Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 2 gun icin 40 ytl verdim. Ama fular icinde, turk telekomdan guiness rekorlar kitabi, ttnet den 2GB usb flash bellek ve yine ttnet den LCD ekran temizleme kiti kazandim :) .

20 ytl ye deger mi ? bence deger, gun boyunca ana sahnedeki gosterileri izlemek bile yeterince eglenceli, kaldiki is dunyasi kismi icerik olarak gayet guzel idi. Ancak oyle tanitilan cok fazla yeni birsey yoktu. Hafta ici olmasina ragmen kalablik idi, ki hafta sonu nasil olacagini dusunmek bile istemiyorum. Telekomunikasyon bolumunu AVEA, turkcell ve turk telekom domine etmis durumda idi ve etkinliklerin buyuk bolumu bu 3 firmanin idi. Yemek sorun bu arada, icerden yemek yemek isteyecekler tek bir kafe ile karsi karsiyalar, 5-6 yerde kafe var ama hepsi ayni kafe ve hepsinde yemekler ayni ve cok fahis (20 ytl verseniz doyacaginiz bir yemek yiyemezsiniz) . Disarda Mc Donalds var , bunun disinda icerde ufak sandvic ve kurabiyeler ile idare ederim diyenlere sinirsiz bir sekilde ikram var , hafta sonu bu bolumlerde yer ve yiyecek birsey bulabileceginizi zannetmiyorum ama .

neyse . icerik olarak benim hosuma gitti, ancak halen daha satis yapan firmalar vardi (ki toshiba bile bunu yapti) ve acikcasi hic hosuma gitmedi bu durum . Tabiiki ornek urun satan teknolji firmalarini ayri tutmak lazim, adam tayvandan gelmis , cip tanitiyor, gelistirici elemanlara ornek cip vermesi gayet normal .

Bu arada bir de ozur diliyorum 99 da gittigim fuarin sebit degil de compex oldugunu hatirladim. :) eh 8 sene once, karistirmak normal .

• quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

Valla 2 gun icin 40 ytl verdim. Ama fular icinde, turk telekomdan guiness rekorlar kitabi, ttnet den 2GB usb flash bellek ve yine ttnet den LCD ekran temizleme kiti kazandim :) .

20 ytl ye deger mi ? bence deger, gun boyunca ana sahnedeki gosterileri izlemek bile yeterince eglenceli, kaldiki is dunyasi kismi icerik olarak gayet guzel idi. Ancak oyle tanitilan cok fazla yeni birsey yoktu. Hafta ici olmasina ragmen kalablik idi, ki hafta sonu nasil olacagini dusunmek bile istemiyorum. Telekomunikasyon bolumunu AVEA, turkcell ve turk telekom domine etmis durumda idi ve etkinliklerin buyuk bolumu bu 3 firmanin idi. Yemek sorun bu arada, icerden yemek yemek isteyecekler tek bir kafe ile karsi karsiyalar, 5-6 yerde kafe var ama hepsi ayni kafe ve hepsinde yemekler ayni ve cok fahis (20 ytl verseniz doyacaginiz bir yemek yiyemezsiniz) . Disarda Mc Donalds var , bunun disinda icerde ufak sandvic ve kurabiyeler ile idare ederim diyenlere sinirsiz bir sekilde ikram var , hafta sonu bu bolumlerde yer ve yiyecek birsey bulabileceginizi zannetmiyorum ama .

neyse . icerik olarak benim hosuma gitti, ancak halen daha satis yapan firmalar vardi (ki toshiba bile bunu yapti) ve acikcasi hic hosuma gitmedi bu durum . Tabiiki ornek urun satan teknolji firmalarini ayri tutmak lazim, adam tayvandan gelmis , cip tanitiyor, gelistirici elemanlara ornek cip vermesi gayet normal .

Bu arada bir de ozur diliyorum 99 da gittigim fuarin sebit degil de compex oldugunu hatirladim. :) eh 8 sene once, karistirmak normal .

