Şimdi Ara

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!! (EPIC GAMES) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
28
Favori
82.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    96-100 gb civarı hocam
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tskler
    Pc cliente oyun veri vs mi depolaniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eklerken mi bu kadar veri harcarim 😦

Indirmek zor olur 100gb ise nasil inecek int hizi ile

• online hesabıma sabah 1 milyon dolares yüklenmiş...

tavsiyem depo ve ofis satın alın. kaçakçılığa başlayın. sağlam para kaldırıyorum kaçakçılıktan 16 level oldum üç günde
  • tebrik etmek lazım bu arada epic games’i.

assasins creed syndicate, sherlock holmes crimes and punishments, watch dogs, alan wake's american nightmare, just cause 4, soma ve gta V başta olmak üzere yüzlerce liralık oyun hediye etti. son bir yılda verdikleri oyunlara dönüp bakınca daha iyi görünüyor bu durum.

Üstüne 60 liralık çek veriyor, oyun alıyorsun. Yanında bir daha 60 liralık çek tanımlıyor. Steam daha zengin belki, ama dev bir oyun çöplüğünün içinden eşeleyip cevher çıkarmaya çalışıyorsunuz çoğu zaman. Epic games daha steril az ve öz, düzenli bir kitapçı dükkanı gibi.

elbette iki platformu da kullanmaya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna indirmeyin daha ilk günden hileden geçilmiyor

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    evet zor türkiye şartlarındaki hız ile ben 50 mb hız 250 gb kotalı kullanıyorum kablonet in gayet memnunum henüz çekmedim ama arkadaşım indirme dosyasının 96 gb olduğunu söylemişti sayfasında 76 gb boş alan diyor ama çarşamba günü çekicem ben oyunu yine bilgilendirirm olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

online hesabıma sabah 1 milyon dolares yüklenmiş...

tavsiyem depo ve ofis satın alın. kaçakçılığa başlayın. sağlam para kaldırıyorum kaçakçılıktan 16 level oldum üç günde
    hocam online'da yeni birisi için, biraz anlatabilir misin kaçakçılık muhabbetini :)
  • Eklerken bu kadar veri harcamam demi mobilden giriyorum int yok çünkü

• 1 milyon tl oyun için parayı nasıl alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytra

tebrik etmek lazım bu arada epic games’i.

assasins creed syndicate, sherlock holmes crimes and punishments, watch dogs, alan wake's american nightmare, just cause 4, soma ve gta V başta olmak üzere yüzlerce liralık oyun hediye etti. son bir yılda verdikleri oyunlara dönüp bakınca daha iyi görünüyor bu durum.

Üstüne 60 liralık çek veriyor, oyun alıyorsun. Yanında bir daha 60 liralık çek tanımlıyor. Steam daha zengin belki, ama dev bir oyun çöplüğünün içinden eşeleyip cevher çıkarmaya çalışıyorsunuz çoğu zaman. Epic games daha steril az ve öz, düzenli bir kitapçı dükkanı gibi.

Ben de ileride hesap satmak için haftada bir girip alıyorum oyunları, düzgün bir bilgisayarım yok ps4 ten oynuyorum oyunları, gerçekten güzel bir sistem yürütüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

tebrik etmek lazım bu arada epic games’i.

Hocam bu platformda ücretsiz oyunları nasıl takip edebiliriz? Arada girip bakmak mı lazım?

• 60 tllik kupon ile RDR2 alınır mı? Daha düşme ihtimali var mı?
  • Paranızı hemen çarçur etmeyin. İlk iş zırhlı yani Armored Kuruma araba alın her görevde bundan sonra sizin can dostunuz olacak onsuz görevler çile gibi gelecek.

Araçlara para -sıkıntınız varsa- sadece turbo takın. Pahalı olsa da 4 level motor güçlendirmesi kadar yükseltiyor nerdeyse.

GTA 5'DE HİÇBİR ZAMAN BİR ŞEYİN EN PAHALISI EN İYİSİ OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ

Mesela $140.000 fiyatındaki ev, en pahalı $1.000.000 fiyatındaki evden daha iyidir çünkü şehrin merkezine hem yakındır ki çoğu işinizi burda halledersiniz hem de pahalı evde olup onda olmayan hiçbir şey yoktur soygun odası vs. bir de diğer oyuncular burayı daha az ziyaret eder yani arabanızla garajdan çıkarken kafanıza RPG yeme ihtimaliniz daha düşüktür.

Satın aldığınız ama patlayan yada kaybolan araçları oyun içinde yukarı yön tuşundan telefonunuzu açıp rehberine girerseniz Mors Mutual Insurance'ı arayarak arabanızı geri getirebilirsiniz.

Rehberden Mechanic'i arayarak istediğiniz aracınızı yanınıza çağırabilirsiniz her zaman gidip garajdan almanıza gerek yok.

Birisi sizi sürekli öldürüyor rahatsız ediyor oyunu oynatmıyorsa M tuşuyla açılan mrnünün en altında Enable Passive mode seçeneği var. Bunu seçerek herkesten korunabilirsiniz ama siz de silah kullanamazsınız ve başka oyuncuların arabalarına çarpamazsınız.

Anlatılacak çok şey var ama yeri burası değil veşuan pek müsait değilim. İyi oyunlar yeni başlayan herkese.

Bu linkteki sayfada biraz aşağı inip daha önceden yazdığım bir mesajı okursanız oyunla ilgili genel fikrimi de görmüş olursunuz:
    https://forum.donanimhaber.com/grand-theft-auto-v-2015-pc-ana-konu--71084981-2659#139100019

yok hocam sadece kütüphaneye alırsın oyunu istediğin zamanda veriyi çekersin sen ekle şimdi istediğin zaman indirirsin.
  • Rockstar tam dayaklık. Robotu geçirmiyor bir türlü ve hata veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agdaki diger bilgisayarlara yuklemek için bir cozum var mi? her seferinde 90 gb indirmek yerine?

• İNTEL G4560 işlemcinin içerisindeki grafik işleyiciyle oynayabilir miyim acaba?
    Yani HD 610 ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 17 Mayıs 2020; 14:5:1 >
  • şu bannerlord ne zaman epice gelecek bilginiz var mı ? 60 tl kuponla onu alırım belki
    21 i son

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.