Şimdi Ara

UÇTU UÇTU BLU-RAY UÇTU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene Aralıkta alıdığım garantili PS3 40GB bugün blu-ray kurbanı oldu.MGO oynarken arkadaş gel fifa yapalım dedi.Oyundan çıktım,cdyi çıkardım.Fifa cdsini taktım,ama görmedi...PS i açıp kapadım,bu sefer gördü.Oynadık maç yaptık 2 tane sonra çıktım oyundan.Bu sefer de COD 4 ü okumadı.Kapadım açtım okudu.Oyunu oynamadam menüye geri döndüm.O an itibariyle hiçbirşeyi okumamaya başladı.Makineyi açıp kapadığımda da sanki ilk defa tv ye bağlamış gibi HDMI girişi algılandı,ayarlamak istermisiniz diye soruyor.Anlıycağınız kafası da iyi

Aralıkta aldığıma bakmayın kışın ve ilkbaharda makineyi toplasanız 20 kere açmamışımdır.Yazın da günde en fazla 2-3 saat oynuyordum.

Şimdi asıl soruya gelelim,bildiğiniz üzere 80GB lık makineler piyasaya sürüldü,ya da sürülmek üzere.Şimdi garantiye versem 40lık mı alırım 80 lik mi?40 lık gelse sorun olmaz ama hazır çıkmışken 80 lik verirlerse de keyfinden yenmez hani...Xbox da olduğundan pek sorun oluşturmuyor şu an için bekleyebilirim de.Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ayrıca burdan SONY'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaXiD -- 3 Eylül 2008; 19:06:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

Geçen sene Aralıkta alıdığım garantili PS3 40GB bugün blu-ray kurbanı oldu.MGO oynarken arkadaş gel fifa yapalım dedi.Oyundan çıktım,cdyi çıkardım.Fifa cdsini taktım,ama görmedi...PS i açıp kapadım,bu sefer gördü.Oynadık maç yaptık 2 tane sonra çıktım oyundan.Bu sefer de COD 4 ü okumadı.Kapadım açtım okudu.Oyunu oynamadam menüye geri döndüm.O an itibariyle hiçbirşeyi okumamaya başladı.Makineyi açıp kapadığımda da sanki ilk defa tv ye bağlamış gibi HDMI girişi algılandı,ayarlamak istermisiniz diye soruyor.Anlıycağınız kafası da iyi

Kasımda aldığıma bakmayın kışın ve ilkbaharda makineyi toplasanız 20 kere açmamışımdır.Yazın da günde en fazla 2-3 saat oynuyordum.

Şimdi asıl soruya gelelim,bildiğiniz üzere 80GB lık makineler piyasaya sürüldü,ya da sürülmek üzere.Şimdi garantiye versem 40lık mı alırım 80 lik mi?40 lık gelse sorun olmaz ama hazır çıkmışken 80 lik verirlerse de keyfinden yenmez hani...Xbox da olduğundan pek sorun oluşturmuyor şu an için bekleyebilirim de.Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ayrıca burdan SONY'e

önce bir karar ver kasım'da mı aldın aralıkta mı?

beklemenin bir anlamı yok madem bozulduysa ver servise hem de garantiliymiş halletsinler.

• pardon kuzen yazdı da,yanlış yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaXiD -- 3 Eylül 2008; 19:09:42 >
  • servise ver. nasıl olsa xbox ın var. ayrıca 40 gb verirler 80 değil.
  • yok mu başka yorumu olan
  • gecenlerde de demistim bozukluklar genellikle 40gbliklarda oluyor, bugun 2 tane 40 bozulma haberi cikti bu forumda, en iyisi yeni cikan 80 gblerrden almak
  • peki ben beklesem 2-3 hafta 80 likler yayılsa 80 lik alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum, cunku ayni fiyattan piyasaya cikacak onun icin degistirme yapmamlilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.