Şimdi Ara

Ucretsiz LG optimus , Turkcell

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pederin telefon faturali aylik 25 liraya 200 dk paketi tanimli. Simdi turkcellden aradilar 24×50 TL sozunuze Lg Optimus + HY 300DK + HY 300 Sms + Internet taninlayacaklarini soylediler. Pazartesi birdaha ariyacaklar. Bu iste bi bit yenigi sezdim ben siz ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var gibi. Geçen arkadaş anlattı patronu 5s almış heralde adamda her ay 650 tl kesmişler diyorlardı
  • Pederde iki tane hat var , son 2,3 aydir hep avea ile konusuyor. Herhalde bunlar bunun takibini gerceklestirip nasil olsa konusmuyor msj atmiyor , biz sadece telefon parasini alalim bize 24 ay bagli kalsin gibisinden dusundugunu tahmin ediyorum.

• Bu işte bit yeniği ararım ben hacı,kimse bedava vermez :)
  • konusulup mesaj atılması zaten onlara malıyet degıl,onlar telefon verelım maksat 24 ay bır yere kacamasın dıyorlar,aslında ılla katukullı olmayabılır cıhaz parasını hesaplayım kazık degılse ben olsam okeylerım,ama 900 luk cıhazı 1500e vermeye calısıyorlarsa gerek yok bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

konusulup mesaj atılması zaten onlara malıyet degıl,onlar telefon verelım maksat 24 ay bır yere kacamasın dıyorlar,aslında ılla katukullı olmayabılır cıhaz parasını hesaplayım kazık degılse ben olsam okeylerım,ama 900 luk cıhazı 1500e vermeye calısıyorlarsa gerek yok bencede.

Trlefon LG optimus dedi belki biliyosunuzdur son cikanlardan falan dedi. Zaten 25 lira oduyorsunuz 50 liraya telefonuda verelim dediler. Bende arkasinda baska birsey varmi bu sozlesmenin yoksa hepsi bukadarmi dedim. Yok dedi hatta istediginiz zaman tarifeyi degistirebilirsiniz dedi. Bende daha sonra yine arayin dedim. Pazartesi aricakmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.