arkadaşlar bana uygun fiyatlı giriş seviyesi bi laptop tavsiye edebilirmisiniz.ilk laptopum olucak.max.1100ytl verebilirim.acer almayı düşünüyorum ama sizinde yorumlarınızı almak istedim.
kolay gelsin
Dell 1300 şiddetle tavsiye edilir hadi o olamadı Acer 2423 ayrıntıları için pc depoya bak.
dell 1300 alabilirsin yada acer 2423 pcdepodan alırsan 256 ram hediyeli yani 512 ramli olarak teslim ediyorlar
sana fiyat olarak uyabilecek tek notebook acer 3005, kullanan çok, onla ilgili bi de topik var ,onu incele derim ben.
quote:
Orjinalden alıntı: uckalkan2
arkadaşlar bana uygun fiyatlı giriş seviyesi bi laptop tavsiye edebilirmisiniz.ilk laptopum olucak.max.1100ytl verebilirim.acer almayı düşünüyorum ama sizinde yorumlarınızı almak istedim.
2 Tane Alın, 58 YTL DEĞERİNDE PHILIPS DECT (KABLOSUZ) TELEFON Hediyenizi Kaçırmayın.!
İşlemci Celeron M 1.5
Chipset Intel 915GM
Görüntü 15 " XGA: 1024x768 128MB destekli
Aynı anda LCD and CRT den görüntü
Intel Media Graphics Accelerator
Bellek 512 MB DDR2
Depolama 40 GB SATA HDD
5-1 MS/MSPro/SD/MMC/XD kart okuyucu
Optik Arabirim Combo (DVD/CD-RW)
Boyutlar 326(E) x 290(D) x 36.8~38.6(Y)mm
Ses AC' 97 2.2 Stereo Ses uyumlu
Audio DJ (kapalıyken müzik dinleme)
Sound Blaster-Pro Uyumlu
MS-Sound System Uyumlu
Tümleşik Mikrofon
Güç Özellikleri 70W AC adaptör
ACPI modunda 4.5 saat pil ömrü
4 saatte max şarj süresi
1.5 saatte hızlı şarj
Bağlantı 10/100 BaseT LAN
Yerleşik V92 56Kbps standart faks/modem
G/Ç Portları Kart Okuyucu port (MS, MS Pro, MMC, SD ve XD)
Cardbus type-II slot x 1
Cardbus NEW type-II slot x 1
Line in / mic in yuvası
Line-Out yuvası (SPDIF)
Modem için RJ-11 yuvası
10/100 BaseT LAN için RJ-45 yuvası
S-Video TV-Out
USB 2.0 Port x 3
İkinci bir ekran için VGA port (CRT, TFT veya projeksiyon)
Audio DJ Panel
1394 port
İşletim sistemi Linux
Ağırlık 2,8 kg
arkadaşlar ben acer 2423 düşünmeye başladım hem hafif birde wifi de var meselas yukardaki cbox ta wifi yok gibi görünüyo.ilginiz teşeşkkürler
evet wireless olsa ve ekra xga olmasa CBOX ta fiyatına göre uygun bi alet sayılabirmiş. gerçi wimax için çıkan usb wireles alıcıları normal wireless alıcılardan %50 daha iyi çekim alanına sahip diyor sitede 60$ civarında oda istanbuldaysan yakında wimaxin geleceğini düşünerek bununla tamalıyabilirsin belki. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.
EN UCUZ VE PERFORMANSI en iyi olan laptop ACER 2423 659$+kdv tavsiye edrim
intel düşünüyorsan acer 2423 yada dell 1300 amd olur dersen acer 3005 e de bak
Bu da iyiymiş.
HP NX 6110 484ES Fiyatı : 679,00 USD + KDV Kdv dahil : 1.104,08 YTL Adet Özellikler Ürün Kodu : UN414HEW06 Marka HP 256 Ram Hediyeli Toplam 512 Ramli olarak teslim edilir. Garanti Süresi 24 ay İşlemci Intel® Celeron® M 370 1,50 GHz 1 MB L2 cache Chipset Intel® 910GML Express Sistem belleği 256 MB DDR-333 Ekran Kartı UMA Intel® Graphics Media Accelerator 900 128 MB paylaşımlı Ses Kartı CODEC ADI AC '97, audio 16 bits compatible Sound Blaster Pro Modem / faks 56k Network 10/100 Mbps Pcmcia 1 PCMCIA type I/II Sabit Disk kapasitesi 40 GB 4200 rpm (Aslıda 5400müş) Optik sürücü DVD+/-RW (DVD RAM destekli,bölge kodu kısıtlaması yokmuş) Batarya Li-Ion 6 cell 3.5 Saat Ekran 15" TFT XGA 1024 x 768 TFT XGA 1024 x 768 İşletim sistemi Windows® XP Home (ingilizce ve Türkçe) Boyutlar 328,6 x 267 x 30,3 mm, 2,7 kg Geliştirilmiş Port'lar 2 USB 2.0, VGA, Firewire (1394a), RJ-11, RJ-45, HP seyahat bataryası bağlantısı Bu ürün hakkında yapılan yorumlar * * * * 29.04.2006 16:25:32 ***** Ürünü 2 gün önce teslim aldım.pcdepo'dan 512 mb.ram'li olarak 1 gün içersinde izmire geldi.Yorumlarım, ARTI’ları: Parlak ekran olmamasına rağmen 15 inç ekranda görüntü çok net, Mükemmel bir DVD-REW var.DVD-RAM destekliyor ve bölge kodu sınırlaması yok, GRAFİK performansı için call of duty-1‘i yükledim 1024/768 de mükemmel oynuyor. Diğer tüm HP lerde de olduğu gibi grafik kartı için dahili Ram’in bir kısmını kendiniz ayıramıyorsunuz. HP grafik kartının ihtiyacı neyse o kadarını ana bellek’ten kullanıyor. Bu sayede gereksiz yere ram’in belli bir kısmını grafik kartına bağlamamış oluyorsunuz. Fan sürekli çalıştığı halde çok sessiz,sesi hiç duyulmuyor. HDD, pcdepo da ve diğer sitelerde 4200 RPM görünmesine rağmen aslında 5400 RPM ve 8 Mb.cache ye sahip. Bunu internetten model no ile sorgulattığınızda görebilirsiniz.