Şimdi Ara

Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı | Celtic - Fenerbahçe | 1 Ekim 2015 | 22.05 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
995
Cevap
5
Favori
17.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

şampiyonlar ligi takımı dediler mahalle takımı çıktı.

Astana-galatasaray bölümüne gitcektin hocam yanlış oldu

Yazik lan bunada gelen giden ayar veriyor hala akillanmadi trolluk yapmaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

Bu İddia'nın ve Football Manager'ın Allah belasını versin herkes teknik direktör oldu.

Hocanın işi öyle zor ki bunu klavye başında anlamanız mümkün değil.

RVP'yi kesemezin. RVP'nin yedeğe geçmesi gerektiğini söyleyen adamı hayatınızdan çıkarın. Bu tartışmaya kapalı bir konudur.

İstatistik ve performans olarak da Fernandao iyi işler yapıyor, rakibi yoruyor defansı tedirgin edebiliyor buda o klübede başarı için getirtilmiş tonlarca milyon dolar ödenen adamın mecbur olarak işine geliyor ve onu da kazanmak istiyor.

Ne oldu bu şartlarda ? İkisi de oynamalı oldu. Peki ikisi oynarsa Diego ne olur ? Yedeğe geçmek durumunda kalır ki 4-4-2 de Diego verimli olmaz. Hoca bu işlere en başında uyandı onu 4-4-2 de forvet arkasına yakın kanat olarak oynattı, olmadı tutmadı.

Eeee Diegosuz maçları izledik.. Orta sahayı gördük. İyi mi ? Tabi ki değil. O Diego'ya söven nankörler bir anda Diego'cu oldu Instagram sayfasından ne olur takıma dön diye yalvarır hale geldi. Diegonun futboluda tartışmaya kapalıdır.

Geçen sene vizyonsuz Allahsız İsmail Kartal Diegoyu oynatsaydı açık ara şampiyonduk 4.yıldız ile.

Eee napsın şimdi bu adam ? Kim yedekten girse fark yaratıyor. İşi kolay mı sanıyorsunuz ?

Allah hocanın, takımın ve taraftarların yardımcısı olsun. Diyecek başka bir şey yok.

Valla hocam vitor ile olacak iş değil bu, Ersun Yanal olaydı daha farklı olurdu işler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Kuşkusuz bugün ki maçın yıldızı Vitor Pereira'dır. Yaptığı fernandao hamlesi ve yaptığı taktiksel değişikliklerle maçı 2-0'dan 2-2 ye getiren adam olmuştur.

Allah'ım sen sabır ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ciddi ciddi rvpden memnun olan var mi ? Bende ilk geldiginde sizin kadar heyecanlandim yemin ediyorum isim olarak cok buyuk ama futbol ve fizik olarak sinifta kalmis bi adam gelmis sanki.. Biraz toparlansa yine 15 golu gecer eminim ama tatmin etmiycek gibi futboluyla..

Gerci forvetimiz Umut iken biraz luks kacti bu elestiri

• Hemde çok lüks kaçtı :) zamanla oturacak diye ümit ediyoruz. Nihayetinde bu adam Hollanda formasıyla inanılmaz bir kafa golü attı. Bilekleri ne de çok hakim. Bir kaç adamla markaj altında olmasa güzel işler yapar...

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Beyler ciddi ciddi rvpden memnun olan var mi ? Bende ilk geldiginde sizin kadar heyecanlandim yemin ediyorum isim olarak cok buyuk ama futbol ve fizik olarak sinifta kalmis bi adam gelmis sanki.. Biraz toparlansa yine 15 golu gecer eminim ama tatmin etmiycek gibi futboluyla..

Gerci forvetimiz Umut iken biraz luks kacti bu elestiri

Adam orta sahadan top alip calimlayip gol atamaz sonucta ayagina tek top gelmiyo ceza sahasinda bu orta sahanin suçu ve ben bugun mucadelesini begendim mac sonu zaten nefes nefeseydi bi sag bekte bi sol bekte bi ilerdeydi adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

hala sizde berabere kaldınız diyorlar, celtic i astana ile eş tutanlar var

harbi tutanlarda nasıl kafa var biri şampiyonlar liginde biri uefa
  • Meireles-Ba degisikligi ile 3-5-2 ye döndü bence diego rvp ve fernandaoyu kesmek istemiyorsa ya böyle oynar yada birini kesmek zorunda kalır. Markovicin maclarini henuz izlemedim ama bu taktikte de nani cok ofansif kalır kevgire donebiliriz geriye donebiliyor ama sanki cok kolay calim yiyor. Her takima uymaz bu kanatlarin biraz cigersiz ve savunma yapmayida bilmesi gerekli.

