Şimdi Ara

Üçüde lazım kablosuz mause, klavye, joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopu genelde lcd tv ye bağlayıp oyun oynuyorum ve çekim gücü iyi kablosuz klavye ve mause arıyorum ayrıca joystickte lazım. yani 3 ü de kablosuz olması gerekiyor kaliteli bişeyler arıyorum şarjı hemencecik bitmeyen kullanışlı ama f/p oranını lütfen gözardı etmeyin 100 lerce dolar veremem.

• başke ne tür secenekler var 3 tanesine 100 tl verebilirim
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun. fare 30- 35 klavye 40-45 joystick te 20-30 civarı olmalı
  • Bunları oyun oynamak ve f/p için istiyorsan öncelikler kablosuzlardan uzak duracaksın, özellikle klavyeden. Mouselarda da zaten oyun oynanabilecek 2 tane kablosuz var. Fiyatları 150-300tl arası. A4 oyuncu mouselarıyla microsoft kalvyeleri inceleyebilirsin. Gamepad veya joystickler hakkında bir yorum yapamam.
  • neden klavyeden uzak duracağım anlamadım benim amacaım laptopu lcd tv ye bağlayp oyun oynamak ve 5mt den olucak bu. yani benim için önemli olan kullanım mesafesinin uzunluğu ve pil ömrü
  • Geçmiş konularda kablosuz klavyelerin oyun performanslarınını neden iyi olamdığını açıklayan 1-2 post vardı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: màwci

arkadaşlar lütfen yardımcı olun. fare 30- 35 klavye 40-45 joystick te 20-30 civarı olmalı

Klavye mouse olayını mıcrosoft wireless lazer 6000 serısı ıle cozebılırsın.Bu setın fıyatı 90 tl cıvarında .Ama 20-30 tl ye kablosuz joystık bulamazsın.Kalıtelı bır gamepadın (ornegın logıtech chıllstream) kablolu modelını 70 tl ye kablosuzunu ıse (logıtech rumblepad) 100 tl cıvarın alırsın.ama bu yazdıgım ıkı gamepadde sınıfının en ıyılerı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Mouse Takılıyor?
    12 yıl önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.