Şimdi Ara

Üçten Fazla Bira İçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 93 kiloyum. 3 tuborg kırmızıdan fazla içemiyorum. bazen üçüncüde bile kustuğum oluyor. benden çok daha hafif arkadaşlarım 4. ye çıkabiliyor. midemde bir sorun olabilir mi? midemi kontrol ettirmeli miyim?

• Biri gelip arkadaşın derdini silkebilirmi kendine gelsin.

Kardeş neyin kafası bira içemiyorum diye mideni mi kontrol ettiricen.

Doktora dohtor bey bira içemiyam mi diyeceksin?

Bünye meselesi devamlı ve sürekli şekilde içersen bi süre sonra kesmez olucak 4-5 zorlamayacak.
  • liseli misin birader tuborg kırmızı içiosun
  • dar gelirliyim ve efes extra denen metal çözeltisine verecek param yok

arkadaşlar konu ciddi mideme baktırmalı mıyım ileride sorun çıkacağından korkuyorum
  • Kardes saka misin sen bira icemiyorum diye doktora git istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomonti dene

• Sigarayı düşün ilk başta ciğerine çekemedin diye akciğeri kontrole götürdün mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alkolden sonra ilaç içilir mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bira 🍺 içemiyorum diye doktora gitmeyi düşünen adam arıyorsan aha karşında.

• Her insanin mide yapisi farkli oldugu gibi karaciger fonksiyonlari da farklidir. Ayrica ictikce vucut tolerans gostermeye baslar. En kral alkolik bile 1 sene icmese ictigi 1 litrelik rakida devrilir.

Ayrıca icki icmek bir yaris degil. Limitini bilerek ve keyif alarak icmelisin. Yasin muhtemelen ufak, 20 yasina falan gelince dedigimi anlarsın

• İcemiyorsan icme.Keyif icin 2 tane ic iste arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Her insanin mide yapisi farkli oldugu gibi karaciger fonksiyonlari da farklidir. Ayrica ictikce vucut tolerans gostermeye baslar. En kral alkolik bile 1 sene icmese ictigi 1 litrelik rakida devrilir.

Ayrıca icki icmek bir yaris degil. Limitini bilerek ve keyif alarak icmelisin. Yasin muhtemelen ufak, 20 yasina falan gelince dedigimi anlarsın

teşekkür ederim düzgün 1 cevap verdiğin için.

benim sorunum aslında alkolle değil. midem genel olarak zayıf ama doktora gitmelik 1 sorun da yok. bazen midem yanıyor ama en son 2 ay önce çok hafif şiddette oldu. mide üstüne yoğunlaşılmasını istemiştim ama insanlar alkol üstüne yoğunlaştı. galiba lanetlenmiş olduğu için.

ayrıca hayatında alkolle alakası olmamasına rağmen laf sokmak için çaba sarfeden arkadaşlara cevabım: ben şu kadar içiyorum yeağ şeklinde yapılan konuşmalar için içilecek içki bira değildir. ben alkolün hemen kanıma geçmediği ve sarhoş olma aşamalarını yavaş yavaş yaşayıp tadını çıkarabildiğim için birayı seviyorum.

• ben böyle saçma konu görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmokingBird

quote:

Her insanin mide yapisi farkli oldugu gibi karaciger fonksiyonlari da farklidir. Ayrica ictikce vucut tolerans gostermeye baslar. En kral alkolik bile 1 sene icmese ictigi 1 litrelik rakida devrilir.

benim sorunum aslında alkolle değil. midem genel olarak zayıf ama doktora gitmelik 1 sorun da yok. bazen midem yanıyor ama en son 2 ay önce çok hafif şiddette oldu. mide üstüne yoğunlaşılmasını istemiştim ama insanlar alkol üstüne yoğunlaştı. galiba lanetlenmiş olduğu için.

ayrıca hayatında alkolle alakası olmamasına rağmen laf sokmak için çaba sarfeden arkadaşlara cevabım: ben şu kadar içiyorum yeağ şeklinde yapılan konuşmalar için içilecek içki bira değildir. ben alkolün hemen kanıma geçmediği ve sarhoş olma aşamalarını yavaş yavaş yaşayıp tadını çıkarabildiğim için birayı seviyorum.

Mide sikintili bir organ genel olarak. Yani bazi insanlar sogan yiyince bile kivraniyorlar falan. Bir de bira bazi insanlara dokunuyor diye biliyorum. Bir gun paraya kiyip duzgun bir marka vodka alip onu icmeye calis bir de. Belki biraya reaksiyon veriyordur miden. Ben de sarap icemiyorum mesela.

• Bu kadar saçma bir konu görmedim eğer ciddi isen tabi.

Bünyen alkole dayanıklı değil demek ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmokingBird

quote:

Mide sikintili bir organ genel olarak. Yani bazi insanlar sogan yiyince bile kivraniyorlar falan. Bir de bira bazi insanlara dokunuyor diye biliyorum. Bir gun paraya kiyip duzgun bir marka vodka alip onu icmeye calis bir de. Belki biraya reaksiyon veriyordur miden. Ben de sarap icemiyorum mesela.

hocam, uçuk fiyatlı ya da az bulunur olmayan coğu alkol çeşidini denedim. alerji, dokunma vs. bir durum yok.

ötekiler; bu forumda bu kadar sığ insan olduğunu bilmiyordum. yazık...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.