Bildirim
Ucuza Seyahat Etmenin Yolu Var Mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sırt çantanı al otostop çek, bu aralar otobüs bile pahalı. Bir küçük sebze bıçağı da al, gittiğin yerlerde a101, bim den alışveriş yapıp sandviçler hazırla hem yolda hem gittiğin yerlerde soğuk atıştırmalıklarla tasarruf yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böbrek dalak paketlesin mi ?quote:
Orijinalden alıntı: pp_pp
Sırt çantanı al otostop çek, bu aralar otobüs bile pahalı. Bir küçük sebze bıçağı da al, gittiğin yerlerde a101, bim den alışveriş yapıp sandviçler hazırla hem yolda hem gittiğin yerlerde soğuk atıştırmalıklarla tasarruf yaparsın.
Blablacar diye bi site var araba paylaşımı sitesi. Gideceğin yeri seçiyorsun listeleniyor. Referans sistemi de var böbrek dalak sağlam kalır yani
Her zaman mümkün, neden olmasınquote:
Orijinalden alıntı: korkusuzkahraman86
Böbrek dalak paketlesin mi ?
Alıntıları Göster
Uyguna buldum seçenekler ama arkadaşlarım kadın olduğum için hiç tavsiye etmiyorlar. Denemeden de bilemem. Bu işten karlı da çıkabilirim hiç çıkamayabilirim de netice de Türkiye :(
Yanıma erkek arkadas bulsam çıkacağım ama kadın halimle otostop asla :(
Otobüs için puanları olan birinden yardım isteyebilirsiniz. En azından daha uyguna gelir.
Yanınıza arkadaş bulmayı deneyebilirsiniz.
İnterrail Türkiye yardimrail Facebook grubuna sorabilirsiniz bunları.
Çok teşekkürler. Akıl akılda üstündür :)
Zeynep Hanım otostop falan uğraşmayın, Türkiye burası başınıza iş alırsınız. Zaten yanlış gelmişsiniz kızlarsoruyor yan mahallede... -
Rica ederim, bol şans.
Eğer çadır ve full otostop yapıcaksan beraber gidebiliriz.
Hocam keşke bu cumartesi sunexp ile antalyaya uçuyor olsaydınız. Köpeğini göndereceğim, sizle gönderirdim. Çok para istiyorlar kargo olunca. Beş param yok diye sahiplendiriyorum zaten. Çok koyuyor. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kâr li derken...quote:
Orijinalden alıntı: tikaynr
Uyguna buldum seçenekler ama arkadaşlarım kadın olduğum için hiç tavsiye etmiyorlar. Denemeden de bilemem. Bu işten karlı da çıkabilirim hiç çıkamayabilirim de netice de Türkiye :(
Burası Türkiye tek başına çıkma. -
Yol ücreti uçaktan otobüsten daha uygun bla bla ama can sağlığı tehlikesi var :|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikaynr -- 19 Haziran 2019; 22:1:26 >
Otobüsle giden birini bulup rica edebilirsiniz aslında iyi biri elbet çıkar
Hocam teşekkür ederim tavsiye için ama otobüsle gidebilecek olsa zaten ben de götürürüm ben de gideceğim ama 13 saat yolculuğu kafesin içinde bagajda çeksin istemiyorum. Birini bulamazsak da uçakla kargo olarak göndericez biraz pahalıya patlasa da. Uçakla 1 saat çünkü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kızlar soruyoru küçümseyemem ama burası daha akılcı:)) bu arada profilde adım yazmıyor diye biliyorum nasıl görebiliyorsunuz ben bulamadım :D
Ya çok yanlış biliyorum ama kediler için uzun yolculuklar da jel vardı uyutucu köpekler için yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Benzer içerikler
- avşarlar neden sevilmez
- scleral lens yorumları
- konuşmuyoruz ama numaramı silmiyor
- endoskopi zor mu
- bulgaristan alışveriş siteleri
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- ets2 türkiye haritası
- black friday ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X