Şimdi Ara

Ücretsiz akbil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen otobuse binerken genc insanlarin akbil bastiginda ucretsiz yazdigini goruyorum.

Altında da skt tarzinda bir şey yaziyor. Şofor bunlari gordugu halde hicbir ses cikarmiyor. Bunlar ninesinin kartini felan mi caliyor? Nasil ucretsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dh li ölücüleri görmüşsün

• Eğer nineden deden kart calip basiliyorsa, ben de yapayim enayi degilim sonucta

• Engelli akbili olabilir hocam. Sağlık Bakanlığınca bazı hastalıklar engelli statüsünde görünüyor. Örneğin yeğenlerimin akdeniz anemisi hastalığı hiçbir fiziksel mağduriyetleri olmadığı halde engelli statüsünde. Sağlık Bakanlığından engellidir kağıdını aldıktan sonra engelli akbili çıkartması kolay.
  • Otobus soforleri goruyor. Ama kimse kizmadi başka bir olay olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nichtsdestoweniger -- 8 Ağustos 2017; 14:21:32 >
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Istanbulda baya hastaliği olan var demek ki. Allahtan saglik dilemek duser.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ratajkowski.

Istanbulda baya hastaliği olan var demek ki. Allahtan saglik dilemek duser.

Amin hocam. Nitekim babaanne ve dedelerinin kartıyla binenleri de unutmamak lazım. Metro, Metrobüs ve Tramvay için sıkıntı olmayabilir ama otobüste şoförün gözünün önünde bastığın için şoför laf edebilir, ki haklıdır zaten. Başkasının kartıyla TTA'larına binmek yasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O dediğin aylık akbil olmasın ?
  • sinless34 kullanıcısına yanıt
    Onlarda abonman100 tarzi şeyler yaziyor. Kac hak kaldigini belirtmek icin.

Benim gorduklerimde sadece ucretsiz yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ratajkowski.

Onlarda abonman100 tarzi şeyler yaziyor. Kac hak kaldigini belirtmek icin.

Benim gorduklerimde sadece ucretsiz yaziyor.

Anladım. Çeşit çok İstanbul ulaşımda çalışan olabilir, polis v.s. olabilir son zamanlarda çok çeşit çıkarttılar fakat aile bireylerinin ücretsiz kartlarını alıp bu şekil yapıyorlarsa artık ne denirse keşke şikayet etseydiniz.
  • sinless34 kullanıcısına yanıt
    Engelli olur diye hayvan konumuna duşmek istemiyorum hocam

Ama Birdahakine sirlarini soracam polismidir nineden mi calmis anlayim.

• şoför kart tipini de görüyor ama. engelli, şehit, 65 yaş üzeri kartı olduğu falan ekranda gözüküyor. dedenin kartıyla otobüse binme ama metro, metrobüste ücretsiz kartla binmek daha kolay ama kahraman olmaya çalışan turuncu fosforlu güvenlikle dikkat et. onlar karta el koyabiliyor ki bizzat gördüm.
  • polis, zabıta, veya türk vatandaşı olmayıp türkiyede okuyan yabancı uyruklu lise ve üniversite öğrencilerine bu ücretsiz istanbul kart yıllık olarak veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahrı -- 17 Ağustos 2017; 11:58:54 >
  • o karttan bana bitane lazım nerden temin edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.