Şimdi Ara

UEFA, Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Küme Düşürülmesini İstedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UEFA, TFF yetkilileriyle yapılan toplantı sonrasında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligden düşürülmesini istedi.

    UEFA'nın Türk futboluna şok bir yaptırım uygulayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Babaspor'un iddiasına göre, TFF yetkilileriyle UEFA yetkilileri perşembe günü bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda TFF'den 3 büyük takımın küme düşürülmesinin istendiği iddia edildi.

    LİGDEN DÜŞÜRÜN İDDİASI

    Şike kumpası davası ile ilgili UEFA'dan çarşamba günü bir açıklama yapılacağı ve Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligden düşürülmesini isteyeceği belirtiliyor.

    2024 olimpiyatlarına aday olan Türkiye'nin problem yaşamaması için bu polemiklere son vermek gerektiği de konuşuluyor.

    BEŞİKTAŞ MUAF TUTULACAK

    TFF'nin küme düşme cezalarının yerine önümüzdeki sezon geçerli olmak üzere, puan silme ve para cezası verilmesini talep ettiği, bu cezalardan Beşiktaş'ın muaf tutulmasını istedikleri de iddia edildi.

    İKİ İSTİFA!

    Yapılan görüşmeler sonucunda oluşturulan bu ceza listesinden Beşiktaş'ın çıkarılmaması durumunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in istifa edeceği de iddialar arasında.

    UEFA'nın çarşamba günü bir bildiri yayınlayacağı iddia edilirken, bu bildiri öncesinde de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu konuları öne sürerek salı günü başkanlıktan istifa edeceği de öne sürülüyor.

    http://www.haberler.com/uefa-dan-flas-talimat-3-buyuk-takim-kume-dusuyor-9306093-haberi/







  • Futbol ülkenin ve halkın afyonu, Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray kulübü bırakın şikeyi, adam öldürseler dahi lig düşürülmezler. Burası Türkiye, Avrupa değil.

    Halkın afyonunu elinden alırsan halk sorgulamaya başlar herşeyi, boşuna mı bu kadar kadın, evlilik programı, dizi, Acun falan var sanıyorsunuz, hepsi belirli bir plan ve projenin ayakları.

    O yüzden yapılacak hiç birşey yok, eğer ki kulübüm şike'ye gerçekten karışmış olsaydı ve taraftar bunan inansaydı biz o stadı Aziz Yıldırım'ın başına yıkardık.

    Zaten beyni olan biraz durur düşürür, Fenerbahçe kaç defa son maçta şampiyonluk kaybetti.
  • Babaspor ne la?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey olmaz. "İki sene avrupaya gitmeyelim, bakın ingiltere gitmemişti" mantığı mevcut. O yüzden UEFA bir dernek diyip geçiniz.
  • Bjk neden dusuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu haber 1 haftalik niye bugun tekrar aciyosun ayni seyi ? konusuda acildi.
  • Çok ağır iddialar bunlar, ayrıca Beşiktaş'ın muaf tutulma mevzusu nedir onu anlayamadım ? Yıldırım Demirören, Beşiktaş muaf olmazsa ne diye istifa ediyor ? :)

    Ağır ve iddialı açıklamalar ve kolay dile getirilecek şeyler değil, umarım ülke olarak zararlı sonuçlar ortaya çıkmaz.

    Sonuçta Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş bunlardan hangisi düşerse düşsün ligimiz adına kötü olur. Umarım hayırlısı olur ve güzel haberler alırız.
  • Sırf Yıldırım Demirören Beşiktaş'ı kolluyor diye yaratılan imajı kuvvetlendirmek için uydurma haber yazmış adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.