Şimdi Ara

[b]UCUZA 60 GB JASPER XBOX360[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim ingiltereden almak isteyen olursa 60 GB JASPER XBOX360 getirecek. 2 controller ve 3 adet oyunlu fiyatı 750 TL olucak. Almak isteyen olursa bana yazsın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tborucu -- 19 Mart 2009; 0:14:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • cevaplandı

• nezaman burada olacak kardesin dostum?
  • Aslında bugün gelicek bir kişi var fakat kutusuz faturasıyla getirebilirim diyor kutusuz istersen getirtebilirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Doftin

nezaman burada olacak kardesin dostum?

• niye kutusuz? ingilterede kutusuzmu satıyorlar xboxı
  • Çünkü getiren kişinin (kardeşim gelemiyor bi arkadaşı getirecek) bagajında yer yok onun için kutusuz demiştim ama onada çözüm buldum, cihaz ve aksesuarlar kutudan çıkarılacak kutu düzgün bir şekilde katlanıp öyle gelicek. Cihaz çarşamba yada perşembe elimde olucak. İsteyen olursa sipariş alabilirim ilk etapta sadece 1 adet cihaz gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tborucu -- 20 Mart 2009; 13:45:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 Jasper Board 120gb + 4 kol
    13 yıl önce açıldı
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istedigin fiyat ucuk bn sana söliyeyim malum satıs sitesinin bir tanesi 720 tlden satıs yaptı fwli urunu (istersen satıldıktan sonraki linkide sana pm ile gönderebilirm).60 gb jasper bordlu urun %10 kesintiyle satılabiliyorsa demekki alısıda bir o kadar ucuz .. 150 paund 370 tl yapar bn hergun bu işi arastıran bir kişi olarak diyorumki lütfen ticareti duzgun yapalım... Millet alıcılara ölücü yazıo ama buda resmen ölücüyü öpücüdür..Bu bnm yorumumdur saygılarımla .iyi satıslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBrooklyn -- 20 Mart 2009; 17:26:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByBrooklyn

istedigin fiyat ucuk bn sana söliyeyim malum satıs sitesinin bir tanesi 720 tlden satıs yaptı fwli urunu (istersen satıldıktan sonraki linkide sana pm ile gönderebilirm).60 gb jasper bordlu urun %10 kesintiyle satılabiliyorsa demekki alısıda bir o kadar ucuz .. 150 paund 370 tl yapar bn hergun bu işi arastıran bir kişi olarak diyorumki lütfen ticareti duzgun yapalım... Millet alıcılara ölücü yazıo ama buda resmen ölücüyü öpücüdür..Bu bnm yorumumdur saygılarımla .iyi satıslar

+++++25000000
  • Sen heralde dikkat etmedim benim dediğim üründe ektra gamepad ve oyun var, millet ekstra gamepad ve oyun olmadan 750 tlye satıyor( bir game pad nekadar sen biliyormusun)
    quote:

istedigin fiyat ucuk bn sana söliyeyim malum satıs sitesinin bir tanesi 720 tlden satıs yaptı fwli urunu (istersen satıldıktan sonraki linkide sana pm ile gönderebilirm).60 gb jasper bordlu urun %10 kesintiyle satılabiliyorsa demekki alısıda bir o kadar ucuz .. 150 paund 370 tl yapar bn hergun bu işi arastıran bir kişi olarak diyorumki lütfen ticareti duzgun yapalım... Millet alıcılara ölücü yazıo ama buda resmen ölücüyü öpücüdür..Bu bnm yorumumdur saygılarımla .iyi satıslar

• Cİhaz bugün alındı çarşamba veya perşembe elimde isteyen olursa Pm atsın ayırim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tborucu

Sen heralde dikkat etmedim benim dediğim üründe ektra gamepad ve oyun var, millet ekstra gamepad ve oyun olmadan 750 tlye satıyor( bir game pad nekadar sen biliyormusun)
    quote:

