Şimdi Ara

Ucuzbudur.com'dan Asla Ama Asla Alış-Veriş Yapmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Mayıs'ta Ucuzbudur.com isimli siteden Razer Deathadder Chroma isimli mouse'u aldım, hatta konusunu falan da açmıştım forumda. Fiyatı uygun bulup aldım ertesi gün elime geldi. Sağ tık böyle daha bir gevşek hissettiriyordu fakat öyle yapılmıştır herhalde diye düşündüm. Sonra detaylı incelediğim zaman sağ tık'ın sol tıktan bariz daha havada olduğunu farkettim. Mouse elinizde ve parmaklarınız üzerindeyken tıklayınca problem oluşturmuyor, fakat biraz yukarıdan basınca gayet problem oluşturuyordu. Ben de bu pazartesi ürünü geri yolladım. Bana yapabilecekleri birşey olmadığını, bunu Aral'a garantiye yollayacaklarını ve 20 gün beklemek zorunda olduğumu söylediler. Diyorum ki ben 20 gün beklemek zorunda mıyım daha kullanamadığım, üstüne 195 lira verdiğim mouse'un elime geçmesi için. Bir de kelime oyunu yapıp bana 20 gün değil 14 iş günü bekleyeceksiniz diyorlar, köylü kurnazlığı da bu olsa gerek. İmalat hatası olduklarını bilmelerine rağmen bana inatla anlamadığımı söyleyip iade yapmacaklarını belirttiler. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, işiniz düşese fiyatı 5-10 lira daha ucuz diye verip buradan almayın, benim gibi bin pişman olursunuz.

Ucuzbudur.com'dan Asla Ama Asla Alış-Veriş Yapmayın! (Sözde İade Garantisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 20 Mayıs 2015; 16:24:28 >

• Sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun geri, niye tartıştın ki adamlarla. İade ediyorum diyeceksin bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun geri, niye tartıştın ki adamlarla. İade ediyorum diyeceksin bitecek.

İnatla söylüyorum fakat iade alamayız diyorlar. Ben de anlamadım işin garip tarafı. Aral'ı da aradım resmi distribütör olduğu için onlar da iade edebilirsiniz dediler. Dava açılacaksa açacağız artık çok sinir oldum.
  • Deathadder chroma'nın üretimi öyle, sağ tıkta var bi gariplik. Adamlar da sorunlu olduğunu düşünüp teslim almamışlar. Hiçbi neden göstermeden iade etseniz büyük ihtimalle iade alırlardı. Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.
  • Daha önce n11 mağazaları üzerinden Gunnar oyuncu gözlüğü aldım. Açıklamada "dar yüzler" için yazıyordu benim yüzümde dar ama gel görelim gözlük küçük çocuklar için bile küçük iade almadılar.
  • bende adeks den deathadder chroma aldım sol clik bidiğin çatladı aral game yolladık 15 gün halen ses yok iade almazlarsa tüketici mahkemesine vericem.
  • Bu siteden bende gigabyte m6900 mouse almistim. Mouse elime uymadi bilegimi agritti. Konusup iade etmek istedigimi soyledim. Kullanilmis oldugu icin geri alamayiz dediler. Kullanmadan mouseun nasil oldugunu anlayamam desemde dinlemediler tabi. Benim koni biraz farkli tabi ama yinede 14 gun icinde kosulsuz iade hakki yaziyorsu sitelerinde. Alakasi bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bu siteden bende gigabyte m6900 mouse almistim. Mouse elime uymadi bilegimi agritti. Konusup iade etmek istedigimi soyledim. Kullanilmis oldugu icin geri alamayiz dediler. Kullanmadan mouseun nasil oldugunu anlayamam desemde dinlemediler tabi. Benim koni biraz farkli tabi ama yinede 14 gun icinde kosulsuz iade hakki yaziyorsu sitelerinde. Alakasi bile yok.

