Şimdi Ara

Udemy Çocuklar için Ücretsiz Kodlama Kursu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
3.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• teşekkürler faydalandım
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalandık. Teşekkür ederim.
  • Teşekkürler

• Teşekkürler biz de yararlandık kızımız için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tşkrler.

• Hocam şu an ücretli görünüyor

• blade_gs B kullanıcısına yanıt

ücretsiz hala

• Teşekkürler..

• Teşekkürler :) Kız kardeşim için ekledim. Umarım verimli olur. Hayırlı günler :)

• Teşekkür ederim

• Teşekkürler öğretmenim. bende oğlum ve öğrencilerim için kayıt oldum...

• Teşekkürler, yavrum daha 5.5 yaşında ama bulunsun :D Şu an kodlama kitaplarından bakarak yapıyoruz, 1-2 sene sonra da bunları yaparız kısmetse  

• teşekkürler

• teşekkürler 

• Bu kurs kullanılamıyor diyor
  • cekabu kullanıcısına yanıt
    Aynı hata..

• Düzenleme yaptığından bahsetmiş konu sahibi. Bende giriş yaptım, aynı hatayı aldım. Sorun düzeldiğinde konu sahibinin yanıtına göre hareket ederiz sanırım.

Konudan bağımsız; DH gün geçtikçe gelişiyor. Metin editörünü o kadar kolaylaştırdılar ki! yanlışlıkla eklediğim birini bahsedilenlerden kaldırmanın yolunu bulamıyorum.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 4 Mayıs 2021; 7:22:14 >
  • İyilik yapayım derken kurslarım yayından kaldırıldı :)

Kursunuzda spam filtremiz tarafından işaretlenmiş incelemeler bulduğumuz için size ulaşıyoruz.

Kurslarınızda kayıtları hızlı bir şekilde başlatmanın ne kadar zor olabileceğini anlıyoruz, ancak kayıtları artırmak için komut dosyalarının, botların veya diğer inorganik yöntemlerin kullanılması politikamızın ihlali anlamına gelir. Piyasadaki genel başarınızı etkiledikleri için incelemeleri ve kayıtları çok ciddiye alıyoruz ve öğrenciler bunları satın alma kararlarında çok önemli buluyorlar.

Bu, Eskalasyon Sürecimizdeki bir 3. Grevdir . Bu, kurslarınızın kayıtlardan askıya alındığı ve duyurularınızın bir takvim ayı boyunca askıya alındığı anlamına gelir.

Başka bir politika sorunu varsa, maalesef hesabınızı ve kurslarınızı kalıcı olarak askıya almak zorunda kalacağız.

Sorularınız varsa veya bu konuyu daha fazla tartışmak istiyorsanız, her zaman konuşmaya açığız. Bize buradan e-posta göndermekten çekinmeyin, sizinle iletişime geçeceğiz.

Çözümü var mıdır acaba bunun ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.