İnternette zapyaparken böyle bir site gördüm kenarda Nokia N96 99 tl filan yazdı.Bende sazan gibi atladım ve tıkladım ama pek birşey anlamadım.Yoksa bu da Altivi.com gibi mi http://www.ucuzacik.com/
dün çocuklar görmüş,koşarak geldiler.bence tamamen kumar gibi işliyor. adamın biri fare yakalayabilmek için farenin girdiği deliğin önüne büyükçe peynir koymuş.biraz sonra fare bi bakmış dışarıda kocaman peynir.yol kısa,peynir büyük,bu işte bir b..kluk var demiş ve dışarı çıkmamış.
suan ismini hatırlayamadım bir site vardı buna benzer yetkilileri polis tarafından yakalanmıştı.işleyiş sitili aynı sanırım ihale usuluyle alınıyor
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
suan ismini hatırlayamadım bir site vardı buna benzer yetkilileri polis tarafından yakalanmıştı.işleyiş sitili aynı sanırım ihale usuluyle alınıyor
Altivi.com Koskoca Range Rover Sport'ları 25-26 milyara götürüyorlardı
Her teklif başı sizden 5 lira alıyorlar Son teklifi kendi adamları veriyor. Dolayıslyla saflardan para kazanıyorlar
Ne vergi veriyorlar ne başka birşey. Tamamen yurt dışından idare ediyorlar olayı. Teknosa nasıl oluyorsa bunların ürünlerini teslim ediyormuş kazananlara. Altivi filan hiç olmazsa istihdam yaratıp, KDV filan veriyordu, adresi telefonu belliydi, insanların hakkını arayacak şansı oldu. Bu firma NAO grubun parçasıymış. NAO grup diye bir yer de Mars'ta heralde. Hiç izini bulamadım.
bi ihtimal sağlamdır deyip bi ihalelerini denedim. iphone ihalesine girdim, çok bi para kaptırmadım (merak edenlere: 90lira arkadaşım) alın size gözlemler: herifler minimum teklif sayısı koyuyorlar, teklif ücretiyle çarptığınızda elde edilen tutar genelde ürünün perakende satış fiyatının biraz yukarısına denk geliyor. kendilerince kural koymuşlar, diyor ki işte bir kullanıcı ilk 50ye en fazla 9 teklif sokar, ilk 10a bilmem kaç teklif sokar diye,bunun dışında bir sınır yok ve işin pohluğu burda başlamakta... bu arada belirtelim, aynen altivi.com mantığı en yüksek benzersiz teklif ihalesi şeklinde çalışıyor ve girdiğiniz ihalede yanmış olsa bile sadece kendi teklifinizi görüyorsunuz (yani sallıyorum bi zımbırtı için 95.55TL teklif verdiniz ve başkasının teklifini de beraberinde yaktınız, yok arkadaş o başkasının yanan 95.55TL'si bile yazmıyor ) neyse ki matematiğim var, saymayı da biliyorum, ara noktalara atış yaparak ilk 10daki teklifleri yiyip ilk 3e teklifler soktum, ben bunu yaptığımda ihalenin kapanmasına yaklaşık 6buçuk saat vardı, ve o zamana ait bir istatistik; listedeki bir kullanıcı sürekli ilk 10a 8 teklif sokup ilk 50de 9 teklif şartını sağlıyordu, kıl oldum, ben ilk 3e girdiğim gibi tekliflerimi yemeye başladı, sayfa başı 50 tekliften toplam 1700 teklif vardı o anda, bu herifin yaklaşık 300 teklifi vardı (üşenmedim saydım acıyın bana ) bunu gördüğüm an bıraktım... ihale kapandıktan sonra baktım, bu herif ihaleyi almış, toplam teklif 3492 (x3= 10476TL) ve orantı kuracak olursak bu dediğim kazananın yaklaşık 600 teklifi var!! işte ben o anda bunun bot olduğu gerçeğini farkettim. çünkü hiç bir manyak piyasası 1600-1700TL arası bi icadı 90 küsür liraya almak için piyasa fiyatını bulan ve hatta aşan bi parayı teklif uğruna harcamaz! (600x3=1800 +90=1890TL) kardeşim deli mi öptü git taksitle 1700e al dimi ama bu dediğimi yapanın kanlı canlı insan olduğunu söyleyenin kanı döküle!!
