Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ihtiyaç kredi vadelerinde düzenleme bekliyor musunuz üç veya beş yıl vadeli ihtiyaç kredileri gelmeyecek mi yakın zamanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asihoroz20 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Finansbank müşteri hizmetlerini arayın. Dosya harici bankada da bekleyen bakiye olabilir..

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Vadeler uzun süre değişmez. Hatta ileride kredi tutarları bile kısıtlanabilir. Geçen ihtiyaç kredisi için Ziraate basvurdum. 35.000 TL üstü vermediler.

• erhanvb kullanıcısına yanıt
    Görüştüm borcunuz yok diyorlar.uyaptan infaz dilekçesinide gördüm avukat bildirmiş ama yinede avukatı aradım onlarda aynı cevabı verdi kapandı diye.işin içinden çıkamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son findeks raporunuzu pdf olarak gönderirseniz bir yorum yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Merhaba,

Vadeler uzun süre değişmez. Hatta ileride kredi tutarları bile kısıtlanabilir. Geçen ihtiyaç kredisi için Ziraate basvurdum. 35.000 TL üstü vermediler.

Cevap için teşekkür ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam merhabalar konut kredisine basvurdugumuzda peşinat için 100k kadar ihtiyac kredisi cekebilir miyiz hangi asamada cekebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizilshopp B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu cok zor bir soru. Öyle bir şey yapmalisiniz ki her 2 krediyi ayni gün çekseniz belki

• erhanvb kullanıcısına yanıt

son ödeme tarihinde ödeme dışında başka risk oluşturma yöntemleri neler hocam

• selamlar 100k kadar ihtiyac kredisi çekmeyi düşünüyorum. Faiz oranı ve masrafı en az hangi bankayı önerirsiniz

• Bizilshopp B kullanıcısına yanıt

Selamlar devlet bankalarına başvurun.

• 1.36 faizle kredi kartından 12 ay vadeli nakit avans çekmek istiyorum. Bu faiz normal kredi faizi gibi sabit mi piyasa şartlarına göre değişebiliyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fthtsn34 F kullanıcısına yanıt

Sabittir.

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Findeksten komple kalktıktan sonra bankalar görmez. Yanlış yonlendirmeyin kimseyi

• 200.000 tl krediye ihtiyacım var araba almak için ama araç 5 yıldan büyük olduğundan taşıt kredisi kullanamıyorum. En düşük maliyetle hangi krediyi kullanabilirim?

• kızılbıyık kullanıcısına yanıt

Parça parça ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.

• Arkadaşlar dün Vakıfbank skylimitten 165.000 tl ek hesap, 28 bin tl nakit avans ve 105.000 tl tutarında kredi kullandım .
    Ek hesap ve nakit avansı taksitsiz çektim . Kredi vadesini ise 12 yaptım . Bunları önümüzdeki hafta ödeyeceğim .
    Bu rakamları çektiğimden dolayı puan çok düşmüş müdür ? Borçları kapadıktan sonra tekrar eski haline döner mi ?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.