Şimdi Ara

Udyr için taktik ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar udyr için build ve sırasıyla hangi yetenekleri fullememiz gerektiğini söyler misiniz ?

Ve bir de nasıl oynamam gerektiğini, kombolarını vs.

Ve forumda güncel bir rehber varsa onu da atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 7 Aralık 2013; 16:19:37 >

• Hocam r yada q fullenir ( ad kasıcaksan q tank kasıcaksan r) çoğunlukla r fullenir daha hızlı dönülüyor jungle.

Ben ilk seviyeyi r ye 2. seviyeyi w ya 3. seviyeyi e ye 4. seviyeyi q ya veriyorum sonra r fullüyorum.

r fullendikten sonra q sonra w sonra e fullüuorum. İlk olarak wriggle alıyorum ne kadar erken alırsan o kadar iyi alabildiğin en kısa sürede onu al. Sonra ninja tabi bot alıyorum (duruma göre mr bot ta alınabilirsin)

Bottan sonra gerisi sana kalmış tank kasıcaksan ruh gömleği (ingilizcesini hatırlamıyorum can çalma ve can emmeyi çoğaltıyodu mr ve hp veriyordu. Randuin gibi eşyalar alabilirsin.

Ad kasıcaksanda kanasusamış hydra gibi şeyler alabilirsin ben botrk aldım birkaç kez q ile çok iyi gidiyor botrk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam r yada q fullenir ( ad kasıcaksan q tank kasıcaksan r) çoğunlukla r fullenir daha hızlı dönülüyor jungle.

Ben ilk seviyeyi r ye 2. seviyeyi w ya 3. seviyeyi e ye 4. seviyeyi q ya veriyorum sonra r fullüyorum.

r fullendikten sonra q sonra w sonra e fullüuorum. İlk olarak wriggle alıyorum ne kadar erken alırsan o kadar iyi alabildiğin en kısa sürede onu al. Sonra ninja tabi bot alıyorum (duruma göre mr bot ta alınabilirsin)

Bottan sonra gerisi sana kalmış tank kasıcaksan ruh gömleği (ingilizcesini hatırlamıyorum can çalma ve can emmeyi çoğaltıyodu mr ve hp veriyordu. Randuin gibi eşyalar alabilirsin.

Ad kasıcaksanda kanasusamış hydra gibi şeyler alabilirsin ben botrk aldım birkaç kez q ile çok iyi gidiyor botrk.

Full tank+as kasmayı düşünüyorum. Fakat oyun çok iyi giderse 1 ad itemi'de alabilirim. Teşekkür ederim

Başka öneri var mı ?

• Yok mu cevap
  • Jungle/top olarak iki şekil oynuyorum

Jungle için R fullerim,Wringle tamamlarım öncelikle.Ardından aegis(gelişmişi)sunfire,visage,omen son item olarak wringles i satıp trinity alıyorum.

R açarım önce,e,w diye devam eder sıralama.Gank atacağın zaman e ile hızlı bir şekilde gir,stunla ve r ile asıl damageni ver,eğer kill bırakmak istiyorsan hemen adamın koşu yönüne dogru gidip stunlamaya devam et.

Topta o kadar başarılı ve iyi değilim,diğer arkadaşlar daha iyi bilgilendirir o konu hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Jungle/top olarak iki şekil oynuyorum

Jungle için R fullerim,Wringle tamamlarım öncelikle.Ardından aegis(gelişmişi)sunfire,visage,omen son item olarak wringles i satıp trinity alıyorum.

R açarım önce,e,w diye devam eder sıralama.Gank atacağın zaman e ile hızlı bir şekilde gir,stunla ve r ile asıl damageni ver,eğer kill bırakmak istiyorsan hemen adamın koşu yönüne dogru gidip stunlamaya devam et.

Topta o kadar başarılı ve iyi değilim,diğer arkadaşlar daha iyi bilgilendirir o konu hakkında.

güzel cevap olmuş stun 6 saniye içinde aynı hedefe 2. defa atılamaz. nedenden dolayı eğer stunlayıp kill bırakacaksanda dikkat et o arada focus yediğini anlarsan 5 sn doldurana kadar tosbağa formunda takıl gez dolaş sonra ayıcık ol vur pençeyi pe...

• SerdarS9 kullanıcısına yanıt
    sanki o süre azalıyordu diye hatırlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jungle icin q (tiger) oynuyorum. İlk donuste Wriggle. Sonra Triforce. Ondan sonra karsiya gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle ise R-E-Q şeklinde fulllerim. İtem olarak

Çıkıyorum. İlk 3 itemi aldıktan sonra diğerlerini oyunun gidişatına göre alıyorum. Warmong'da alınabilir fakat ben önermiyorum. Tank ağırlıklı item ve Kabiliyet çıktığımdan, Cevher Hareket hızı, Sarı armor,diğerlerini saldırı hızı yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 7 Aralık 2013; 18:02:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm cevaplar için teşekkürler. Sanırım jungle için Phoenix yapmak daha mantıklı

Q'ya 4. levelde 1 kere basmalı mıyız ? Çünkü saldırı hızı veriyor olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 7 Aralık 2013; 19:04:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Tüm cevaplar için teşekkürler. Sanırım jungle için Phoenix yapmak daha mantıklı

Hayır bence gerek yok.R spam yaparsın gerekli yerlerdede w kullanılrsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Tüm cevaplar için teşekkürler. Sanırım jungle için Phoenix yapmak daha mantıklı

Hayır bence gerek yok.R spam yaparsın gerekli yerlerdede w kullanılrsın

3 oyun ranked attım udyr ile, baya alıştım

• quote:

sanki o süre azalıyordu diye hatırlıyorum

okadar dikkat etmedim udyr aldığım taktirde oyun benim için knight online oluyor az daha zorlasam combo yapacağım o derece :D belirttiğin için teşekkür ederim =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.