Şimdi Ara

Ucuz Yollu Arcade Stick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, gg'de dolanırken şu cihazı gördüm, aranızda kullanmış olan var mıdır ? Çok para vermek istemiyorum çünkü bir tek tekken 5 oynayacağım o yüzden bu fiyatların üzerine çıkmayacağım. Cihazı kullananlar cihaz hakkında bilgi verebilirse sevinirim.
    https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/vangard-pc-bilgisayar-arcade-stick-joystick-lisansli-urun-325579131



  • Bende merak ediyorum
  • Ucuz Yollu Arcade Stick



    250 lira verip bunu almak daha iyi olur sanırım


    https://urun.n11.com/joystick-ve-gamepad/hori-fighting-stick-mini-4-pc-arcade-stick-joystick-orjinal-P226392065?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI5I6Y-ZaU2QIVCbcbCh31UA73EAQYASABEgKgVPD_BwE&gclsrc=aw.ds




  • Fightstick tamamiyle keyif olayı ve fiyatları uçuk gönderdiğiniz ürün tekken 5 için yeterli tuşlar pek kaliteli değil daha önce stick kullanmadıysanız çol farketmezsiniz işinizi de görür fiyatı uygun bence alınabilir. Bütçenizin bu olduğunu göze alarak farklı bir stick tavsiyesinde bulunmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Linkteki cihazı aldım ve iade ettim, kolun ölü noktası çok fazla, ps2'de çalışmıyor, tuşların geri dönüşü çok kötü biraz da lag var(malzeme kalitesinden dolayı olabilir). Muhtemelen amerikan kol falan alıp kendim yapacağım kısa zamana.
    Ayrıca cihazı pc'de çalıştırmak için ds3tool kullanmak gerekiyor.
    Tavsiye edilir mi dersek 8 - 16 yaş arasındaki çocuklar için ideal veya yeni alışacaklara, ama ömrünü atari salonlarında tüketmiş biri için asla.
  • GLaDiaC kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam, ben madcatz te2+ kuklanıyorum aslında size de önerim bu olacaktır ama bu rakamları vermek istermisiniz bilmiyorum. En güzel kendiniz yapmanız sanwa veya kuro butonlarla yanına sanwa stick ile harika birşey çıkarabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Top kafalı kol kullanamıyorum ne yazık ki, amerikanlara da alışığım atari salonundan kalma. Turnuvalara vs katılmayacağım için ps4 parası kadar miktarı bu aletlere vermeye gerek yok, kendim yaparsam en azından kafama göre modifiye eder cihazın vereceği tepkiyi güçlendirebilirim. Atari salonunda bakım, montaj vs gibi işlerle uğraşıyordum o yüzden zorlukta çekmem. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim.
  • Ben top kafalar daha iyi bence. Ben de kendim arcade stick yapmak istiyorum. Sanwa stick ve kaliteli tuş hangisiyse bunun bütçeyi de aşmayacka direk netten sipariş edeceğim böyle paket halinde bildiğiniz bir yer var mı? Bu benim için çok özel bir heves arcade salonları dönemin de doğmuş bir kişi olarak.
  • Timeishammy kullanıcısına yanıt
    youtubeda bir cok video var ordan bakın link veren olmustur parcalar için
  • Uzun zamandır göz atıyorum. Yalnız forumdan kanlı canlı biri bir muhattabın tecrübesinden faydalanmak istiyorum. Bu sebeple yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.