media markette 1100 liraya full hd 42 inç vardı hatta hala var markası hatırlamıyorum onu al
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
hb'en kaç günde geliyor, bugun sipariş verilse ctesiye yetişir mi ? hızlı kargo diyor
unpop ben aldıgımda stoklarında vardı...eger gün icinde cok gec olmadan verirsen o gün icinde yola cıkıyor..benim ki siparisi verdikten 1 saat sonra teslimata hazır konumundaydı...
@mikselina..
tüplü TV'nin goruntu kalitesini bulamazsın...belki LED'ler biraz yakalayabilir..LED'i pek gorme imkanım olmadı...
av635 aldım ama TV'yi yaklasık 20 gün sonra falan gorebilecegim..belki daha önce olur bilemiyorum...bu yüzden seni aydınlatamıyacagım...insAllah soruna düzgün bir cevap veren olur..LCD tv secmek gercekten cok zor ve bela bir iş...kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: mikselina
ben de bir hevesle lcd işine bakayım dedim ancak kaam çok karıştı. bu başlıkta biraz olsun pratik bilgiler edinebildim.
bende 70 ekran tüplü beko var.
900 lira ile daha iyi bir görüntü elde eder miyim? yoksa bu para yetmez mi? ne dersiniz?
ben, laptopu da bağlamak ve oyun,film allah ne verdiyse kullanmak istiyorum. bu toshiba av635 işimizi görür mü? ses kalitesi nasıl?
hd tv ile bir ilişkim yok şimdilik..
teşekkürler.
hocam tüplü tv nin görüntüsünden memnunsan, bir sorunun yoksa hiç lcd ye bulaşma.İnan uydu yayınlarını tüplü tv kadar güzel gösteren cihaz yok. Ondan sonra sürekli sağında solunda pikselleşme var, çizgi çıktı vs. uğraşır durursun.Paran da boşa gitmiş olur.
arkadaslar TV'yi biraz inceleme imkanım oldu....TV benim cok hosuma gitti....32av635'den bahsediyorum tabii ki...tavsiye ederim...herhangi bir sorusu olan olursa pm den ya da buradan cevaplayabilirim...
saygılarımla..
Selam arkadaslar 32 yada 37 ekran bı lcd tv almayı dusunuyorum maksımum 1300 tl felan verebılırım onerılerınız var mı acaba
not:ılerde ps3 de almayı dusunuyorum
32 AV 635 gayet stabil calışıyor...3 gun test ettim herhangi goze batacak sorunu goremedim..yakında konusunu acarım..fiyat performans olarak uygun panel...
evet arkadaşlar, ben de sonunda alabildim hepsiburada dan, bu akşam itibari ile teste başladım, fakat öncelikle servis menüsüne girmeye çalıştım, başaramadım.Nasıl girileceğini bilen varsa, bilgilendirirse sevinirim
32AV635 Ciler aldınız cihazları kayıplara karıştınız Nasıl memnunmusunuz cihazdan , ozellikle şu çok methedilen SD yayın performansını merak ediyorum. resouliton + falan işe yarıyor mu ?
Alan arkadaşlar çok memnun ki tv nin başından ayrılıp yorum yapamadılar daha...rüzgar gibi gecdi av635 efsanesi
3 gün önce 32AV703G makro marketten 845 e aldım.Allah a çok şükür çok memnunum mükemmel......gün geçtikçe yeni cihazlar bağladıkça hayran kalıyorum full hd alsammı falan diye çok düşündüm ama traş keşke daha önce alsaymışım.
evet, zamanında unutmuşuz konuyu, 32av635 kullanıcısı olarak ben de yorumda bulunayım, sd yayın kalitesi olarak tek kelimeyle harika. Ben hiremco x3 receiver i hdmi ile bağladım ve p2 yazılımı kullanıyorum, sonuç mükemmel, görenler hayran kalıyor. Resolution+ özelliğini p1 yazılımı kullanıyorken bizzat test ettim, gerçekten de görüntüdeki karıncalanmayı, paraziti kaldırdığını gördüm, şu an max. seviyede açık ve p2 yazılımı ile mükemmel görüntü kalitesine ulaştım diyebilirim. 730 liraya bu kalite, açıkçası herkese tavsiye ederim
av635 var yazlıkta sd mükemmel..
quote:
Orijinalden alıntı: schumacher__
evet, zamanında unutmuşuz konuyu, 32av635 kullanıcısı olarak ben de yorumda bulunayım, sd yayın kalitesi olarak tek kelimeyle harika. Ben hiremco x3 receiver i hdmi ile bağladım ve p2 yazılımı kullanıyorum, sonuç mükemmel, görenler hayran kalıyor. Resolution+ özelliğini p1 yazılımı kullanıyorken bizzat test ettim, gerçekten de görüntüdeki karıncalanmayı, paraziti kaldırdığını gördüm, şu an max. seviyede açık ve p2 yazılımı ile mükemmel görüntü kalitesine ulaştım diyebilirim. 730 liraya bu kalite, açıkçası herkese tavsiye ederim
730 TL nerde acaba?
hepsiburadanın play kart ile yaptığı anlaşma ile o fiyata geldi 930 lira tv, 200 lira da puan kazandım tv 730 a geldi..
bu gun toshiba 32 av703 aldım sd yayınında ii ama pc ye bagladıgım da 80 ekran 60 ekrana dusuyor tv ayarların dan olmadı pc ım de ekran kartım yok acaba sorun ekran kartımın olamamasın damı 512 ram takılı ve expoler den fılm ızleyınde remın hepsını yıyor ekran goruntusu yavaslıyor acıl yardım arkadas lar cok canım sıkıldı
quote:
Orijinalden alıntı: osweltt
bu gun toshiba 32 av703 aldım sd yayınında ii ama pc ye bagladıgım da 80 ekran 60 ekrana dusuyor tv ayarların dan olmadı pc ım de ekran kartım yok acaba sorun ekran kartımın olamamasın damı 512 ram takılı ve expoler den fılm ızleyınde remın hepsını yıyor ekran goruntusu yavaslıyor acıl yardım arkadas lar cok canım sıkıldı
Ekran kartı ayarlarından olsa gerek. Ayarlardan 2. görüntü birimini birinci hale getirirseniz ya da ekranı dual (ikiz görüntü) yaparsanız belki düzelebilir.
öncelikle ekran kartı olmayan bir pc olmaz.Senin ekran kartı yok dediğin pc muhtemelen on-board ekran kartına sahiptir. Ramin yetmemesi konusunda birşey söyleyemem, arkaplanda çalışan gereksiz programlar varsa kapatıp dene. Ekranın yarısının olmaması ise çözünürlük ayarından kaynaklanıyor. Öncelikle ekran çözünürlüğünü 16:9 oranında bir çözünürlüğe ayarla(ben şahsen 1360x768 kullanıyorum), daha sonra çıkışı yalnızca tv ye ver, dual kullanma, görüntü düzelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: osweltt
kardes bende pc ye cok sık baglıyorum.belkin marka hdmi kabloyla baglıyorum.ve hiç bir sorun yok hatta mükemmel yani canını sıkmana gerek yok.verim alamamanda 2 faktor olabilir. 1.cisi çok çok dandik bir ekran kartın vardır. 2.si ekran ayarlarını yapamamışssındır.pc yi ilk bagladıgında soruyordu orda yanlıs ayar yapmıssındır.masa ustune sag tıkla goruntu ayarlarına git ordan uygun olanı sec
arkadaşlar bir yakınıma hediye 32 lcd satın almak istiyorum su an kampanya vs 500 e kadar böyle bir lcd var mı insertlerde vs ? saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme