Şimdi Ara

Uçurtma avcısı mı şeker portakalı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce kitap okuma denemelerim oldu ama hepsi yarım kaldı. Bitirmek için ilk kitap olarak hangisi veya sizin daha iyi bir öneriniz varsa oda olabilir. Dil ve anlatım olarak basit olursa daha iyi olur.

• Şeker Portakalını okumadım ama Uçurtma Avcısı efsanedir. Üzerinden o kadar zaman geçti ama tadı hala damagimdadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeker Portakalı daha çerezlik bir kitaptır, onunla başlamak iyi olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

Daha önce kitap okuma denemelerim oldu ama hepsi yarım kaldı. Bitirmek için ilk kitap olarak hangisi veya sizin daha iyi bir öneriniz varsa oda olabilir. Dil ve anlatım olarak basit olursa daha iyi olur.

Şeker portakalı cok guzeldir 2 seri halinde diye bılıyorum guneşi uyandıralım ve delifişek ben kesinlikle tavsiye ederim. Bı kıtap daha solucem sana Kurk mantolu modanna cok iyidir

• Hala kararsızım yukarı da dediğim gibi ilk kitabım olacak . Bu yüzden okumayı bağımlı hale getirecek bir kitap arıyorum. Aşırı betimlemeleri olan eserlere soğuk bakıyorum
  • uçurtma avcısı iyidir.yanlış hatırlamıyorsam 6-7 yıl kadar önce okumuştum.o zamanlar çok etkilemişti, hala da aklımdadır bazı yerleri.bir de ölü ozanlar derneğini okuduğumu hatırlıyorum aynı zamanlarda.iyi kitaplardır ikisi de, okuyunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de farkly kulvarlarda kitaplar ama ?eker portakaly muazzam saflykta ve naiflikte bir kitap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon balığı mı Betta mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şeker Portakalı güzel bir kitaptır. Diğerini henüz okumadım.
  • İkiside güzel kitaptır ama okuma problemin varsa ilk şeker portakalıyla başlamanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klotz

ikisi de farkly kulvarlarda kitaplar ama ?eker portakaly muazzam saflykta ve naiflikte bir kitap

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Şeker Portakalı güzel bir kitaptır. Diğerini henüz okumadım.

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

İkiside güzel kitaptır ama okuma problemin varsa ilk şeker portakalıyla başlamanı öneririm.

Okuma sorunum kalmadı. Teşekkürler. Konu kilitlensin lütfen.
  • Hangi kitapla başladınız

• İkisini de okudum ve gönül rahatlığıyla diyebilirim ki uçurtma avcısı alır. Şeker portakalı çok fazla trajik, psikoloji bozar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

Hangi kitapla başladınız

Şeker portakalı ve küçük prens'e başladım ama ikiside yarım kaldı. İlk bitirdiğim kitap mucize oldu. Mucize'nin ilk 140 sayfasını 1 haftada geri kalan 200 sayfayı 1 günde okuyarak ilk kitapta rekor kırdım Tavsiye edilebilecek bir kitap betimlemeleri ve okuması keyifli okumadıysanız ilk kitap olarak tavsiye edebilirim. Elimde kafes ve siyah damar kitapları var onlarda biterse ki biteceğinden emin değilim , nedeni ise 10 gündür ilk biten kitaptan sonra elime kitap değmemesi onlarda biterse kendimi kindle almaya hazır hissedebilirim.
  • Emrah serbes,murat menteş,alper canıgüz bu yazarların kitaplarına bi bakmanızı tavsiye ederim

• ilk önce şeker portakalını oku sonra uçurtma avcısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.