Şimdi Ara

Udyr bilenler ve maini olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hero çok dışlanmış durumda,bazı oyunlar alan 1-2 kişi oluyor onlarda yeni oldukları için bir hayli eziliyorlar ve herodan soğuyorlar.Udyr maini olan veya daha önce udyr ile iyi maçlar geçirmiş arkadaşlar varsa burda bilgi paylaşımı yapabilirler.Hem herkes yararlanmış olur.İnanın bende çok merak ediyorum bu heroyu

• ne bilgisi aga? q veya w veya e veya r bas sağ tıkla skillshot yok bir şey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen arkadaşlarla oynarken karşımıza riot takımı gelmişti. Solo topta ben shen oynuyordum ve karşımda da Riot coni gelmişti udyr ile. Adam 1/0 başladı, minyonda bana 40 kadar fark atmıştı oyun ortasında, ve çok da güzel oyun çevirdi. Udyr acayip bir hero, Shen kadar tank ve çok fazla vuruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q ve e skillerine verilen udyr oynuyorum jungle yaparken.Soloda ise q ve w yu fullüyorlar.W nun pasifi can çalma verdiği için lanede uzun süre kalmanı sağlıyor.Kesinlikle çok güçlü bir hero bende ultimate skin gelicek dedikoduları üzerine merak edip oynamaya başladım ve çok sevdim.
  • jungle olarak eğer takımın damage'e ihtiyacı varsa q fulleyip spirit of the ancient golemden sonra botrk rushluyorum tf de adc nin ustunde atlayinca kurtulamıyo :) tankalamak gerekse r fulleyip spirit of the ancient golem bulwark gibi itemlar kasiyorum
  • Udry gerçekten şaşırtıcı bir yetenek setine sahip. Hiç bir yetenek atışına(skillshot) sahip olmayan bu şampiyon doğru zamanda doğru formu açmayı gerektiriyor.

Ormanda veya üst koridorda oynanıyor. Ultimate yeteneği ilk seviyede açılabiliyor.

İsterseniz "Q" yeteneğini geliştirerek tek hedefli yüksek saldırı hasarı verebilirken isterseniz "W" formunda yüksek bir savunma gücüne ulaşabiliyor. Eğer alan hasarı istiyorsanız "R" formunda iken alana saniye başı büyü hasarı uyguluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Udry gerçekten şaşırtıcı bir yetenek setine sahip. Hiç bir yetenek atışına(skillshot) sahip olmayan bu şampiyon doğru zamanda doğru formu açmayı gerektiriyor.

Ormanda veya üst koridorda oynanıyor. Ultimate yeteneği ilk seviyede açılabiliyor.

İsterseniz "Q" yeteneğini geliştirerek tek hedefli yüksek saldırı hasarı verebilirken isterseniz "W" formunda yüksek bir savunma gücüne ulaşabiliyor. Eğer alan hasarı istiyorsanız "R" formunda iken alana saniye başı büyü hasarı uyguluyor.

Riot Tanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Udry gerçekten şaşırtıcı bir yetenek setine sahip. Hiç bir yetenek atışına(skillshot) sahip olmayan bu şampiyon doğru zamanda doğru formu açmayı gerektiriyor.

Riot Tanin

Lan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.