Şimdi Ara

ÜCRETSİZ/Iris PRO (Göz Sağlığı ve Karanlık Mod)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
35
Favori
18.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • ÜCRETSİZ/Iris PRO (Göz Sağlığı ve Karanlık Mod)
      https://iristech.co/install/

• Giveaway(Hediye, eşantiyon) kodu: iris-giveaway

• Ne işe yarar?

Iris, göz sağlığını koruma ve görme verimliliği için programlanmış ufak bir uygulamadır. Program ile bilgisayar ekranlarından yansıyan mavi renkli ışığı kırarak filtreleyebilir ve gözlerinizin monitöre bakarken yaşadığı yorgunluğu en aza indirebilirsiniz. Mavi ekran filtresi ile sağlıklı görme yararlarının yanında programda ayrıca birbirinden farklı işlerde kullanılmak üzere filtreleme yapabileceğiniz otomatik modlar da bulunmaktadır. Bunlardan programlama, film izleme, okuma, uyku gibi modlar çok işinize yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 12 Eylül 2019; 23:59:20 >

• Hocam bunun pro olması için nereye ne gireceğiz anlamadım.
  • Aynen ben de ona baktım paylaşım için teşekkürler efendim ama prosu hala var 36 lira 😔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hauntblast1

Hocam bunun pro olması için nereye ne gireceğiz anlamadım.
    Alt kısımda license kısmı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 13 Eylül 2019; 0:2:18 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olasın hocam kurcalarken buldum sen de yazmışsın çok faydalı gibi duruyor biraz denedim de gerçekten güzel.
  • Emeğiniz için teşekkürler. Eğer ki Windows 10 kullanıcısı iseniz programa gerek yok dahili bu özellik mevcut.

• IceFresh kullanıcısına yanıt
    Windows üzerinde olan bu uygulamadaki tek bir mod. Her koşula göre özel yapılandırılmış ayrı modlar var. Mesela programming modunda chrome dahil her yerde dark mode/karanlık mod aktif oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 13 Eylül 2019; 0:15:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f.lux da kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horozcu yavuz abi

f.lux da kullanabilirsiniz.
    Onu kullanmayın ne zaman kursam donma kitlenmeler oluyor. İçinde mining yazılımı tarzı bir şey olabilir. Paylaştığım kadar kapsamlı da değil.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    bende okuma ve sürüş gözlüğü almayı düşünüyordum son yılarda gözüm çok yorulmay başladı bu programı kulansam almam gerek kalmaz mı? ama dediğim gözlük taşınabilir olacağı için bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

bende okuma ve sürüş gözlüğü almayı düşünüyordum son yılarda gözüm çok yorulmay başladı bu programı kulansam almam gerek kalmaz mı? ama dediğim gözlük taşınabilir olacağı için bilemiyorum.
    Gözlüğü sürekli takarsanız avantajı olur. Bu uygulamayı da kullanın sonuçta ücretsiz zararınız yok. Kurduğumda belirgin bir rahatlama hissettim
  • Teşekkür ederim windows 10a göre daha alternatifli
  • Çok teşekkürler cohannan, mac için uyumlu. Çok işime yaradı.
  • Teşekkürler hocam. Uzun süredir f.lux kullanıyordum ama programda sıkıntı vardı. Bunu denemiş oluruz. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirenler için kesinlikle denemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurduk bakalım . Paylaşım için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşkür ettim. Telefonda gece modu işimi görüyordu. PC için bu da güzel oldu.
  • Cohannan hocam merhabalar. Bu programın göz sağlığına herhangi bir sıkıntısı yoktur değil mi denedim dediğiniz için soruyorum.
  • Çok teşekkürler, kullanışlı duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun. Kaç gündür kitap okurken gözüm ağrıyordu. Saman kağıdı gibi yapıyor ekranı, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Cohannan hocam merhabalar. Bu programın göz sağlığına herhangi bir sıkıntısı yoktur değil mi denedim dediğiniz için soruyorum.
    Özel ölçümler yapmadım tabi ama belirgin bir rahatlama olduğunu söyleyebilirim. Mavi ışık gerçekten çok zararlı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.