Aynen öyle açıkçası işin ilginç tarafı da bu. Sitelerinde %100 memnuniyet garantisi ve 14 gün içinde iade yazmasına rağmen bundan eser yok. Memnuniyeti geçtim direk imalat hatalı ürünü bile geri almamakta ısrar ediyorlar. Ürünü ben pazartesi geriye göndermiştim. 3 gün boyunca sürekli arayıp konuştum, en son aralı arayıp öyle döndüm tamam paranızı iade edeceğiz dediler. Sürekli aramak zorundasınız baskı kurmazsanız başlarından savıyorlar. Telefonlarımı da açmadılar kaç kere fakat aramaya devam ettim. Şuan bile çarşamba mouse'u aldığım bilgileri siteden kaldırdılar, fakat para hala iade edilmedi. Bugün arayıp sorduğumda herhangi bir işlem yapmadık bankaya bilgi vermedik henüz dediler. Pazartesiyi bekliyorlarmış sözde, bana 14 günü geçirmeye çalışıyorlar gibi geliyor ama o kadar kolay değil bu işler. Gittiği yere kadar götüreceğim gerekirse dava açacağım. Google'da "Ucuzbudur güvenilir mi?" diye aratan insanlar inşallah bu başlığı bulurlar da bu adamların nasıl insanlar olduklarını öğrenirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bu siteden bende gigabyte m6900 mouse almistim. Mouse elime uymadi bilegimi agritti. Konusup iade etmek istedigimi soyledim. Kullanilmis oldugu icin geri alamayiz dediler. Kullanmadan mouseun nasil oldugunu anlayamam desemde dinlemediler tabi. Benim koni biraz farkli tabi ama yinede 14 gun icinde kosulsuz iade hakki yaziyorsu sitelerinde. Alakasi bile yok.

Aynen öyle açıkçası işin ilginç tarafı da bu. Sitelerinde %100 memnuniyet garantisi ve 14 gün içinde iade yazmasına rağmen bundan eser yok. Memnuniyeti geçtim direk imalat hatalı ürünü bile geri almamakta ısrar ediyorlar. Ürünü ben pazartesi geriye göndermiştim. 3 gün boyunca sürekli arayıp konuştum, en son aralı arayıp öyle döndüm tamam paranızı iade edeceğiz dediler. Sürekli aramak zorundasınız baskı kurmazsanız başlarından savıyorlar. Telefonlarımı da açmadılar kaç kere fakat aramaya devam ettim. Şuan bile çarşamba mouse'u aldığım bilgileri siteden kaldırdılar, fakat para hala iade edilmedi. Bugün arayıp sorduğumda herhangi bir işlem yapmadık bankaya bilgi vermedik henüz dediler. Pazartesiyi bekliyorlarmış sözde, bana 14 günü geçirmeye çalışıyorlar gibi geliyor ama o kadar kolay değil bu işler. Gittiği yere kadar götüreceğim gerekirse dava açacağım. Google'da "Ucuzbudur güvenilir mi?" diye aratan insanlar inşallah bu başlığı bulurlar da bu adamların nasıl insanlar olduklarını öğrenirler.

Hocam umarım alırsınız hakkınızı. Ben öğrencilik yaptığım şehirde olduğum için üstüne gidemedim.Daha sonrasında 14günde geçti tabi. Şuan mouse'u doğru düzgün hiç kullanmadım fakat zararına satmaya çalışıyorum. Aynı şekilde gördüğüm yerde insanlara bu konuyu göstericem bundan sonra. Oraya müşteri memnuniyetiyle ilgili tonla şey yazmak kolay tabi. Fakat alakası bile yok sitenin memnuniyetle.

• ucuzbudur pek güvenilir değil
    bende klavyemi ordan almıştım 12 saat içinde kargo demesine rağmen 3 gün sonra kargoya verildi
  • siparis vermeden once keske bu konuyu okusaydik arkadas hakli guvenilir olduklari soylenemez. eksik kargo urunu zamaninda gondermeme gibi bir cok sorunlari var. interntte stokta yazmasina ragmen gondermiyor zar zor musteri hizmetlerine ulasinca da urun tedarikci firmada yokmus ama kendi sistemlerine guncellenmemis hata olmus yakinda gondereceklermis vs vs gecistiriyorlar. en iyisi yine gg n11 sahibinden get gibi ozellikleri olan yerlerden satin almak ki urun hatali yanlis eksik ya da gelmeyince en azindan parayi karsi tarafa gondermezsiniz. ya da gidip bir magazadan bizzat satin almak yoksa artik bu tur sitelerden alisveris yapmamak lazim.

konuyu bir de konu disina acip oradan cok daha fazla kisinin gormesini saglamak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 20 Temmuz 2015; 18:59:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.