Şimdi Ara

ucuz ve kalite mp3 player arayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eğer param az ve yinede iyi bir mp3 player sahibi olmak istiyorum diyorsanız alın size mp3 player. DIGIX mp922 2 gb. hemde fiyatı çok uygun 2 gb mp3 player 40 ytl.ayrıca profilo güvencesinde 2 yıl garantili .fakat şarzlı değil. o kadarını da idare edin artık.ben valla çok memnunum.bi tane de kulakiçi kulaklık aldınız mı tamamdır. işte resmi de bu .açık olanını bulamadım kusura bakmayın.

ucuz ve kalite mp3 player arayanlara

• Teşekkürler . 40 ytl fiyatı sadece profilo damı?
  • sandisk sansa e200 serisi hem ucuz kalıteli
  • Arkadaşlar hala devam ediyor mu bilmiyorum ama Metro'da kampanyada... Bende oradan aldım 24YTL'ye... Alet fiyatına göre bedava diyebilirim. Sorunsuz çalışıyor ayrıca USB bellek olarakta kullanılabiliyor. Elinizde birde sağlam bir kulaklık varsa pahalı mp3 çalarlara taş çıkartıırsınız.
  • evet ben bu mp3 playeri orijinal sennheiser ile kullanıyorum.yani bir ipod dan daha iyi ses veriyor kesinlikle tavsiye ederim..
  • arkadaşlar size fiyatına göre iyi performanslı modeller çıkaran trakstor u tavsiye ederim, ses kalitesi adına iyi bi markadır ve giriş seviyesi kullanıcılar için uygun fiyatlı modelleri de var, ama denemedim sadece biyerlerden okuduğum kadarıyla yaptım bu yorumu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: snr_silencer

sandisk sansa e200 serisi hem ucuz kalıteli

E200 serisi mi ucuz.150 YTL.Çok çok uygun bi fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu hafta sansa c250 2gb microsd kart girişli mp3 player ı 79ytl ye aldım teknosadan .yanında 39 ytl lik tripod hoparlör verdiler hediye olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emy62 -- 23 Ocak 2008; 20:25:38 >
  • Özellikle radyolu olan ekonomik ve kaliteli bir veya birkaç tavsiye verirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.