Şimdi Ara

Ucuz ve Hesapli Gaming Mouse Tavsiyeniz Varmi ? Ozelliklede CS Go icin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe ?
  • X7 f5 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Bütçe ?

İbrahim 80 tl.ye kadar butcem var lakin, hani en ucuzunu almaya raziyim :)

Yeterki gaming mouse adi altinda gecsin . Ben normal mouse la gayet iyiyim ama gaming mouse ile cok farkediyor diyorlar. Merak ettm.

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Kinzu v3.
  • http://www.sanalmarketim.com/logitech-g100-910002853-gaming-mouse-ve-pro-gaming-mousepad/p_60899/

Kullanıyorum gayet memnunum.Mouse padi medium ebatında ama düşük sensitivity de oynuyorsan çok iyi değil.
    O yüzden bugün Addison mouse pad alıcam 30 liraya vatandan.Kullanan var mı ?
  • a4 tech bloody v3. eski mouse'um gayet konforlu ve işini görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse pad onemli mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Bütçe ?

İbrahim 80 tl.ye kadar butcem var lakin, hani en ucuzunu almaya raziyim :)

Yeterki gaming mouse adi altinda gecsin . Ben normal mouse la gayet iyiyim ama gaming mouse ile cok farkediyor diyorlar. Merak ettm.

hacı belki bilmişlik olarak algılacanda coğu firma ota hava gaming ibaresi ekleyip itelmeye yer arıyor fps oynuyorsan mouse cok önemli algılaycısı,butonları hepsi önemli ucuza en iyi g300s belirtiğin ücrete iyi bir çözüm,tuslar kalteli sensör f7p en iyi düzeylerdeyada 2 el snesei raw bakabilirsin 100 tl civaraında geziyor max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 31 Ağustos 2015; 18:50:42 >
  • 5 liralık a4 tech mouse ile lolde diamond4, csgo da lem olmustum 2-3 senedır kullandıgım mouse, 2-3 ay önce değiştirdim logitech g300 aldım mutluyum, mouse alınca mouse un kendısı oynayıp seni ge falan yapcagını sanma da.

soruya gelirsek, g300s alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

5 liralık a4 tech mouse ile lolde diamond4, csgo da lem olmustum 2-3 senedır kullandıgım mouse, 2-3 ay önce değiştirdim logitech g300 aldım mutluyum, mouse alınca mouse un kendısı oynayıp seni ge falan yapcagını sanma da.

soruya gelirsek, g300s alabilirsin.

a4 tech x7 var kaç yıl oldu hatırlamıyorum tanıdığım herkes klavyeye, mouse a suç buluyor. Ben global oldum mouse klavye aldılar şimdide 64 tick e suç atıyorlar. Mouse sadece ergonomiklik katıyor ışığı falanda varsa şekil gerisi boş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.