Şimdi Ara

Ucuzundan Gamepad Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kontorland KT-2082 almayı düşünüyordumda forumda yaptığım arama sonucu bütün millet hakkında kötü konuşmuş, hiç çalışmıyor bilgisayar görmüyor tarzından. Bende mecbur vazgeçtim onla eşdeğer şöyle 20ytl yi geçmeyecek bir gamepad alacağım tavsiyesi olan varmı?

• Hangi oyunlarda kullanmak için düşünüyorsunuz?

Tavsiye edebileceğim Logitech Precision.
    20 ytl'ye almıştım. cok yogun kullanmiyorum ama isimi goruyor.

bu da ps2 icin olani

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.011/?liste&ref=%2Csxmi%3A80%2Csxfi%3A1-49&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 1 Ağustos 2007; 13:23:54 >

• Aslında fena durmuyor ama ben analogda olsun istiyorum kolda. Öyle olan modelleride bir hayli pahalı logitech in.
  • arkadaşım ben de snopy usb 2601 var 20 ytl ye arkadaşıma söledim aldı ama öyle büyük mağazalardan fala değil ama bi bak derim vistaysa bilgisayarın çalışıyo çünkü benimki de vista sorun çıkmadı titreşimi açma kapama titreşimin şiddetini denetim masasından ayarlama gibi he bi de ledler var çok güzel yani benim için arkadaşla maç yaparken akşam güzel oluyo hadi kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThumpS

arkadaşım ben de snopy usb 2601 var 20 ytl ye arkadaşıma söledim aldı ama öyle büyük mağazalardan fala değil ama bi bak derim vistaysa bilgisayarın çalışıyo çünkü benimki de vista sorun çıkmadı titreşimi açma kapama titreşimin şiddetini denetim masasından ayarlama gibi he bi de ledler var çok güzel yani benim için arkadaşla maç yaparken akşam güzel oluyo hadi kolay gelsin

Ele rahat oturmuyor. Yeni aldım ve biraz canımı sıktı olay. arkadaki 6 adet tuş değişik ayarlanmış. Bir de sapları çok kalın. Ama dediği gibi özelliği baya fazla. Işıklı mışıklı, ayarlanabilir titreşim falan var. 15 liraya bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE TAVSİYESİ
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.