< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (30. sayfa)
-
-
Merhaba,
Finansbank müşteri hizmetlerini arayın. Dosya harici bankada da bekleyen bakiye olabilir..
-
Merhaba,
Vadeler uzun süre değişmez. Hatta ileride kredi tutarları bile kısıtlanabilir. Geçen ihtiyaç kredisi için Ziraate basvurdum. 35.000 TL üstü vermediler.
-
Görüştüm borcunuz yok diyorlar.uyaptan infaz dilekçesinide gördüm avukat bildirmiş ama yinede avukatı aradım onlarda aynı cevabı verdi kapandı diye.işin içinden çıkamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son findeks raporunuzu pdf olarak gönderirseniz bir yorum yapayım
-
Cevap için teşekkür ederim hocamquote:
Orijinalden alıntı: erhanvbMerhaba,
Vadeler uzun süre değişmez. Hatta ileride kredi tutarları bile kısıtlanabilir. Geçen ihtiyaç kredisi için Ziraate basvurdum. 35.000 TL üstü vermediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam merhabalar konut kredisine basvurdugumuzda peşinat için 100k kadar ihtiyac kredisi cekebilir miyiz hangi asamada cekebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bu cok zor bir soru. Öyle bir şey yapmalisiniz ki her 2 krediyi ayni gün çekseniz belki
son ödeme tarihinde ödeme dışında başka risk oluşturma yöntemleri neler hocam
-
selamlar 100k kadar ihtiyac kredisi çekmeyi düşünüyorum. Faiz oranı ve masrafı en az hangi bankayı önerirsiniz
-
Selamlar devlet bankalarına başvurun.
1.36 faizle kredi kartından 12 ay vadeli nakit avans çekmek istiyorum. Bu faiz normal kredi faizi gibi sabit mi piyasa şartlarına göre değişebiliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabittir.
-
Findeksten komple kalktıktan sonra bankalar görmez. Yanlış yonlendirmeyin kimseyi
200.000 tl krediye ihtiyacım var araba almak için ama araç 5 yıldan büyük olduğundan taşıt kredisi kullanamıyorum. En düşük maliyetle hangi krediyi kullanabilirim?
-
Parça parça ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.
Arkadaşlar dün Vakıfbank skylimitten 165.000 tl ek hesap, 28 bin tl nakit avans ve 105.000 tl tutarında kredi kullandım .
Ek hesap ve nakit avansı taksitsiz çektim . Kredi vadesini ise 12 yaptım . Bunları önümüzdeki hafta ödeyeceğim .
Bu rakamları çektiğimden dolayı puan çok düşmüş müdür ? Borçları kapadıktan sonra tekrar eski haline döner mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X