Şimdi Ara

Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] (822. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
22.687
Cevap
2.142
Favori
2.709.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [sizer]Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU]

Şöyle bir fotoğraf dolaşıyor internette bakalım dogru mu çıkacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shad0w

Dünyanın en büyük sosyal platformlarından Reddit'te ortaya atılan bir iddiaya göre Epic Games, önümüzdeki hafta Civilization VI, sonraki hafta Borderlands: The Handsome Collection ve bir sonraki hafta da ARK Survival Evolved'ı ücretsiz olarak sunacak.
    Geçen günlerde yazmıştım burada, duyumlar doğru çıkıyor genelde diye. GTA 5 doğru çıktı. Dünden beri de yazdığın oyunlar görsel olarak piyasada dolanıyor. Büyük ihtimal bu oyunları verirler sırayla.

Epic sözde 2020 de bedava oyun vermeyi bırakacaktı ama resmen bedava oyunların anasını ağlattılar özellikle bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 15 Mayıs 2020; 15:58:5 >
  • mertheper M kullanıcısına yanıt
    The LEGO® NINJAGO® Movie Video Game ps4 ve xboxta da ücretsiz.
    PS4 sayfası
    PlayStation™Store
    LEGO® NINJAGO® Filmi Bilgisayar Oyunu
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1018-CUSA07744_00-LEGONINJAGOMOVIE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 15 Mayıs 2020; 16:32:6 >

• ziondasonisyan kullanıcısına yanıt
    Hocam bende gördüm ama adamlar civilization satmıyor? Nasıl verecekler çok isterim aslında.

• GTA yı da satmıyorlardı, daha önce verilen bazı AAA oyunları da marketlerinde olmadan bedava verdiler
  • deshpar kullanıcısına yanıt
    O zaman hayal kurmaya devam 🥰🥰

• Verdikleri hemen hemen butun oyunlar zaten marketlerinde bulunmayan; etkinlik haftasindan sonra marketlerinde satilan oyunlar.
  • hseyincimen kullanıcısına yanıt
    Bu arada bu oyun ps store da da ücretsiz diyim 🤣🤣🤣

• Whoho kullanıcısına yanıt
    Kasıma kadar süresi var. Kuponu kullandıysanız yapacağınız sonraki oyun alımından sonra yine 80/60 kupon veriyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Daha önceden ücretsiz miydi bilmiyorum ama bir de şu var ücretsiz

The LEGO LEGACY HEROES UNBOXED

Microsoft Store
    LEGO® Legacy: Heroes Unboxed Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/lego-legacy-heroes-unboxed/9n8k8g736394?activetab=pivot:overviewtab

• [sizer]Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU]

Yukarıda görünen resimde epicgames durdurak bilmeyecek gibi gözüküyor. İnşallah bu görseldeki gibi Gta V den sonra diğer oyunlarda gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodius

Merhabalar, Gta 5 i epic games store masaüstü uygulamasından almaya çalıştım ve "Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez." hatasını aldım.

Tek hesabım var ve başka telefonum olmadığı için yeni hesap da açamıyorum. Sorunu bilen var mıdır acaba?
    Modem reset at
  • Şuanda pc yok haftaya gelecek de alamadık gitti telefondan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodius

Merhabalar, Gta 5 i epic games store masaüstü uygulamasından almaya çalıştım ve "Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez." hatasını aldım.

Tek hesabım var ve başka telefonum olmadığı için yeni hesap da açamıyorum. Sorunu bilen var mıdır acaba?
    Hocam 2li güvenlik sistemine geçtin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mobilden epice erisim var şuan haberiniz olsun

• Arkadaşlar yazabiliyorsanız okuyabiliyorsunuzdurda neden bütün ana başlıkları biribirine karıştırıyorsunuz.Kalıcı konusuna epic kupon mevzusu fırsatlar konusuna başka bir tartışma mevzusu.Lütfen herkes konu başlığına göre uygun yere mesajını yazsada bizde günde 50 kere boşuna tıklamış olmasak konu ile alakasız olan mesajlara daha iyi olmaz mı?Anlayışınız için teşekkür ederim hayırlı iftarlar herkese...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.