Bildirim
Ucuz internet için bile taahhüt istiyorlar!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:50:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olsa dedim. Yani hep bu apartta kalmayacağım sonuçta, başka yere taşınacağım orada kablo varsa ne olacak? Yok birine nakil ettircekmişim, işim gücüm yok onla uğraşacağım. -
Telekom altyapısı yoksa iptal olacak direk işte nakil bütün operatörlerde olan bir şey sonuçta taahhüt e göre mu taşınacağız
Ve genelde öğrenci paketleri 12 ay olur taahhütsüz istiyorsanız daha fazla ödemelisiniz firma sizi kendine bağladığı için indirim yapıyor
Taahhut olmayinca da fiyat 2-3 katina cikiyor demek ki her halukarda deli para kazaniyorlar! İste bu adaletsiz. İnternet bir ihtiyac ben odevi yetistiremiyordum internet kesildigi icin gecen turnitin den dosya atmam gerekti, kendi telefonumdan girdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
taahhütsüz olsa başka firmaya geçseniz bile geçiş ortalama 1 hafta o ödevi kurtarmıyor maalesef
Ve zaten btk nin belirlediği kurallar var mesela taahhüt edilen hızın %75 ı gelmeli gibi
Daha ucuz istiyorsanız netspeed veya turknet e bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 7 Mayıs 2018; 16:27:23 >
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:49:59 > -
hem öğrencisin hem araştırmıyosun konuları oku, o fiyata aknsiz taahütsüz netspeed var
Onlar cozum degil ttnet bunun tekeli, onun bir adim atmasi lazim ki muritleri de takip etsin.
Ttnet in kimse müridi filan değil, hiç önemi yok, Türk tabipler Birliği gibi adı başka işi başka, ttnet yabancı yatırımcı zaten, netspeed e yönelirsek yerli yatırımcı ya destek, hem yarı fiyatına netspeed, daha ne istiyorsun
Taahhüt lu 19.9 tl Superonline
https://m.superonline.net/kampanyalar/dsl-kampanyalari/adsl-internet-bizden-kampanyasi
nasıl müşteri bağlayacaklar kandırmaca işte yersen tabii -
Türk Telekom kitledi 30 a millete. Türkcell onun altyapısı ile 20 ye veriyor. Şuna bakar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hipernet nedir
- fatura üst sınırı nedir
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- türk telekom altyapı sorgulama
- türk telekom modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- zyxel modem kurulumu
- en hızlı internet
- ağda kayıtlı değil samsung
- türk telekom upload hızı
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X