UDEMY PYTHON KİMDEN DİNLENİR
-
-
https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-python/learn/lecture/7590962#questions şu linkteki hocadan ders alabilirsin tavsiye ederim
_____________________________ -
bu arada söylemeyi unuttum eğer proglamlama mantığı bilmiyorsan ilk önce stratchten proglamlama mantığını öğrenip onda sonra kursu al bence
bu sorunun cevabı volkan taşçı kesinlikle ve kesinlikle eminim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
surada bu konuyu acarak zaman kaybettigine degmez/ al bir tane. dinle sevmezsen zaten 60 gun iade hakki var. niye boyle seylerle zaman kaybediyorsunuz anlamiorum. egitim cok kisieeldir. ben severim sen sevmesin.
_____________________________ Senior Yazilim Gelistirici - Netkent Universitesi Yazılım Mühendisliği Öğrencisi -
hocam aldım bile ilk 5 bölüm bitti :d baya memnun kaldım.mustafa murat coşkun hoca bu işi biliyor yav.yinede teşekkür ederim.
haklısınız hocam mustafa murat coşkunun setini aldım baya memnunum şuan değerli yorumlarınız için teşekkürler..
Almışsınız bile hayırlı olsun hocam,
Eğer İngilizce düşünürsen Jose Portilla - 2020 Complete Python Bootcamp: From Zero to Hero
Tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 20 Eylül 2020; 17:26:47 >_____________________________ İzmir Katip Çelebi Üniversitesi - İşletmePyhon Veri Bilimi & Makine Öğrenimi (Acemi)"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt