Şimdi Ara

Ucuz Spor Ayakkabı (SS li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 al 1 öde kampanyası var
    Şöyle bi site buldum daha önce alışveriş yapmış olan veya herhangi bir bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonaldTrumpet -- 6 Mayıs 2018; 14:20:9 >

• ben yaptım çok iyi güvenilir harika bir site hatta kampanya 2 al 1 ödeydi ben 1 alıp 2 ödedim o kadar memnun kaldım yani öyle keriz.avi işlerle karıştırmayın alakası yok.

buradan bütün herkeşe tavsiye ederim, fiziksel mağazalarıda tarlabaşında böbrekleri paket yapıp götürene ilave yüzde 50 indirim yapıyorlar(mış) .
  • ben yaptım çok iyi güvenilir harika bir site hatta kampanya 2 al 1 ödeydi ben 1 alıp 2 ödedim o kadar memnun kaldım yani öyle keriz.avi işlerle karıştırmayın alakası yok.

buradan bütün herkeşe tavsiye ederim, fiziksel mağazalarıda tarlabaşında böbrekleri paket yapıp götürene ilave yüzde 50 indirim yapıyorlar(mış) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem fiyat itibariyle fason kokuyor hem de bu fiyatlara ve 2 al 1 ödeye rağmen her modelin 35'den 45'e kadar her numarada stoğu olması itibariyle.

Ancak alan bir cengaver olur da fotoğraf atar tecrübesini paylaşırsa o zaman affetmem
  • Kapıda ödeme ymis siparişi verdim valla

• Sahtedir uzak durun
  • Sabit perakende ticaretteki (Fırsat Günü 2 al 1 öde) çevrimiçi mağazalardan satın alma işlemlerinizi geri alamaz , geri getiremez veya değiştiremezsiniz.

Bunu göz önünde bulundurun
  • ibyksari kullanıcısına yanıt
    Değiştirebilirsiniz dedi bayan .yüzde yüz orijinal outlet geçen seneden kalma ürünler dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adres :
    Akasya, Üsküdar 34660 İstanbul / Türkiye
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Usta kyrie 4 son çıkan model geçen seneden kalan ürün olma olasılığı yok

Adres bile yazmıyor sitede

Arıyorum müşteri hizmetlerini sürekli meşgul diyor 20 dakika bekledim açan olmadı

• caganto C kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uygun olduğu için müşteri hizmetlerimiz çok yoğun çok arayan oldu dediler .bilmiyorum artık gelsin kontrol edip alırım ürünü ettirmezlerse de almam zaten .

• Hocam kapıda ödemeli alsaydınız keşke

Dostum bekliyorum mesajını buraya ayakkabı gelince

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim arıyordan numarayı sorgulattıgımda çıkan sonuç

Hahahaha o ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonaldTrumpet -- 8 Mayıs 2018; 20:7:27 >
  • Valla şuan mobilden giriyorum gözüküyo

Tamam tamam gördüm :D

• YORUMLARA BAKINhttp://www.nosorgulama.com/tel/02129455432

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçamayanadam -- 8 Mayıs 2018; 20:13:55 >
  • yukaridaki alanlar saka mi yapiyor ciddi mi anlamadim? ciddi anlamda almadiniz degil mi? paraniz o kadar coksa bana gonderin ben de size bir adet patlican gondereyim... adresi direk herseyi anlatiyor.. ama ciddi anlamda buradan urun alan varsa dolandirilmayi hakediyordur... helal olsun dolandiriciya..

Akasya, Üsküdar 34660 İstanbul / Türkiye
  • yorumlara rağmen alanlar var çok tuhaf, bu memlekette gerçekten enayi tükenmez
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Sanki para yatırıp ta aldık .kargo gelecek ürüne baktırmadan parayı isterlerse almadan iade edicem .kargocu da tanıdık .söyleyecem .ona göre alacağım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.