Şimdi Ara

Ucuz Çin Arabaları Geliyorr... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
117.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bedava verseler bile binmem.Güvenlikten aciz teneke mallar bunlar.
  • Dodge önemli bir global marka o sebeple dodge markasıyla olmasa bile saturn veya henüz avrupa pazarına girmemiş başka bir isimle gelecekler, Gm in Toyota karşısında ki belki de son kozu bu olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Ucuz Çin Arabaları Geliyorr...

Bu model için gazetede 4000euro yazıyodu.

bu fiyata 2007 model araba. ben alırım valla sehiriçi dolanırım otobus dolmuş cefası çekmektense.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meganehb

bedava verseler bile binmem.Güvenlikten aciz teneke mallar bunlar.

abi demek ki sen hayatında hiç kuş serisine binmedin.
    bende acaba binmeyen varmıdır diyodum, varmış demekki...
  • valla benim çin malı spor ayakkabım vardı.1 SAdece bir kere top oynadım önü açıldı yırtıldı.
  • Orjinalden alıntı: hasok

bu arac turkıyeye gelıcekmı yada yurt dısından getırte bılırmıyız super bısı yaa arkaya sı onu ıcı hele rengııı offf offff

• Arkadaşlar bu araçlar söylendiği gibi rakiplerinden 10 bin ytl civarı daha ucuz fiyatlarla satılırlar ve kullanım maliyetleri de aynı oran da düşük olursa alıcı bulurlar ve bence alınmalıdırlar.
    Belki konforsuz olabilirler ama bu otomobilin alıcısı için ekstra 10 milyar liranın konforunu veya ay sonunda banka kredisinden tasaruf edilen ekstra 250-300 ytl nin konforunu, hiç bir otomobil sağlayamaz.
    Yok bunlar teneke, can güvenliği yok falan diyen arkadaşlara tavsiyemde yola 10-15 dakika erken çıkmaları veya kask takmaları.
  • bi gelecek diyolar bi gelmeyecek diyolar bu çin arabalarına...
  • gelsin bu araclar ilk ben alacam ....istedigi kadar saglam olmasin sehir icinde kullanırım uzun yoldada 90 km/h gecmem...sunu unutmayinki 120km/h hangi arabada olursanız olun gecerseniz kimsenin can guvenligi yoktur...bana koca bi hikaye geliyo aslında Ncap fln(bence)..sahsen arba alırken kac yıldız aldıgı hic umrumda olmaz..
  • Düm akşam haber bülteninde Paris Auto Fuarı vardı. Adamların fuara getirdikleri arabada bile torpido kaplaması kalkmış.Düzgün yapıştırmamışlar Fuardaki böyleyse normal bayideki nasıl olur bilemem artık
  • Buyurunuz Cherry'nin QQ modelinin çarpışma testi ile ilgili bir powerpoint sunusu:

http://www.arikanturk.com/Storage/Cherry_QQ.ppt
  • Yuh be mahvolmuş dummyler. Alınmaz o arabalar yav. Fiyatı ne olursa olsun
  • bıktırdı bu çin arabalarıyla ilgili haberler ve topicler
  • Valla arkadaşlar Güvenli değil diyenler, bana daha çok oto-emlak çalışanları gibi geldi.Yada çok zengin.
    (Oto-emlak dedim, çünkü; gelirse bu araçlar, topları atar , Zengin dedim, çünkü; sadece zenginler aldıkları arabaların güvenliğine inanarak saatte 220 km hız yapıp eşşek cennetine uçarlar...

Varsa yalanım biri bana sölesin...
  • Diğer çin ürünleri gibi olmassa fiyat ve dizayn bakımından tercih sebebi olabilir.
  • çinli minli alan alacak ben almıcam herkeş gitcek sıfır arabaya bincek siz alın alın da görün çin malı mondial alanlar asya motor haojin alanlar bisan kanuni gibi dağılan motoları alanlar bin pişman aldıına şindi orası burası kırık dökük patır kütür binio millet 2-3 milyar verdii motor 500 millon etmio ki etmezde halini görünce direkt hurdaya yada bodruma atılıo zaten milletin bodrumu hurda motorla doldu arabalar da böle olacak bu gerçek çin malı mototrlar ilk çıktıında herkes atladı haojin aldı çok ama çokçok iyi sattı ve ilk görüntü itibari ike ucuz ve süper görünüodu sona kanuni scooter yaptı ama tabi o da çinden getirdii parçalarla yaptı mondial sona asya mot türedi herkes mototr aldı hepsim dağıldı şindi ucuz etin suyu yavan olur bence çin mamülü hiç bir şey alınmamalı marka deilse tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardbody

çinli minli alan alacak ben almıcam herkeş gitcek sıfır arabaya bincek siz alın alın da görün çin malı mondial alanlar asya motor haojin alanlar bisan kanuni gibi dağılan motoları alanlar bin pişman aldıına şindi orası burası kırık dökük patır kütür binio millet 2-3 milyar verdii motor 500 millon etmio ki etmezde halini görünce direkt hurdaya yada bodruma atılıo zaten milletin bodrumu hurda motorla doldu arabalar da böle olacak bu gerçek çin malı mototrlar ilk çıktıında herkes atladı haojin aldı çok ama çokçok iyi sattı ve ilk görüntü itibari ike ucuz ve süper görünüodu sona kanuni scooter yaptı ama tabi o da çinden getirdii parçalarla yaptı mondial sona asya mot türedi herkes mototr aldı hepsim dağıldı şindi ucuz etin suyu yavan olur bence çin mamülü hiç bir şey alınmamalı marka deilse tabii

Forumun en uzun cümlesi olmuş bu...

• çinliler yavaş yavaş dünyayı ele geçiriyo
  • İthalat izni alma konusunda pürüzler olduğunu duymuştum.Bunu hallederlerse Çin otolarını sık sık sokaklarda görürüz. Bence fiyatlarından başka cazip tarafları yok.Güvenlik, konfor, sağlamlık, servis ve yedek parça konusunda diğer markaların gerisinde kalacakları fikrindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arikanturk

quote:

Orjinalden alıntı: hardbody

çinli minli alan alacak ben almıcam herkeş gitcek sıfır arabaya bincek siz alın alın da görün çin malı mondial alanlar asya motor haojin alanlar bisan kanuni gibi dağılan motoları alanlar bin pişman aldıına şindi orası burası kırık dökük patır kütür binio millet 2-3 milyar verdii motor 500 millon etmio ki etmezde halini görünce direkt hurdaya yada bodruma atılıo zaten milletin bodrumu hurda motorla doldu arabalar da böle olacak bu gerçek çin malı mototrlar ilk çıktıında herkes atladı haojin aldı çok ama çokçok iyi sattı ve ilk görüntü itibari ike ucuz ve süper görünüodu sona kanuni scooter yaptı ama tabi o da çinden getirdii parçalarla yaptı mondial sona asya mot türedi herkes mototr aldı hepsim dağıldı şindi ucuz etin suyu yavan olur bence çin mamülü hiç bir şey alınmamalı marka deilse tabii

Forumun en uzun cümlesi olmuş bu...

Hatta daha noktayı da koymamış Cümle devam edecek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty -- 11 Ekim 2006; 15:53:18 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.