arkadaşlar laptopu genelde lcd tv ye bağlayıp oyun oynuyorum ve çekim gücü iyi kablosuz klavye ve mause arıyorum ayrıca joystickte lazım. yani 3 ü de kablosuz olması gerekiyor kaliteli bişeyler arıyorum şarjı hemencecik bitmeyen kullanışlı ama f/p oranını lütfen gözardı etmeyin 100 lerce dolar veremem.
başke ne tür secenekler var 3 tanesine 100 tl verebilirim
arkadaşlar lütfen yardımcı olun. fare 30- 35 klavye 40-45 joystick te 20-30 civarı olmalı
Bunları oyun oynamak ve f/p için istiyorsan öncelikler kablosuzlardan uzak duracaksın, özellikle klavyeden. Mouselarda da zaten oyun oynanabilecek 2 tane kablosuz var. Fiyatları 150-300tl arası. A4 oyuncu mouselarıyla microsoft kalvyeleri inceleyebilirsin. Gamepad veya joystickler hakkında bir yorum yapamam.
neden klavyeden uzak duracağım anlamadım benim amacaım laptopu lcd tv ye bağlayp oyun oynamak ve 5mt den olucak bu. yani benim için önemli olan kullanım mesafesinin uzunluğu ve pil ömrü
Geçmiş konularda kablosuz klavyelerin oyun performanslarınını neden iyi olamdığını açıklayan 1-2 post vardı sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: màwci
arkadaşlar lütfen yardımcı olun. fare 30- 35 klavye 40-45 joystick te 20-30 civarı olmalı