Şimdi Ara

Ucuz akıllı telefon dönemi sona erebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arz için yatırım yapmak lazım. Şimdi ha deyip 5 milyar doları koysa yatırım min 2 yıl sürüyor. Soğan değil ki ekelim seneye satarız vs olsun.

Dev ram üreticilerinin tüm siparişlerini AI'cılar kapattı. Rakamlar ortada. 2030'a kadar kesin dev kriz sürecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Ne zaman ucuz oldu ki burada.

Nokia 3210 - 3310 falan :/

Habere gelince şaşırmadım vallahi. Ucuz ne kaldı ki şu dünyada.

• Su ucuz telefonlar cidden üretilmesin ki her sene insanların telefon değiştirmeye bahanesi olmasın. Her yıl redmi note'un bir üst modelini alan tanıdıklarım var. Kardeşim, bir kere Mi serisini al veyahut git Samsung S serisini al çekil piyasadan 3-4 yıl. Her sene 15-15 vereceğine bir kere 40-50 ver bu leş telefon üreticilerini de bomboş modeller için zengin etmeyelim.

2019'da Mi8 aldım, o zaman en güçlü CPU Snapdragon 845 'i vardı. 5 seneden fazla kullandım, satarken hala kasma donma derdi yoktu da orijinal pil bulamadığım için 6 ayda bir abidik gubidik pil değiştirmekten kurtulayım diye değiştirdim.

Şu an alınacak bir S23, S24FE, S25FE minimum 5-6 yıl yeni telefon ihtiyacı doğurmayacak. Ama hala gidip yok oppo zartzurt 5, realme dandikc75 gibi telefonlar üretiliyor ve bunlar yine satıyor.

Yani reeder'in bile ayakta kaldığı bir ülkede bu abuk subuk saçma sapan modeller haydi haydi satıyor.

Bende bir realme c65 var, arama yaparken numarayı yazıyorum 7 saniye sonra ekrana geliyor bastığım tuşlar. İçine bir de AI koymuslar, telefonda AI var diye reklam yapıyorlar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 3 Mart 2026; 2:3:20 >

• xotac kullanıcısına yanıt
    insanlar tek seferde 30-40 bin lirayı veremiyor olamaz mı sence de? ellerine para geçtikçe değiştiriyorlar işte onlara da değişiklik oluyor

iphone 15 kullanıyorum kasma donma falan yok tabiki ama ben bile değiştirmek istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizde zaten ucuz diye birşey yoktu. 50 dolarlık telefon bile vergilerden dolayı bilmem kaç katına giriyordu ülkeye.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.