Bisiklet sevdam durmak bilmiyor ve bugün üçüncü bisikletimi almaya karar verdim. İlki çelik dağ, ikincisi çelik şehir ve bu da alüminyumdur herhalde diyebilirsiniz ama hayır değil :) Bunu almayı düşünüyorum eğer şartlarım uyarsa ve birkaç sorum var. Bisikleti süreceğim yer %90 asfalt ama arada taş topraklı yerler var ve kasis gibi çıkıntı çok fazla, asfalt bile baya bozuk.Ayrıca bisiklet yolu olmayan kaldırımlar da oldukça fazla.Bu bisiklet narin midir acaba bu yollara gelebilir mi? Bana sorun olabilecek diğer şey ise lastik, ince lastik kullanırken her hafta iç lastik değiştirirdim, şuanki bisikletimde kalın kullanıyorum ve 2 aydır değiştirmedim.Bu bisiklete kalın lastik takabilir miyiz? Jantın boyuna göre kolay ve ucuz bulabilir miyim acaba? Son olarak okul-ev arası ulaşım araçlı tavsiye eder misiniz bu bisikleti? Görünümü nasıl olur acaba? Ağırlık önemli değil, biraz rahat ve büyük olsun istiyorum, ikiye katlanmaktan nefret ediyorum.
300 lira verecek butcen varsa bir o kadar daha bırıktır 2. el guzel bir sehır-tur bısıkletı al bence . sıfır da alabılırsın ama temız daha ust donanımlı bır sey de bulabılırsen 2. el de degerlendırebılırsın . Mesela bende celık kadrolu sehır tur var bır de alumınyum kadrolu dag bısıkletı var kron xc 250 . kronda daha rahatım ve cok daha hızlıyım ama dag bısıkletı olması kadro acılarından dolayı rahat suruş pozısyonu saglamıyo sehır bısıkletı olsa daha rahat olurdu . patlaklar icinde ; patlak onleyıcı sıvı , patlak onleyıcı şerit veya icinde koruyucu katmanı olan dıs lastık alabılırsın .