| Teşekkürler. En son Haziran ayında kontrol etmiştim, Enpara ile ücretsiz öğrenebiliyorduk o zaman. Bu da iyi oldu :) | 
| _____________________________ | 

1 Mobil
1 Mobil

| Teşekkürler. En son Haziran ayında kontrol etmiştim, Enpara ile ücretsiz öğrenebiliyorduk o zaman. Bu da iyi oldu :) | 
| 
 < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > | 
| Hepsiburada 15bien kadar veriyor. Benim anlamadığım 2020 yılı içerisinde hep 4 gün geçikmeli ödediğimde puanım 1300'Lere kadar düştü. 2021 Yılında da 5 gün gecikmeli ödedim ama Grafiğe baktığımda Eğimli bir şekilde yukarı doğru gitmiş 1640Puanlara kadar çıkmış :) | 
| Kullanılabilir 10 tl hepsipara hediye etti bu işlem sonrasında, teşekkürler. | 
| İlk defa kredi notuma bakmış oldum , teşekkürler. HB 2500 TL limit verdi , kredi notum 1561 miş. | 
| 1476 puan, 500 lira limit. aralıkda ise 1580 puan imiş. garanti 10k vermişti. | 
| 
 < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > | 
| Bende de 2500tl çıktı. Findek puan 1550 | 
| talep eden HASO diyo. haso da kim | 
| Bana da 2500 verdi. Findeks girişi güzel değil gerçekten parolanın süresi dolmuş son 3 paroladan farklı olacakmış telefona mesaj falan geliyor çok gereksiz en fazla giren kredi skorumu görür neden bukadar uğraştırıyorlar ki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 18 Ocak 2022; 18:6:54 > | 
| _____________________________ 
                            DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU Dükkanıma bakabilirsiniz | 
| faydalandık teşekkürler | 
| Hocam bana hiçbir şey vermedi sizin limit ve not nekadar merak ettim yazarsanız iyi olur | 
                            DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU Dükkanıma bakabilirsiniz | 
| yarın bir bakayım.. :) | 
                            вiяαz кüL, вiяαz dυмαη, σ вєηiм işтє...
                         | 
| 
 < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > | 
| Yaptık, 2 bin çıktı ama birisi hesabı patlatıp sipariş geçmesin bu limit ile burası Türkiye abi? | 
| 
                            See, ya are what ya are in this world. That's either one of two things: Either you're somebody, or you ain't nobody.
                         | 
| 
| 
| 
                            See, ya are what ya are in this world. That's either one of two things: Either you're somebody, or you ain't nobody.
                         |