Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
879
Cevap
42
Favori
62.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merhaba, maaş 135 civarı, 300k ihtiyaç kredisi çektim(12martta) 12 ay vade, 4.60tan. bi nakit ihtiyacı vardı hallettim, o süreçte kredi puanım 1100lere kadar düşmüş(eskiden 1400 civarıydı)
    Erken kapama ile krediyi kapatıp başka bir kredi çekmeyi düşünüyorum daha düşük faiz oranlı, daha yüksek vadeli. Erken kapama maliyeti 307.500 olarak gösteriyor. Size bu mantıklı mı? Muhtemelen araç kredisi çekeceğim.
    Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool tuni C kullanıcısına yanıt

Krediyi kapatabilirsiniz. Ancak findekse yansıması biraz sürer. Zamanlamayı iyi ayarlayın.

• Selamlar, 1milyon kredi cekmek istiyorum araba icin. 12 aydan daha erken kapatabilirim ama maks 12 olarak düşünelim zaten. Kredi notum 1700 üstü. Suan ev kredim haric bir kredim yok (ödemesi 16k). Gelirim 200k belgelenebilir. 1milyonu en uygun şekilde nasil temin ederim? Ihtiyac kredisi mi mantikli? Nakit avans mi? Her turlu tavsiyeye acigim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 5 Nisan 2025; 1:49:45 >
  • hotboy_ist kullanıcısına yanıt

hocam 200k gelirin varsa 5 ay para biriktir 1 milyon açığını kapat. 1 milyona ayda 50.000 faiz ödersin. 5 ayda 250.000 TL yapar. emin ol alacağın hiç bir araba 5 ay sonra %25 artmayacak.

• hotboy_ist kullanıcısına yanıt

1 milyon tl ihtiyac kredisi verilmiyor en fazla

300 bin tl verirler hatta daha az

Belli tutarlarin uzeri tasit yada konut ipotek karsiligi veriliyor

• Merhabalar kredi çekerken bankanın dayattığı hayat sigortası ile beraber krediyi çekip daha sonra hayat sigortasına 1 ay içinde itiraz ediyoruz başka bi firmadan hayat sigortası yaptırıyoruz dilekçeyle başvuruyoruz aradaki farkı iade olarak alabiliyoruz böyle bi durum varmıdır cümleler biraz devrik olmuş olabilir kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 8 Nisan 2025; 4:37:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karayel90 kullanıcısına yanıt

Evet boyle bir sey var ama suresi 1 ay mi 3 ay mi net bilmiyorum iptal etmenizi kesinlikle tavsiye

Etmem ölüm durumunda geridekilere borc kaliyor

Bu para size cok geliyosa kredi kullanmamalisiniz

Bu isler cocuk oyuncagi degil

• Yok iptal ettirmiycem ikame sigorta gibi düşün seçimlik hakkımız var bankanın değil başka bir firmanın sigortasını yaptırcam

• Mavikız finans forumlarında hep bilgi içermeyen mesajlarınız var. Üstüne bir de insanları asagilayan bir dil kullanıyorsunuz.

Eğer katkı sunmayacaksınız lütfen yazmayınız.

• Hocam merhaba, aylık 100bin maaş geliri var, 2 adet yaplandırılmış k.kartı biri iş bankası diğeri denizbank, borçların bitmesine 3 ay kaldı, bende dijital üzerinden 3 bankadan kredi talebinde bulundum devamlı red yedim, hali hazırda kullandığım üçüncü bir kredi kartı var o düzenli kullanılıp ödeniyor borcu (Asgari değil tamamı) Findeks notu 1148 şu an ama bu ay çok sayıda başvuru yaptığım için muhtemelen düşer ya da aynı seyir devam eder.
    Bunların dışında 3 aylık bir kredi var o da Mayıs ayı başında kapanacak taksit 30bin.
    Bu anlattığım borçların ödeme performansı yarı yarıya yani kimi zaman 3-4 ay süren periyodlarda 1 dönem gecikmeli gitti, kimi zaman zamanında yapıldı.
    Şimdi benim 200bin liralık bir krediye ihtiyacım var ya da 200bin limit veya üzerinde bir k.kartına, k.kartı başvuruları olumsuz hali hazırda kullandığım k.kartı limit arttırımı daolumsuz, ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz, iş bankası ile görüştüm yapılandırılan kart olduğu için genel merkeze ileteyim 200bin kredi talebinizi ama büyük ihtimal onaylanmaz dendi, güncel borcu var diye söylenildi kart borcunu kapatın öyle başvuralım denildi bu süreçte en az 6 ay gibi duruyor, kart yapılandırma borcunu bitirip bi 3 ay daha beklemek lazım galiba.

