Şimdi Ara

Ucuz ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yapılan son kdv indirimleri ekran kartını da kapsıyorsa uygun fiyatlı bir ekran kartı almak istiyorum. Amacım PES 2009 oyununu orta ayarlarda rahatça oynatsın yeter. Fazla oyun oynayan birisi değilim onun için uygun fiyatlı birşeyler bakıyorum. Ekran kartını lcd tv'ye bağlayıp oyunu o şekilde oynamak istiyorum. Daha önce sıcak fırsatlar bölümünde gördüğüm gigabyte 1650x modeli işimi görüyordu fakat format attıktan sonra bir türlü televizyonla pc arasındaki görüntü problemini çözemedim. 35liraya almıştım ve format atana kadar oyun performansından memnundum (tabi pes 2008 ile)
    Şimdi yine oldukça ucuz ve kırk yılda bir oyun oynama ihtiyacımı karşılayacak bir iki model önerilerinizi istiyorum. Hazır dolar da nispeten biraz düşmüşken ve kdv azalmışken bu fırsatı değerlendirmek istedim.

Belki lazım olur diye sistemimin özelliklerini de yazıyım,
    E2180 işlemci, 2GB ram, Gigabyte'ın onboard ekran kartlı bir modeli (nvidia geforce 7100/ nvidia nforce 630i)

Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

• http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-6756.html

oyunlarda cok rahat edersin tavsiyem budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vuze

http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-6756.html

128 bit ve oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: RemoteShoulder

quote:

http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-6756.html

128 bit ve oyun

http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2278727,00.asp
    internette biraz araştırırsan anlayabilirsin bu fiyata göre daha iyisi yok gibi varsada osaman bul buraya koy

• Asus'a hemen bakıyorum..

Yani aradığım ekran kartı beni idare etsin yeter çünkü iki haftada bir 1 saat ya oynarım ya oynamam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

Asus'a hemen bakıyorum..

Yani aradığım ekran kartı beni idare etsin yeter çünkü iki haftada bir 1 saat ya oynarım ya oynamam :)

olsun hocam oyun oynamasan bile kaçırma derim en azından sıkıldınmı istedigin oyunu oynayabilirsin ha full oynayamazsın tabiki ancak rahat oynayabilirsin oyunlardan kasıt digil sadece pc de rahat edecektir en kötüsü videolarda rahat olur nebileyim ama 2 3 sene ekran kartı düşünmezsin ki oyun oynayan biride digilmişşin
  • Tamam o zaman ben bu karta ısındım. Haftaiçi Kadıköy'e geçtiğimde hemen alıyım bir tane
    Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @RemoteShoulder arkadaşım 128bit ile gayet güzel oyun oynanır. biraz araştıralım, kendimizi geliştirelim. 4670 örneğini inceleyelim.

arkadaşım fiyat aralığınıda yazarsan daha iyi olur. arkadaşın önerrdiği 3650 ddr3 ideal. film falan izlersen Hd hızlandırması var. ddr3 kartlara bakmanı tavsiye ederim bit ve mb olayından önce.
  • Yani max 60tl iyidir. Üstünü düşünmüyorum. Yani şu an eksikliğini de pek hissetmiyorum ama işte dolar 1.6'nın altına indi gibi, kdv indirimi de oldu uygun birşey olursa almak isterim.
  • http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_x1650-334-7404.html

suanki ekran kartın bile 50 lira hocam

tavsiyem gene yukardeki kart olacaktır en azından peste cok rahat edeceksin 7200 gs ler 45 lira civarı yani 15 lira için aradaki performansa hiç değmez 60 liralık kartı alın cok rahat edeceksiniz buna eminim
  • Bu kart tamamdır, lcd tv'ye bağlamakta da sorun olmaz sanırım
  • Dostum biraz bekle paranı biriktir şu modele bak istersen:http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari_kategorisinde/sapphire_hd4650-334-6697.html
    Ya da ikinci el düşünürsen HD4670 bile alabilirsin.
  • quote:

Bu kart tamamdır, lcd tv'ye bağlamakta da sorun olmaz sanırım

lcd tv ne baglayabilirsin tabiki bunu s-videodan kablo aracılıgıyla yapabilirsin dvı-dan hdmı dönüştürücüsü kutusundan cıkıyordur direk kartı lcd tv hdmıdan baglayabilirsin yani birsürü alternatifin var
  • Bunun özellikleri de çok iyiymiş ama 100tl ve üstünü bir ekran kartına verir miyim bilmiyorum hiç.. Çünkü aslında tek oynadığım oyun FM2009 ve onu sorunsuz oynuyorum ama lcd tv'yi ilk aldığımda pcye bağlayıp biraz pes oynadığımda keyifli gelmişti ama sonra aylarca aklıma bile gelmedi. Şimdi de sırf indirimlerden yararlanmak olsun diye almayı planladım. Yoksa elimdeki paraları fotoğrafçılık sektöründe değerlendirmekten daha çok keyif alıyorum Ama ucuz olarak Asus'u daha iyi fiyat ve özellik olarak Sapphire'i aklımda tutiyim de artık hangisini alıcağım cebimdeki paraya göre netleşsin. Çok teşekkür ederim..
  • quote:

quote:

Bu kart tamamdır, lcd tv'ye bağlamakta da sorun olmaz sanırım

lcd tv ne baglayabilirsin tabiki bunu s-videodan kablo aracılıgıyla yapabilirsin dvı-dan hdmı dönüştürücüsü kutusundan cıkıyordur direk kartı lcd tv hdmıdan baglayabilirsin yani birsürü alternatifin var

Dvi - hdmi en uygunu olur benim için. Eskiden de o şekilde kullanıyordum memnundum, tek eksiği sesi tvden alamamak.
  • quote:

Bunun özellikleri de çok iyiymiş ama 100tl ve üstünü bir ekran kartına verir miyim bilmiyorum hiç.. Çünkü aslında tek oynadığım oyun FM2009 ve onu sorunsuz oynuyorum ama lcd tv'yi ilk aldığımda pcye bağlayıp biraz pes oynadığımda keyifli gelmişti ama sonra aylarca aklıma bile gelmedi. Şimdi de sırf indirimlerden yararlanmak olsun diye almayı planladım. Yoksa elimdeki paraları fotoğrafçılık sektöründe değerlendirmekten daha çok keyif alıyorum Ama ucuz olarak Asus'u daha iyi fiyat ve özellik olarak Sapphire'i aklımda tutiyim de artık hangisini alıcağım cebimdeki paraya göre netleşsin. Çok teşekkür ederim..

HD4650 alacaksan eğer sapphire çok mantıklı bir seçenek olur çünkü GDDR3.

• DDR3'lü bir 4650 alın oyunlarda rahat edersiniz 100Lira gibi bir fiyatı var. Bu arada 128bit ve oyun diyen arkadaşımızada herşeyin "bit" olmadığını biri anlatsın. ATI'nin HD4830(256bit)'un üstüne konumlandıracağı 4770'de 128bit olacak bilginize. Olay GPU'da bitiyor. Sonra sırasıyla Bellek Veriyolu Genişliği(Bit), Bellek Türü(DDR2-DDR3-GDDR5...), sonra paralel işlemci, ...en sonda belleğine bakın (1GB,256MB...) tavsiyem böyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.