velhasıl bu sitede insanlar dolandırıla, üye olanlar üyelikleri iptal ede
quote:
Orjinalden alıntı: ea.turkche
bi ihtimal sağlamdır deyip bi ihalelerini denedim. iphone ihalesine girdim, çok bi para kaptırmadım (merak edenlere: 90lira arkadaşım) alın size gözlemler: herifler minimum teklif sayısı koyuyorlar, teklif ücretiyle çarptığınızda elde edilen tutar genelde ürünün perakende satış fiyatının biraz yukarısına denk geliyor. kendilerince kural koymuşlar, diyor ki işte bir kullanıcı ilk 50ye en fazla 9 teklif sokar, ilk 10a bilmem kaç teklif sokar diye,bunun dışında bir sınır yok ve işin pohluğu burda başlamakta... bu arada belirtelim, aynen altivi.com mantığı en yüksek benzersiz teklif ihalesi şeklinde çalışıyor ve girdiğiniz ihalede yanmış olsa bile sadece kendi teklifinizi görüyorsunuz (yani sallıyorum bi zımbırtı için 95.55TL teklif verdiniz ve başkasının teklifini de beraberinde yaktınız, yok arkadaş o başkasının yanan 95.55TL'si bile yazmıyor ) neyse ki matematiğim var, saymayı da biliyorum, ara noktalara atış yaparak ilk 10daki teklifleri yiyip ilk 3e teklifler soktum, ben bunu yaptığımda ihalenin kapanmasına yaklaşık 6buçuk saat vardı, ve o zamana ait bir istatistik; listedeki bir kullanıcı sürekli ilk 10a 8 teklif sokup ilk 50de 9 teklif şartını sağlıyordu, kıl oldum, ben ilk 3e girdiğim gibi tekliflerimi yemeye başladı, sayfa başı 50 tekliften toplam 1700 teklif vardı o anda, bu herifin yaklaşık 300 teklifi vardı (üşenmedim saydım acıyın bana ) bunu gördüğüm an bıraktım... ihale kapandıktan sonra baktım, bu herif ihaleyi almış, toplam teklif 3492 (x3= 10476TL) ve orantı kuracak olursak bu dediğim kazananın yaklaşık 600 teklifi var!! işte ben o anda bunun bot olduğu gerçeğini farkettim. çünkü hiç bir manyak piyasası 1600-1700TL arası bi icadı 90 küsür liraya almak için piyasa fiyatını bulan ve hatta aşan bi parayı teklif uğruna harcamaz! (600x3=1800 +90=1890TL) kardeşim deli mi öptü git taksitle 1700e al dimi ama bu dediğimi yapanın kanlı canlı insan olduğunu söyleyenin kanı döküle!!
velhasıl bu sitede insanlar dolandırıla, üye olanlar üyelikleri iptal ede
Umarim sanal kart kullanmissindir :P Yoksa hemen bankani aramani oneririm :)
Kiyida kosede reklamlari vardi.Iphone 99.Tikladim.uyede oldum.Sitede bir sorun olsa kime sorarim die iletisime girdim.Ne bir mail nede telefon.Sadece yurt disinda bir adres.Yani birsey olsa, kalicaz ortada.Hemen caydim..Google ilk yazdigim sey ucuz acik donanim haber.Cikan ilk seye tikladim, ve ogrendim...KESINLIKLE TAKILINMAMASI GEREN SITE
Siteyi geçenlerde ben de incelemiştim. Tamamen kandırmacadan başka bişey değil.
Bu arada sözde iletişim(!) bilgilerinde yazan Londra telefonu da sahte
Madem bunlar dolandırıcılar. Ne diye msnde sürekli reklamları geçiyor? Üye oldum ihaleleri inceledim.. Sıfır Honda Civic var 9000 TL
Bari 35.000 falan yazınki huylanmıyalım.. @ea.turkche den başka ihaleye giren oldumu hiç?
valla ne yalan soylıyeyeım ıyıkı okumusum donanımı bende pek ınanamadım ama deneycektım yalan yok :) ufak yollu
şimdide slovakya diye bir telefon vermişler aman deyim arkadaşlar bu gibi yerler sadece para tuzağı
bende girdim baktım bir altivi nin değişik versiyonu:kesinlikle uzak durmak lazım çünkü kumardan farkı yok
Ayfon u nasıl 99 TL'ye verebilirler ki?
altivi yeni başladığında (en hızlı zamanıydı millet siteye gireyim teklif vereyim diye yarışıyordu)buradan herkesi uyardık dinleyen dinledi dinlemeyen parasını kaptırdı şimdi aynı mantık UCUZ AÇIK sitesinde, yav niye durduk yerde piyasası atıyorum 1500 liralık malı 50-100 tl ye versinler, aman diyeyim arkadaşlar para kolay kazanılmıyor dikkat !!!!!!!!
aynen bende boş anıma denk geldi teklif veriyim dedim mesela bi yarım altını 9 tl ye veriyolar
açık arttırma kapandığında 637 teklif vardı
637*2= 1241 lira kazandılar zaten bedavaya bile verse olur
normalde iphone 3gs ihalesi dün 22:30 da bitecekti. tekrardan 1 gün daha uzatmışlar çünkü az teklif vardı.
245 * 3 şuan 735 lira oldu teklifler. daha 9 buçuk saat var diyo 1 kere ihale oldumu kapatmıyo tamamen. tekrar devam ettiriyor.