• erhanvb kullanıcısına yanıt
    boş yapar hocam o hep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

Hocam yapılandırmanız bittikten sonra biraz bekleyin. Ama en önemlisi artık hiç geciktirme yapmayın. 1 dönem gecikme demek 3 ay ileri atmak demektir. Bu da bankaların gözünde olumsuz durumdur.

kredi çekmek için beklemelisiniz. Kaç kere gecikme yaptınız bilmiyorum ama baya sürebilir bu durum.

Cevap için teşekkürler, 1 dönem gecikmenin bu kadar zamana mal olduğunu bilmiyordum, taksitlerin bitmesine 3 ay kaldı dediğim gibi, o zaman ben ya komple kapatıp bekliyeyim, ya da kalanları zamanında ödeme yapayım.

Gecikmeler çok karışık bazısı 6-7 ay boyunca hep geriden geldi 1 dönem olarak, bazıları 2-3 ay sürdü sonra 2-3 ay gününde ödendi gibi.

Buradan ben şunu anladım ama, demek ki elde olmayan sebeplerden dolayı 1 dönem bile geciken kredi yada k.kartı yapılandırmasını hiç ödememek daha iyi. Buradan bu anlaşılıyor, çünkü kişi zamanında ödeyemediği borcun daha da sicilini etkilememesi adına elinden geldiğince sorumluluğunu yerine getirip 1 dönemde gecikme olsa ödeme performansına devam ediyor, diğer yandan öbür kişi k.kartını ödemiyor kredisini ödemiyor 1 dönem gecikme yaşayan ile aynı kaderi paylaşıyor. Tamam 90 gün ödemeyip yapılandırma yoluna gitmedim yada öyle bir pozisyona düşmedim ama 1 dönem geciktirdiğim için 90 gün ödemeyen ile aynı muameleyi görüyorum. Bence bunun bir kriteri olmalı, mutlaka vardır da böyle bankalar ama, zannerdersem %80 böyle.

@erhanvb

• merhaba 930 kredi puanım var açıkta kredi yok,düzensiz ödeme yaptım ve tamamını kapattım sonra,kkartıda düzensiz ödemedeydi 2-3 aydır onu da düzenli ödüyorum,krediye ihtiyacım var ama vermiyor teb ve kendi bankam başka yerleri denemedim,puanım ne zaman yükselir veya kredi çekebilmemin bir yolu var mı?

• mrtozturk80 M kullanıcısına yanıt

Her geciken ay 3 ay ileri atar. Örneğin 10 taksit gecikmeli ise 30 ay kredi başvurularınızın onaylanması zordur.

teşekkürler

• Merhaba 1690 Findeks puanım var kamu personeliyim.850.000 kredi limitinden sadece 119.000 borç var(zamanı gelmemiş kredi kartı ödemeleri.14 yıldır kredi kartı kullanıyorum tek bir gün bile aksatmadım ve gününü geçirmedim.suanda vadesi gelmiş borcum da yok.bugun 2 ayrı bankadan 24 aylık vadeyi kullanabilmek için toplamda 380.000 tl ihtiyaç kredisine başvurdum.ilk banka onaylandı.faiz oranı da güzeldi.diger bankalardaki faiz oranında bakmak için başvurular yaptım ve sürekli red yanıtı aldım.ayrica ilk başvurduğum ve onay aldığım banka da onayı iptal etti? Vakıf sky limit var ama onunla faizi çok yüksek. Ne kadar beklemeliyim tekrar başvuru yapmak için? Şimdiden teşekkürler

• Amosis kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Puanınız çok iyi.

1 ay kadar bekleyin. Yeterli olacaktır.

• Merhaba,
    Yılbaşından beridir Findeks puanım 1895.
    Bu puanın avantajını konut kredisinde kullanabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç farklı bankadan çektiğim toplamda ortalama 500.00 tl tutarında kredi borcum var. İşlerim kötüye gittiği için aylık gelirim düştü. Bu borçları yapılandırmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Şu an findeks puanım ise 1400 küsürlerde sizce doğru olan mantıklı olan nedir?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.