-----rvp--fernandao-----
    ------------------------
    ----------diego---------
    ------------------------
    -----meireles--topal----
    ------------------------
    Nani---------------marko
    ------------------------
    -----ba--bruno--kjaer---
    ------------------------
    ---------volkan---------

Nani ve markovic yerine caner ve ggde olabilir. Son dklarda orta saha ve defans cok kalabalikti. Ama bu her takima uymayabilir su an zaten takim oyunu yok denemekten bisey kaybetmez fakat defans ve forvetten adam sakatlanirsa yedek yok.

• Ben Real Madrid taraftarıyımdır yani Madrid'in hiç bir takımını kaçırmam ancak baba takımımızda Fenerbahçe'dir elimizden geldiğince maçlarını izlerim özellikle avrupa maçlarını komiğime giden kahvehane gibi yerlerde izlediğimde sürekli Meireles'e sövülmesi bana deseniz ki Fener'den bir oyuncu al Madrid'e koy (Nani ve RVP yi ayrı tutuyorum) direk Meireles'i alırım Meireles bakıyorsunuz sağ kanatta bakıyorsunuz defansta adam tam görev adamı ve Fener'de dikine pas atabilen tek oyuncu afedersiniz de bu adam nasıl 3-4 senedir her TD'de ilk 11' de oynuyor ey söven arkadaşlarım siz çok biliyorsunuz da gelen adamlar mı bilmiyor ? Demişler ki Vitor'un vatandaşı hayret Ersun hoca falanda mı Portekizli biz bilmiyoruz ? Raul kusursuz oynamıyor ama Fener'de şuan en iyi oynayan o adamdır ayrıca klasına laf edenler 2.yarıda Fernandao'ya attığı pası tekrar tekrar izleyip inceleyebilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Meireles sahanin en iyilerindendi bu maç ne istiyorsunuz adamdan

Ya bi sus hadi iyi görmemişsin hayatında. Bizde orta sahanın göbeğini meireless oynayacaksa siz unutun avrupayı falan. Top izlememiş adamlar meireless oovvv çok iyi diyo burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

hala sizde berabere kaldınız diyorlar, celtic i astana ile eş tutanlar var

harbi tutanlarda nasıl kafa var biri şampiyonlar liginde biri uefa

bravo daha adını bu sene duyduğumuz Astana ile 130 yıllık Celtic in ayırt edici özelliğini bularak , ufkumuzu açtın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Molde 4
    Ajax-Celtic 2
    Fenerbahce 1
    Aslinda puanlar gayet iyi

Hangi kafa bu yorumumu eksilemis ? 2 de 2 yapan ajax veya celtic mi olsaydi. Beyinler sizi siz anca iyi gun holiganisiniz sizden tarafdan bile olmaz..

Ayrica Fenerbahce taraftariyim olaya iyi yonunden bakiyorum

• En çok da maç boyu pislik yapan, uyuz uyuz bizim takımı yuhlayan Celtic taraftarının maç sonu 2-0'dan 2-2 bitmesi sonrası heveslerinin kursaklarında kalmasına sevindim. İğrenç bir taraftar vardı maçta.

• Başımızda pereria orta sahada meireles oldugu sürece birşey beklemeyin takımdsn

• Hala Meireles'e sallayanlar görüyorum. Bu takımın orta sahası Josef-Meireles şeklinde olmalı. Adam heryerden herşekilde pas çıkarabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers
    Fenerbahce 1
    Aslinda puanlar gayet iyi

Bu bölüme odaklanıp, alınmışlardır.

Yoksa anlatmak istediğiniz gibi grupta FB'nin rakiplerinin aralarında yaptıkları maçların berabere bitmesi 2 maç sonunda 1 puan alan FB adına şans. FB ve GS'nin 2 maç sonunda grup performansları aynı ancak oluşan puan tabloları farklı.

FB Grubu = 4-2-2-1 (4 Maçın 3'ü berabere)
    GS Grubu = 6-3-1-1 (4 Maçın 1'i berabere)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

En çok da maç boyu pislik yapan, uyuz uyuz bizim takımı yuhlayan Celtic taraftarının maç sonu 2-0'dan 2-2 bitmesi sonrası heveslerinin kursaklarında kalmasına sevindim. İğrenç bir taraftar vardı maçta.

Doğru söylüyorsun. Saldır Fenerbahçe diye bağırmalılardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: RobotBabür

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

En çok da maç boyu pislik yapan, uyuz uyuz bizim takımı yuhlayan Celtic taraftarının maç sonu 2-0'dan 2-2 bitmesi sonrası heveslerinin kursaklarında kalmasına sevindim. İğrenç bir taraftar vardı maçta.

Doğru söylüyorsun. Saldır Fenerbahçe diye bağırmalılardı.

• Genis ozet var mi arkadaslar bulamadm

• Moldenin supriz yapmasindan korkuyprum dnipro misali

Celtigi bilmem fakat ajaxla biz 2.luge oynayacagiz gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.