Bildirim
ÜCRETSİZ OFFICE YAZILIMI..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
OpenOffice
Tıkla ve yükle.. -
Türkçe son sürüm için tıkla -
OpenOffice.org 2.3
http://www.openoffice.org.tr/ -
openoffice ben de söyleyeyim bari -
Ben zaten Open Office kullanıyorum. Dikkat etmeniz gereken tek şey yeni bir belge oluşturduktan sonra bunu başka insanlara vereceksiniz, .doc uzantılı olarak kaydetmek.
Kendisi standart olarak .odt 'yi kullanıyor ama .doc dosyalarını sorunsuz kullanabiliyor. -
open office de hazırladığınız belgeleri .doc veya .pdf olarak kaydedebiliyosunuz zaten. hazırladığınız belgeyi farklı kaydet dediğinizde uzantısını .odt yerine .doc olarak seçiceksiniz süzgeçte. pdf için menüden dosya-->pdf olarak dışa aktar.
sadece word ve excel programlarını açmak istiyosanuz word - excel viewer var microsoftun sitesinde.ücretsiz. bide hiç kullanmadım ama google in office hizmeti var merak edenler bakabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7FF2BC1A -- 27 Eylül 2007; 21:32:31 > -
quote:
Orjinalden alıntı: MaviAteş
Ben zaten Open Office kullanıyorum. Dikkat etmeniz gereken tek şey yeni bir belge oluşturduktan sonra bunu başka insanlara vereceksiniz, .doc uzantılı olarak kaydetmek.
Kendisi standart olarak .odt 'yi kullanıyor ama .doc dosyalarını sorunsuz kullanabiliyor.
indiriyorum bende. iyiki hatırlattınız. söylemeseniz sorunu bulamayınca silerdim programı. teşekkürler -
Google ın office hizmeti güzel.
docs.google.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X