Şimdi Ara

ücretsiz kedi kumu kokusuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kedimi sahiplendirdiğim için elimde kullanılmamış royal crystal 30 milyon para verip almıstım kedisi olan arkadaşlara hediye edebilirim ankara içi elden teslim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enescakillii -- 14 Mart 2009; 23:20:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ben almak istiyorum

özel mesaj alamıyorsunuz

nerde oturuyorsunuz

gayngop@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 14 Mart 2009; 23:57:14 >
  • hocam ikamet adresinizi veya telinizi özel mesaj ile alabilirmiyim...
  • etlikte oturuyorum antarese yakınım

• msn malesef yok

• nasıl olacak peki email adresinizdemi yok
  • talip çıkmazsa tolgahan keskin 05366057057 adına Bursa arabayatağı şubesine adrese teslim-öğrenci indirimli-karşı ödemeli-ihbarsız yurtiçi kargo ile gönderebilirsiz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz taliptik ama cevap vermiyorki arkadaş

eğer kumu gerçekten vermek istiyorsanız ben talibim üçüncü defa yazıyorum kendim için değil bir arkadaş için istiyorum kendisi 6 kediye bakıyor sokakta muhtaç olan kedileri eve getirip bakıp sahiplendiriyor 2 günde bir kum almak zorunda kalıyor eğer kumu verirseniz sevap işlemiş olacaksaınız sizden bir cevap alabilirsem sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 15 Mart 2009; 0:35:31 >
  • pm den mesaj atarsan arkadasım telefonumu veririm ulaşırsın bana

• pm gitmiyorki sana özel mesaj kabul etmiyor yazıyor 3 kere denedim ama kabul etmedi

ücretsiz kedi kumu kokusuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 15 Mart 2009; 0:42:25 >
  • karakizil nickli arkadasa kumu vericem ilk mesaj atan oldugu için istemezse başka birine vericem

• pm atmada sorun yaşıyorum size bende telefon numaram ile alakalı bir sorun varmış tel numaranızı verirseniz yardımcı olurum

• şimdi kumu ben değil arkadaşım alacağı için direkt tel in görünmesini istemiyor o buraya üye değil eğer bir email adresi verirseniz ordan hemen göndereyim benimki gayngop@gmail.com
  • birisi telefon numarmı kullanıp siteye kendi adına aktivasyon yaptırmıs numaram sitede kayıtlı görunuyor mesaj atamıyorum site yöneticisinide tanımıyorum kaldım yani böyle

• powerstorm moderatördür o yardımcı olur ama şu an aktif değil yönetici olarak da supremum -- MuRaT var

bende forumda değil gözüküyor ama forumdayım ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 15 Mart 2009; 0:57:44 >
  • enescakillii bi email adresiniz varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

biz taliptik ama cevap vermiyorki arkadaş

eğer kumu gerçekten vermek istiyorsanız ben talibim üçüncü defa yazıyorum kendim için değil bir arkadaş için istiyorum kendisi 6 kediye bakıyor sokakta muhtaç olan kedileri eve getirip bakıp sahiplendiriyor 2 günde bir kum almak zorunda kalıyor eğer kumu verirseniz sevap işlemiş olacaksaınız sizden bir cevap alabilirsem sevinirim.

Hocam bu yazdıgın dogru ise ben Ankaraya geldiğimde o arkadasına 2 paket kum hediye ederim.

Biz Antarese yakındık ama ben aradan cıkıp bu kumun karakızıl a verilmesini isterim.. Umarım verecek olan arkadas yanıtlar kendisini...
  • ajannn bende talibim haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

biz taliptik ama cevap vermiyorki arkadaş

Hocam bu yazdıgın dogru ise ben Ankaraya geldiğimde o arkadasına 2 paket kum hediye ederim.

Biz Antarese yakındık ama ben aradan cıkıp bu kumun karakızıl a verilmesini isterim.. Umarım verecek olan arkadas yanıtlar kendisini...

tabiki doğru benim kedim yok ben kedilere dışarda bakıyorum yani kum sorunları yok doğal olarak sokak kedileri kendileri ama hala arkadaşdan bi haber gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 15 Mart 2009; 14:01:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.