Şimdi Ara

Ücretsiz YDS Hazırlık Kursu (İSMEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YDS Hazırlık branşı da açılmış, arapça olanı da var

eğitimin verildiği ilçeler ;

Ücretsiz YDS Hazırlık Kursu (İSMEK)

https://ismek.ist/tr/branslar3.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Temmuz 2018; 11:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bravo. En kisa zamanda Beylikdüzünde de bekliyoruz.

• Keşke yazsaydın dostum, kursa yazılı sınavla başarılı olanlar kabul edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Keşke yazsaydın dostum, kursa yazılı sınavla başarılı olanlar kabul edilecek.
    keşke bilseydim dostum, öyle bi şart mı varmış?

hem sınavdan niye çekiniyorsunki? sonuçta yds'ye sıfır ingizce ile giremezsin, önce bikac level atlaman lazım, yds'ye kursa giden adam en kötü intermediate seviye olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Temmuz 2018; 13:16:07 >
  • baya az yer var baya da dolmuş keşke erken öğrenseydik bakalım ataşehire yedekten başvurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

keşke bilseydim dostum, öyle bi şart mı varmış?

hem sınavdan niye çekiniyorsunki? sonuçta yds'ye sıfır ingizce ile giremezsin, önce bikac level atlaman lazım, yds'ye kursa giden adam en kötü intermediate seviye olmalı

Alıntıları Göster
    Yds puanım 86 dostum, başvuracak arkadaşların yazılı sınav olacagını belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Yds puanım 86 dostum, başvuracak arkadaşların yazılı sınav olacagını belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam neler yapıp YDS'den 86 aldınız? Birkaç tüyo verirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakırköy YKS Kursu Tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Hocam neler yapıp YDS'den 86 aldınız? Birkaç tüyo verirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    1 konu çalış, testleri çöz. O konuyu tamamen anladığına ikna oluyorsan 2. konuya geç. Bütün konulara gelişigüzel çalışırsan 40 bile almak zor olur.

Edit: Hiçbir kursa gitmeden kendi çabamla almış olduğum puandır. Kursa gideceğin parayla piyasadaki kaynakları alıp çalışmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 18 Temmuz 2018; 20:4:47 >
  • Güzel fırsatmış. Bulunduğum şehirde de keşke benzer bir şey olsa. İngilizce konusunda sıkıntım yok ama bu tarz sınavlardan yüksek almak ingilizceyi gündelik hayatta kullanmaktan fazlasını gerektiriyor. Son sınavda hiç bir hazırlık yapmadan direk girdim 65 aldım ve ek bir çalışma gerektirdiğini anladım.
  • Gramer için Fundamentals of English Grammar kitabını öneririm. Siyah kapaklı, kapak resmi olarak kuş kullanılmış ve yazarının adı Betty ama soyadını hatırlamıyorum. Bu kitapla tüm grameri yutarsın.

İngilizce öğrenmek için hayata dahil etmek gerek. Bolca kelime bilmen lazım. İlk olarak kelime ezberle gerisi zaten gelir. Bolca soru çözmek de lazım tabii. Bu arada YDS notum 87.

@DessoEldest haklısın sınava yönelik ek çalışma gerekli. İlk girişimde ben de 63 almıştım. Eğer çalışırsan eminim yüksek bir bot alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 18 Temmuz 2018; 21:4:38 >
  • Bende bir yerden baslamak istiyorum ama nereden baslayabilirim diye dusunuyordum. Değerli cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

1 konu çalış, testleri çöz. O konuyu tamamen anladığına ikna oluyorsan 2. konuya geç. Bütün konulara gelişigüzel çalışırsan 40 bile almak zor olur.

Edit: Hiçbir kursa gitmeden kendi çabamla almış olduğum puandır. Kursa gideceğin parayla piyasadaki kaynakları alıp çalışmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam kaynak önerebilirmisiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkanim

Hocam kaynak önerebilirmisiniz ?

Alıntıları Göster
    internette dolu kaynak var. Ben kitap dahi almadım. İnternetten pdf indirip çalışmıştım. internetten pdf temin edip çalışabilirsin.
  • teknoloji çağındayız kurslara gitmeden evde sadece internet kullanarak müthiş derecede ingilizce öğrenebilirsiniz.Ben yds yönelik değilde ingilizce öğrenmek amacıyla youtube da crownacademy adlı kanaldan çalışmıştım ingilizce anlatması telaffuz açısından da çok iyi oluyor.

İsmek kursu için de 3 yıl önce o zaman sadece ingilizce kursu olarak geçiyordu fatih şubesine gitmiştim orada bi ingilizce hocası var hala orada mı bilmiyorum kel bi hocaydı,harika biri dile çok hakim eğer o adam ordaysa gidebilrsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.