Şimdi Ara

Udyr build ve taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirttigim uzere jungle icin build ve taktik ihtiyacim var.Yardimci olabilecek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takımın ihtiyacına göre tanky veya ad yoğunluklu kasabilirsin. Yeni jungle itemının pickaxele tamamlanan ad versiyonunu al(spirit of elder wizard)pasifi udyrin jungle dönüşünü baya hızlandırıyor. R-w-e başla q yi açma bile. Aralara botrk,warmog iron solari falan sıkıştır ggwp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty180354 -- 1 Nisan 2013; 19:03:39 >
  • Ne cok udyr konusu açıldı be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

Ne cok udyr konusu açıldı be.

2 tane de "udry" konusu açıldı

• Hybrid tank kascan çok zor olmasa gerek abartayın.
  • Valla hocam Jungle için genelde Stinger çıktıklarını gördüm
  • Iceborn - Sunfire - Wits End - Randuin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wriggle in kucuk olan itemini al.ayakkabiyi mr bot almani oneririm pasif ozelligi kullanisli ama en hizli kosturan sari ayakkabiyi da alabilirsin ozellikle gang atmani cok kolaylastirir.bottan sonra iron solari kasmani oneriyorum.ardindan karsi takima gore itemlerini defansif olarall secmeni oneririm.
    Full build halin:
    Bot-iron solari(ismi sanirim buydu shield veren aktifi olan item)-wits end-omen-frozen mallet-ihtiyaca gore ofansif olarak BOTRK veya defansif olarak BANSHEE kasmani oneririm.

Blue ve redi alip top veya bottan hangisi musaitse 3lvl gang atmani tavsiye eserim.Basarili olma sansi cok yuksek .skill olarak tiger stance donuyorum.q-w olarak temizliyorum jungle i tavsiye ederim

Edit:tavsiye ederim anlicagin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue -- 3 Nisan 2013; 10:56:16 >
  • Udyr'in çok esnek build kapasitesi var. Kendininki bul. Ben tiger Udyre mobility botrk randuin witz end shurelya kasarım. En son lazımsa black cleaver. Suppta yoksa Runic Bulwark ben ofansif oynarım. Shurelya tfde çok kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cranekill -- 3 Nisan 2013; 11:21:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.