(TOSHIBA MK4032GAX). İŞLEMCİ celeron olmasına rağmen 1 Mb.cache sayesinde oldukça hızlı. SES; Bir notebook tan beklenmeyecek derecede güzel ve yüksek ses var. KLAVYE gerçekten son derece iyi kalitede,daha önce kullandığım tüm diğer markalı laptop larda yazı yazarken klavye de bir esneme oluyordu bu notebook’ta böyle bir sorun yok. Aşağı-yukarı hareket kabiliyeti olan TOUCHPAD-mouse çok iyi. BATARYA;ben harici PCMCIA Wireless kart kullanıyorum ve genelde bu kart bataryadan 25 dk. Kadar harcar. Bu durumdayken internette batarya 2 saat 42 dakika gidiyor. Lisanslı winxp-home edition yüklü. Ve tüm cd’ler var. EKSİ’leri: Dahili Wireless yok. Ancak Ram kapağı altında mini pci wireless kart takılabilecek slot mevcut ve monitör üst köşelerinde yer alan wireless anten kabloları bu slotlara kadar getirilmiş. Ses ayarı için herhangi bir tuş yok. Ses ayarını sistem Tray den ayarlamanız gerekiyor. SONUÇ: Bu fiyata alınabilecek en iyi notebook. Dvd-rew, 15 inç ekran, uzun batarya süresi ve Lisanslı yazılımı olan bu fiyatta başka marka notebook yok. Prepetuim64'ün dediği USB'li Wireless veya dahili WR da yaptırabilirsin. Dahili ekletmek 35-40 $ civarında. Hangisin alırsan bildir lütfen. Acer 2423.Dell 1300, HP NX 6110 484ES.
dsotum ACER i öneririm KÜÇÜK KİBAR ÇOK şık bir cihaz 2423 bir de ram eklersen istediğin işleri yapabilirsin
evet arkadaşlar 2423 düşünüyorum hatta kesin gibi yalnız şunu sorucam bazı yabancı alışvertiş sitelerinde 500 $ gibi fiyatlar var 2423 için acaba usa dan getirtebilrimiim birisi vasıtasıyla..
659usd+kdv 777usd yapıyor neticede sen bu bilgisayarı yurtdısından getirtsen tahmınen 600 usd ye patlar dolayısıyla arada ki fark tamam az bir fark olmayabilir ama neticede burdan alacagın cihaz 2 yıl garantili olacaktır ve bu bence bu farkı vermeye deger zira sen yüksek bedelli bi cihaz alsaydın tamam o zaman git yurtdışından al derdim mesela lg s1 türkiye de 2499+kdv ama almanyada bi tanıdıgın varsa 1600-1700 euro ya alırsın aradakı fark gercekten ciddi ve buna deger bu benim düşüncem ksacası benım tavsıyem yurt içinden al ama alacagın yere dikkat et başın agrımasın ve mutlaka almadan once git,gör,elle,kokla,tadına bak ne alırsan ve nereden alırsan al şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle
bende acer 2423 deriö hafif kucuk
kullanım amacın ney sadece ınternet,müzik,film ve ofis dıyorsan. toshiba L20 yada L10 serisinin celeron işlemci bir türü var 600$ birde centrino modeli en dusuk özellikli 800$ cıvarı kdv dahıldır fıyatlara
quote:
Orjinalden alıntı: daleque
659usd+kdv 777usd yapıyor neticede sen bu bilgisayarı yurtdısından getirtsen tahmınen 600 usd ye patlar dolayısıyla arada ki fark tamam az bir fark olmayabilir ama neticede burdan alacagın cihaz 2 yıl garantili olacaktır ve bu bence bu farkı vermeye deger zira sen yüksek bedelli bi cihaz alsaydın tamam o zaman git yurtdışından al derdim mesela lg s1 türkiye de 2499+kdv ama almanyada bi tanıdıgın varsa 1600-1700 euro ya alırsın aradakı fark gercekten ciddi ve buna deger bu benim düşüncem ksacası benım tavsıyem yurt içinden al ama alacagın yere dikkat et başın agrımasın ve mutlaka almadan once git,gör,elle,kokla,tadına bak ne alırsan ve nereden alırsan al şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle
evet ama dün bazı sitelerde 450$ ye bile gördüm.2423 ü birde zaten yakınım getirceği için kargo vs.masrafı olmıyacak.yoksa zaten sadece 192$ye türkiye kargosu gözüküyor.bu arada lg s1 görünüş olarak çok hoşuma gitti.ama yurtdiışından bile olsa benim için pahalı ve birazda gereksiz olucağını düşünüyorum.çünkü ben sadece müzik,internet.film vs. günlük işler için kullanıcam.Bana göre acer en buyuk artısı da hafif ve küçük olması.