Tborucu sana birşey söyliyelim bak netten malum londra tabanlı siteler bu urunu alınca kolu hediye ediyor(consol+Wireless gamepad:150 paund = 370tl) istersen sana pmden göndereyim..Zaten makinaın içinden cıkan oyunlar var.(Gamepade gelince londra tabanlı satıs sitelerinde 22 paundtur. yani 55 tl civarındadır).urununu baltalamak istemiyorum.Polemik yaratmanın geregi yok hayırlı satıslar

• Usta senin derdin ne anlamadım ben bu ürünü türkiye'de satılan fiyattan daha ucuza satıyorum birde fiyat senin yazdığın gibi değil dikkatli bakmamışın (http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360prosystem/default.htm burada fiyat belli zaten ama orası ingiltere türkiye değil.Senin dediğin gibi olsaydı Amerika'da 630 Tl'ye satılan PS3 Türkiye'de 1000 Tl civarında satılmaması gerekirdi.) heralde konsol arcade değil Bide ingilterede o fiyat bu fiyat demişin ozaman sen getir sen sat ama gelirken gümrüğe falan takıldığında ne oluyo biliyomusun haberin varmı. Ben XBOX forumunada açmıştım bu konuyu oradaki arkadaşlar fiyatları ii bilir benim fiyata süper fiyat dediler bence senin buraya bunları yazmanın sebebi bana PM'den verdiğin tekliftir Gittigidiyordan 700 tl ye satmamı istemiştin ama maalesef o paraya bu konsolu alamazsın arkadaşım adamlar falcon arcade 'ye 550-600 istiyorlar. Bence biraz daha incele öyle baltala satışı ok.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tborucu

Sen heralde dikkat etmedim benim dediğim üründe ektra gamepad ve oyun var, millet ekstra gamepad ve oyun olmadan 750 tlye satıyor( bir game pad nekadar sen biliyormusun)
    quote:

Tborucu sana birşey söyliyelim bak netten malum londra tabanlı siteler bu urunu alınca kolu hediye ediyor(consol+Wireless gamepad:150 paund = 370tl) istersen sana pmden göndereyim..Zaten makinaın içinden cıkan oyunlar var.(Gamepade gelince londra tabanlı satıs sitelerinde 22 paundtur. yani 55 tl civarındadır).urununu baltalamak istemiyorum.Polemik yaratmanın geregi yok hayırlı satıslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tborucu -- 23 Mart 2009; 11:24:01 >

• Sadece konsol olsa 550 civarı TR fiyatı, 0 gamepad 80 TL, 1 orjinal oyun 35-100 TL arası, 60 gb HDD 120 TL civarı, içeriğe de 50 TL deyin..

Hesap ortada.. Arkdaşı tanımam ancak ürün oldukça makul bir fiyata satılıyor.. Gerçekten almak isteyen arkadaşlar irtibata geçerler gerekli pazarlıkları yaparlar, ancak hiç almayacak arkadaşlar neden böyle yorumlarda bulunma gereği duyuyorlar hiç anlamıyorum.. Arkadaş yeni üye diye bir güvensizlik varsa ürün geldikten sonra ücreti göndermeyi teklif edersiniz.. Böyle davranak getirmek isteyen arkadaşların da caymasına, piyasada doğru düzgün ürün kalmamasına neden oluyorsunuz..

Hayırlı satışlar kardeşim..
  • Saviar teşekkürler sağolasın yorumların için. Bu arada aslında yeni üyede değilim 2007'de üye oldum fakat 2.El hiç ürün satmadım onon için 2.elde er gözüküyorum. Ben zaten İstanbul'dayım işyerim Pendik'te evim Acıbadem'de Ürün çarşamba veya perşembe elimde İsteyen olursa elden teslim ederim.

• İngiltere'de bile jasper bulmak zormuş 2 tane mağazaya gitmiş hiç jasper yokmuş ama sözde yokmuş oradada tanıdıklarına ayırıyorlarmış jasperları, kardeşim orada araken jasper'ı konsolcu bi çocuk demişki zor bulursun herkes jasper arıyo demiş ama kardeşim mağazada bir tanıdık bulmuş o depodan getirmiş almışlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.