Şimdi Ara

Ücretsiz antivirüs programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 ye damgasını vuran en iyi ücretsiz antivirüs programı hangisidir?
    Bilgisayarımı korumak için gerken ücretsiz yazılımlar nelerdir?
    Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...

• Öyle damga vurma gibi bir olay gerçekleşmedi. Sadece belirgin olarak yıllardır bir çok kişinin kullandığı ücretsiz antivirüslerden Avira Free'nin Türkçe versiyonu sonunda çıktı. Bence en iyi 1-2 ücretsiz yazılımdan biridir. Bunun yerine Microsoft Security Essentials'de kullanabilirsin.

Bunların yanına malwarebytes'da kurup tarama yaptırırsanız iyi olur. Firewall isterseniz ise comodo free kullanabilirsiniz. Fakat biraz karışık ve fazla uyar verir.
  • 2012 ye damgasını vuran en iyi ücretsiz antivirüs programı avasttır desem yalan olur :p

http://doctus.org/showthread.php?t=67

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Öyle damga vurma gibi bir olay gerçekleşmedi. Sadece belirgin olarak yıllardır bir çok kişinin kullandığı ücretsiz antivirüslerden Avira Free'nin Türkçe versiyonu sonunda çıktı. Bence en iyi 1-2 ücretsiz yazılımdan biridir. Bunun yerine Microsoft Security Essentials'de kullanabilirsin.

Bunların yanına malwarebytes'da kurup tarama yaptırırsanız iyi olur. Firewall isterseniz ise comodo free kullanabilirsiniz. Fakat biraz karışık ve fazla uyar verir.

Teşşekkür ederim...Malwarebytes ne işe yarıyor antivirüsden farkı var mı.?
    Damgasını vurandan kastım en cok kullanılan aralarında daha iyi olan bir antivirüs programıydı. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathNight -- 24 Nisan 2012; 22:05:46 >
    Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim
    -Al Capone
  • Şimdi avirayı bilgisayara yükledim. Bunun yanında ek güvenlik programları var mı varsa nelerdir ?

Orijinalden alıntı: DeathNight

Şimdi avirayı bilgisayara yükledim. Bunun yanında ek güvenlik programları var mı varsa nelerdir ?

Comodo Firewall, kendi alanında en iyisi diyebilirim.

Yanlız kurarken proactive koruması devre dışı bırakılmalı, çünkü herhangi bir program çalışırken çok soru sorar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Nisan 2012; 11:35:21 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathNight

quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Öyle damga vurma gibi bir olay gerçekleşmedi. Sadece belirgin olarak yıllardır bir çok kişinin kullandığı ücretsiz antivirüslerden Avira Free'nin Türkçe versiyonu sonunda çıktı. Bence en iyi 1-2 ücretsiz yazılımdan biridir. Bunun yerine Microsoft Security Essentials'de kullanabilirsin.

Teşşekkür ederim...Malwarebytes ne işe yarıyor antivirüsden farkı var mı.?
    Damgasını vurandan kastım en cok kullanılan aralarında daha iyi olan bir antivirüs programıydı. Tekrar teşekkür ederim.

Malwarebytes'da bir nevi antivirüslerden daha geniş bir yelpazede tarama yaptığı için anti-malware(anti-kötücül yazılım) sınıfında bulunan bir program.
    Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunuyor. Ücretli sürümde gerçek zamanlı sürekli çalışan otomatik tarama ve koruma özellikleri bulunuyor.
    Ücretsiz sürüm ise genelde birçok kişinin kullandığı sürümdür. Sadece tek farkı güncelleme ve tarama özelliklerini kullanıcı istediği zaman programı çalıştırıp yapabiliyor yani sürekli çalışmıyor sadece istendiği zaman açılır, güncelleme ve tarama yapılır, program kapatılır. Kolay ve amacının dışında abartılı özellikleri bulunmayan pratik bir programdır.

• panda iyi diyorlar

Orijinalden alıntı: :::SpyNet:::

Avira Antivir iyi iş görüyor ücretsizler arasında.

+1. format attığım her bilgisayara ilk yüklediğim programdır.ayreten Türkçeleştirilmiş olması da bir artı.

Orijinalden alıntı: :::SpyNet:::

Avira Antivir iyi iş görüyor ücretsizler arasında.
    quote:

Avira Antivirüs tavsiye ederim..

Avira Anti-virüs devletin bilgisayarları için bile tercih edilen bir anti-virüs en iyi ve ücretsizlerin arasına kolayca girmektedir..

Orijinalden alıntı: rsy10

Panda ücretsizler arasında 1. olmuş.. geçenlerde okumuştum chipte

chip'e kim daha fazla reklam verirse o 1. olur!...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.