Bilgi için teşekkürler

Girişte bilet satıyorlar mı? kaçtan gidiyor biletler

• http://www.akbank.com/1703.aspx

akbankın bu kampanyasına katılmıştım dün davetiye yolladılar :)
  • Giriste-bilet satiliyor, nakit veya kredi karti ile almak mumkun (20 ytl). bilet giseleri ile davetiyeli girisler de ayrilmis. Ulasim konusunda da metronus ile avcilara kadar gittikten sonra saat baslari servis mevcut. MEcidiyekoy den cikip 1 saate fuar alaninda olabilirsiniz, ancak arada ne kadar bekleyeceginize gore sure degisir. aksam cikista trafik yuzunden 2 saat harcadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 10 Ekim 2008; 9:53:03 >
  • teknosaya gitmek içinde bilet gerekiyormu yoksa stant fuar dışında mı?
  • teknosaya gitmek için bilet gerekmıyor
  • turkcellde çalışan arkadaşım sayesinde turkcell çalışanı gibi giriş kartı aldım ondan :)) pazar kapanana kadar tekrar gitme şansım var..
    ama işin güzel tarafı dün Turkcell bölümünde Geveze'nin yaptığı yarışmada Samsung G810 kazandım :)
    yani hem bilet bedavaya geldi hem de gitmişken bi telefon verdiler sağolsunlar :)))
  • bombaya bakbanada helalinden bi ps3 birde LCD mümkünse full hd ,home theatre'da tabiki tuzu biberi olur güzel olur gidelim bari evimizin dibi nasıl olsa.Davetiyesiz arkadaşlar bakın size bi taktik arabanızı arka otoparka parkediyosunuz güvenliğe diyosunuz sigara içmeye çıktım,görevliyim yaka kartım masamda v.s gibi bilumum tutabilecek yalanlar söylüyorsunuz beleşten giriyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

Giriste-bilet satiliyor, nakit veya kredi karti ile almak mumkun (20 ytl). bilet giseleri ile davetiyeli girisler de ayrilmis. Ulasim konusunda da metronus ile avcilara kadar gittikten sonra saat baslari servis mevcut. MEcidiyekoy den cikip 1 saate fuar alaninda olabilirsiniz, ancak arada ne kadar bekleyeceginize gore sure degisir. aksam cikista trafik yuzunden 2 saat harcadim.

Avcılardan kalkan servis ücretli mi? ve neresinden kalkıyor?
  • Açılış - Kapanış saatleri nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Açılış - Kapanış saatleri nedir?

11.00-20.00
  • avcilardan servis var dedigim, ozel bir belediye otobusu hatti. 1.5 ytl vererek biniyorsunuz yine, fuar alaninin onune kadar goturuyor sizi. metrobusten indiginiz yerden kalkiyor direkt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Açılış - Kapanış saatleri nedir?

11.00-20.00

Bilgi için teşekkürler
    ben daha erken gidicektim en azıdan kahvaltıya vakit kalıyor
  • 2 adet akbanktan davetiyem var. İsteyen pm atsın... 19.50de pm atan floods arkadaşımıza verilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murcelik -- 10 Ekim 2008; 20:57:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meganers

bombaya bak.Davetiyesiz arkadaşlar bakın size bi taktik arabanızı arka otoparka parkediyosunuz güvenliğe diyosunuz sigara içmeye çıktım,görevliyim yaka kartım masamda v.s gibi bilumum tutabilecek yalanlar söylüyorsunuz beleşten giriyorsunuz

heheh.. bende geçen senelerde fuarda Turkcell elemanı olarak taktiğin etkili olduğunu belirtirim.
    yanlız kıçınızda kotla pek şansınız yok belki bi ajans ismi sallar da tutarsa ok. laci takımınızı giyin arka kapıdan girin.
    Bu kadar ilgisizliğin sonu Cumartesi veya Pazar halk günü yaparlar girişler ücretsiz olur benden söylemesi.
    20tl verip fuara gitmek akıl işi değil.. eskiden gözlük şeklinde pc ler similatörler robotlar olurdu şuan cep telefonu ve operatörlerden başka pek bişe yok.

• Bende 4 tane AKBANK'ın ücretsiz davetiyesi var. Ancak KONYA'da ikamet ediyorum. Giriş ücretine göre makul bir kontör karşılığı karşılığı verebilirim şifreleri. Konu ile ilgili PM atabilirsiniz.
  • verilmiştir
    quote:

bende 1 tane fazla davetiye var,
    ama biraz geç kaldık sanırım vermek için

tabii ki bedava, para isteyenleri ayıplıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 11 Ekim 2008; 2:36:08 >
  • içeride stand görevlisi abimiz sayesinde girdik içeri iki kişi fakat yarışma falan göremedim ben avea dışında
    verilen sadece turkcell ve avea poşetlerinden başka bişey göremedim vede günlük gazeteler eski dergiler falan daha çok kurumsal yönde yapılmış bu sene bana göre ne sony var ne IBM ne de noika turkcell ve avea resmen feth etmiş cebiti
  • üstad eger ist. oturuyorsan ben biletine talibim....öğrenciyiz 20 ytle vermek kasar şimdi bi kıyak yaparsan sevinirim..
  • arkadaslar bosuna 20 ytl vermeyın sahıbındenı arastırın benden sıze tıyo bıkac kısı var 10 ytl ye satan ben bırını buldum dılersenız numarasını vereyım gıttım kapında aldım bıletlerı yanı adamda bılet kaldıysa gıdersınız alırsınız numarasını ısteyen olursa pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.