Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.009
Cevap
1.308
Favori
1.501.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsim vermezseniz farkında olmadan dolandırıcılara destek vermiş olursunuz.Kullanıcı adı belirtin bari zan altında kalmayın.Ben olsan isim soyismini, cebini, ibanı vs paylaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

Yazdıklarınızın hemen hepsine katılıyorum ama şu hariç : Dolandırıcı olmayan var mı ki forumda.

Evet var , ben

• pegasus puan geçen biletlerde %20 indirim yapılır

sadece yurtiçi

• Yurtiçi ve Yurtdışı biletlerinde indirim yapılır.

Yurtdışı biletlerinde de bazı destinasyonlara iyi indirimler çıkmaktadır.

Sadece PGS ile biletleme yapıyorum.

İndirim oranları %15-%40 arası değişmektedir.

Referans sayfam:

https://forum.donanimhaber.com/pegasus-bolbol-puan-veya-indirimli-ucak-bileti--155731098

İletişim: DM veya

• Yurtdışı uçuşlarda havayolu firması farketmeksizin gezkanatlan sitesimde 4500 Tl'ye kadar ucuslarınızda en az %20 indirim yapılır.(stok 1 )

seyahat bilgisi pm atarsanız fiyat verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 2 Kasım 2023; 10:16:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya ---> Sabiha Gökçen (Gidiş) ----> 29 Aralık 2023 Cuma (14:00'dan sonra herhangi bir saat uygun)

Sabiha Gökçen --> Antalya (Dönüş) ----> 01 Ocak 2024 Pazartesi (14:00'dan sonra herhangi bir saat uygun)

Şeklinde uçak biletine ihtiyacım var indirim sağlayabilecek kişiler var mıdır?

• pegasus puan geçen yurt içi biletlerde %25 indirim yapılır

• Sevgili DH forumlular, çok yararlandığım bu konuya bir önemli ekleme yapıp ayrılmak istiyorum. Bu konu maalesef amacından sapmıştır. Bir tarih için biletleme sordum ve 10 farklı hesaptan ki çoğunluğu şüpheli geri dönüşler aldım. Bana mesaj gönderenler/ilettiklerim arasında elbette dürüst satıcılarda vardır onları tenzih ediyorum alınmasınlar ama işin adli boyutu her şeyden önde gelir.

Siz siz olun bilet alımı yapacağınız kişiden %100 emin olmadıkça (ref sayısı+üye olduğu yıl+güvenirliliği vs) hatta forumun demirbaşları harici kimseyle 300-500 lira indirim için bu risklere girmeyin derim. Çoğu işlemler çalıntı kredi kartları/hesaplar ile yapılmaktadır. Her şeyi geçin işin ucunda mahkemede bulursunuz kendinizi. Konuyla alakalı kısa bir araştırma yaparsınız ne dediğimi anlarsınız. Herkese iyi günler. Sağlıcakla.

• arkadaşlar mil ile ilk defa bilet alacağız.

thy 2 seçenek sunuyor. arasındaki farkı bulamadım

bilen var mı? (10 bin milimiz var..)

7500 Mil + 983 TL

11.300 Mil + 983 TL.

ne fark var. 7.500 millik olanı alsak olmuyormu?

• Mihmander kullanıcısına yanıt

7500 mil olanı hemen alın o ekonomi promosyondur. orda kontenjan bitince artık 11300 mil olan ekonomi bilet kalacak .şanslısınız 7500 mil olanı hemen tükenmeden alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenansagun -- 10 Kasım 2023; 1:27:27 >
  • kenansagun K kullanıcısına yanıt

teşekkrüler. alıyorum

• Bolbol puan satan ulaşabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pegasus puan ile bilet indirimli bilet alınır

• Son iki gündür bana gelen son özel mesajı açamıyorum , hata veriyor.Aynı durumu yaşayan yada önerisi olan var mı ?

Bana özel mesaj gönderen arkadaşın kullanıcı adını göremiyorum, kusura bakmasın

• 1200 TL altı Pegasus yurtiçi uçuşlarda %30 indirim ile biletiniz alınır.

• 14-18 Aralik arasi herhangi bir tarihte , tek yon Trabzon-Varsova ucusu icin anneme bilet ariyorum. Tek aktarma olmasi tercihimdir yolculugun zor olmamasi acisindan. THY, pegasus vs. mil ile bilet alimi veya Indirim teklifleriniz icin pm den yazabilirsiniz.

• Pegasus kendi sitesinin fiyatları üzerinden yurt içi bileti yüzde 20 indirimle alınır..

Örneğin:Pegasus firmasının kendi sitesindeki fiyat üzerinden 1000 liralık bir biletse 800 TL Ödeme yapılarak alınabilir.

Referans olarak: @prdxxxxx isimli kullaniciya 2 kişilik bilet,@ahmedfurkan isimli kullaniciya 1 adet bilet,@muyas isimli kullanıcıya 1 adet bilet @oarse adli kullaniciya 1 adet bilet alinmistir kendilerinden referans amaçlı bilgi alabilrisiniz.

♦️Not: Kendi kredi/banka kartınızla da ödeme yapabilirsiniz.

💥MESAJLARA ANINDA CEVAP VERİLIR

🌑REFERANSLARİM VE YORUMLAR İÇİN BAKINIZ:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155049242

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar scandinavian havayollarından 4 adet biletimiz var Amerika ya gidiş dönüş şeklinde uçuş 20 mayısta ancak vizeye başvuemaktan vazgeçtik 860€ bilet ücretim var tamamını iade alabilmemin bir yolu var mıdır ?

• 3yuq kullanıcısına yanıt

bende merak ettim takippp

• MLX-SAW 5 kişi gidiş, 4 kişi dönüş bileti alınacak. Referanslı, bilindik bir üye varsa teklif gönderebilirim.

Ödeme yaptıgı puan/kartın ekstresini atmak zorunda (kendi kartıyla mı yaptı diye teyit için, malum dolandırıcılık çok fazla.)

Pegasus ucusu ama pegasusta tek tek bilet kesmek zorunda olacagı için farklı koltuklar olacak, indirim oranı daha fazla olursa tercih edilebilir yoksa ayrı koltuklar vs olacağından istemiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.