Şimdi Ara

ucuz se w810i ve imei kayıt durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    son indirimden sonra estore.com sitesinden 687 liraya se w810i aldım. ancak kutuda Telekomünikasyon Kurumu (TK)'dan alınmış bandrol olmasına rağmen,http://imei.tk.gov.tr/ sitesinden imei sorguladığımda kayıt bulunamamıştır yanıtı alıyorum. TK'ya sordum, SE bu imei için başvuruda bulunmadı dediler

Bu arada estor'un bana cevabı, kayıt işlemlerinin yapılacağı önünde oldu. ısrarla iki kez sormama rağmen, garanti veren firmanın KVK veya Genpa mı olduğunu söylemediler. Onlara göre kayıt sorunu yokmuş. Ben henüz simkart takıp telefonu açmadım. iade etmeyi düşünüyorum.

Acaba son parti ucuz w810i'leri henüz kaydettiremediler mi? Bu sadece bana özgü bir durum mu?
    imei'lerinizin kayıt durumunu yazabilir misiniz?
    teşekkür ederim

• dostum imei numarasını yanlış yazıyo olabilirsin son 2 hanesini yazmadan gir...bende ilk aldığımda korktum sonra yanlış girdiğimi farkettim...eğer doğru yazmana rağmen kayıtlı değil ise hemen geri ver düşünmeden...kayıt altına alın bende telefonu alim de....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 24 Ağustos 2006; 10:53:18 >
  • TK nin guncel olup olmamasiyla ilgili bir durum gibime geliyor fakat Kart takmamakla akillilik etmissin. En iyisi Burokrasiyle ugrasmak zorunda kalmadan iade yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.