Şimdi Ara

ÜCRETSİZ E-KİTAPLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adım Müge Sözen. Serbest İngilizce<>Türkçe Çevirmen olarak çalışıyorum. Ayrıca, 2023 yılından bu yana da çeşitli şirketlerde Yapay Zekâ Eğitmeni olarak çalıştım.

Daha sonra Yapay Zekâ (YZ) destekli kitap yazımına ilgi duymaya başladım. Daha doğrusu, çeşitli konularda yazmak isteyip de yazmaya cesaret edemediğim kitapları, YZ'nin bana verdiği cesaret ve motivasyonla yazmaya cüret ettim. Mart, 2025'ten bu yana naçizane YZ destekli kitaplar yazıyorum. Bu kitaplarımın tümünü Google Play Kitaplar'da ÜCRETSİZ olarak paylaşıyorum:

Neden Yapay Zekâ? YZ zaman ve emek açısından oldukça kazanç sağlıyor. Bu bakımdan hızlı ve kolaylaştırıcı bir araç olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, kitaplarımda gerçek bilgilere dayandığım ve atıflarda bulunduğum için çok büyük araştrma gerektirecek çalışmaları, YZ ile dakikalar içinde parmaklarınızın ucuna gelen bilgilerle gerçekleştirebiliyorsunuz. Elbette, bu bilgilerin de sağlam kaynaklardan doğrulanması gerekiyor, ancak bu yine de önemli bir kazanç. Son olarak, ben bu kitapları YZ'ye birkaç cümlelik komutlar vererek ve daha sonra geri çekilerek, kitabı tamamen YZ'nin yazımına bırakmadım. Başından sonuna kadar YZ ile karşılıklı istişare yöntemiyle yazdım. Bu bakımdan, kitaplarımı YZ desteği ile yazmak, çok bilgili bir insana danışmak gibiydi. Kitapların metin ve görsellerinde Gemini, ChatGPT ve Grammarly.com'dan yararlandım.

Neden e-Kitap? e-Kitap, bir kitabın doğrudan ve tamamıyla, internet ortamında aynı anda çok fazla kişiyle paylaşılmasına olanak sağlayan bir tür. İnternete erişimi olan herkes bu kitaplara 7/24 ve dünyanın her yerinden ulaşabilir. Ayrıca, e-kitap oluşturmanın ve internette paylaşmanın neredeyse hiç masrafı olmadığı için basılı kitaplardan farklı olarak ücretsiz olarak okunmasına olanak veriyor.

Neden Ücretsiz? Bu kitaplarımın her birinin bir derdi var. İletmek istediği bir mesajı var. Bazen ters köşe yaparak, bazen de şoke ederek, insanları "uyandırmayı, sarsarak kendine getirmeyi" amaçlıyor. Bu kitapları yazmamın temel amacı çok satarak para kazanmak değil, düşünce ve mesajlarımı olabildiğince fazla insana iletebilmek. Bu nedenle, çoğunun yine YZ destekli İngilizce çevirileri de mevcut.

Bu kitaplarımın tümüne ÜCRETSİZ E-KİTAP adlı blogumdan ulaşabilirsiniz:

https://ucretsizekitapoku3.blogspot.com

Umarım kitaplarım bu amacına ulaşır ve yine umarım naçizane kitaplarımı beğenirsiniz. :)

Sevgiler, selamlar..

Müge Sözen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.