Şimdi Ara

ücretsiz proxy servisi, üye olmadan ücretsiz kullanım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • detayları, proxy bilgileri ve tarayıcı ayarları içinwww.bedavaproxy.com a bakınız.

ücretsizdir. üyelik gerektirmez. babamın hayrına yapıyorum , satışım yoktur. sebil arkadaş sebil. alan kullanan memnun, konuyu açan ben memnun. daha ne isteniyorki ?

konuyu sileni mübarek ramazan günü Rabbim bildiği gibi yapsın diyesim geldi.

not : ktunnel vtunnel falan değildir. bildiğiniz ip ve portlu proxy işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 14 Ağustos 2011; 23:20:01 >

• site tanitimi bolumune neden acmiyorsunuz ?

ktunnel, vtunnel gibi binlerce proxy sitesinden farki nedir ?

sicak firsat olan durum nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

site tanitimi bolumune neden acmiyorsunuz ?

ktunnel, vtunnel gibi binlerce proxy sitesinden farki nedir ?

sicak firsat olan durum nedir ?

ktunnel vtunnel den farkı gezinme işlemini site üzerinden yapmıyorsunuz. site tanıtımı yapmıyorum sadece gerekli bilgiler sitede yer alıyor, buraya bilgileri yazıyorum direk bu seferde ayarları nasıl yapacağız bulamadık diyorlar, sitede ayarlar ve nasıl yapıldığı resimli olarak mevcut.

sıcak fırsat olması durumu şu, genelde ücretli olan bu hizmeti ücretsiz olarak veriyorum, servis kalitesi diğerlerine göre çok iyi.
  • Veriler şifreli gitmiyor sanırım, öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE_MIND

Veriler şifreli gitmiyor sanırım, öyle değil mi?

veriler şifresiz, log tutulmuyor. sadece hangi ip hangi ip ye bağlandı o tutuluyor. https bağlantı desteği var tabi. yani alışveriş esnasında falan şifreli veriler zaten. gmail gibi sitelerde aynı şekilde login esnasında https üzerinden alışveriş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 14 Ağustos 2011; 23:28:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretli veya Ücretsiz tema
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.