Şimdi Ara

Ucuz internet için bile taahhüt istiyorlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş manyak mı lan bunlar? 30 liralık öğrenci interneti için 2 senelik taahhüt istiyorlar. Ben apartta kalıyorum şimdi kaldığım yerde kablo yok, başka yere taşınsam 1 sene sonra, orada da internet olsa ne olacak? Böyle saçma şey olur mu? Ne kadar zor duruma düşürüyorlar insanı ya.

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:50:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsa dedim. Yani hep bu apartta kalmayacağım sonuçta, başka yere taşınacağım orada kablo varsa ne olacak? Yok birine nakil ettircekmişim, işim gücüm yok onla uğraşacağım.
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    Telekom altyapısı yoksa iptal olacak direk işte nakil bütün operatörlerde olan bir şey sonuçta taahhüt e göre mu taşınacağız

Ve genelde öğrenci paketleri 12 ay olur taahhütsüz istiyorsanız daha fazla ödemelisiniz firma sizi kendine bağladığı için indirim yapıyor

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Taahhut olmayinca da fiyat 2-3 katina cikiyor demek ki her halukarda deli para kazaniyorlar! İste bu adaletsiz. İnternet bir ihtiyac ben odevi yetistiremiyordum internet kesildigi icin gecen turnitin den dosya atmam gerekti, kendi telefonumdan girdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    taahhütsüz olsa başka firmaya geçseniz bile geçiş ortalama 1 hafta o ödevi kurtarmıyor maalesef

Ve zaten btk nin belirlediği kurallar var mesela taahhüt edilen hızın %75 ı gelmeli gibi

Daha ucuz istiyorsanız netspeed veya turknet e bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 7 Mayıs 2018; 16:27:23 >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:49:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem öğrencisin hem araştırmıyosun konuları oku, o fiyata aknsiz taahütsüz netspeed var

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Onlar cozum degil ttnet bunun tekeli, onun bir adim atmasi lazim ki muritleri de takip etsin.

• Ttnet in kimse müridi filan değil, hiç önemi yok, Türk tabipler Birliği gibi adı başka işi başka, ttnet yabancı yatırımcı zaten, netspeed e yönelirsek yerli yatırımcı ya destek, hem yarı fiyatına netspeed, daha ne istiyorsun

• Taahhüt lu 19.9 tl Superonline

https://m.superonline.net/kampanyalar/dsl-kampanyalari/adsl-internet-bizden-kampanyasi

• nasıl müşteri bağlayacaklar kandırmaca işte yersen tabii
  • Türk Telekom kitledi 30 a millete. Türkcell onun altyapısı ile 20 ye veriyor. Şuna bakar mısınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.