Şimdi Ara

Ücretsiz Adobe CS2 Premium Plus Lisansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adobe firmasının popüler yazılım paketi olan CS'nin eski sürümü 2. versiyonunun lisansı ücretsiz olarak dağıtılmaya başladı. Bu paketin ücretsiz lisansını almak için yapmanız gereken tek şey Adobe.com'da bir kullanıcı hesabı açmak ve http://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=cs2_downloads adresinden dosya ve lisansları indirmek.

Kampanyada bulunan yazılımlar ise şöyle:
    Creative Suite 2
    Acrobat 3D 1.0
    Acrobat Standard 7.0
    Acrobat Pro 8.0
    Audition 3.0
    GoLive CS2
    Illustrator CS2
    InCopy CS2
    InDesign CS2
    Photoshop CS2
    Photoshop Elements 4.0/5.0
    Adobe Premiere Pro 2.0

• ücretsiz olarak dağıtmaya başlamadı
    sadece aktivasyon istemiyor
  • cs2 nin online desteğini kapattı bu nedenle offline aynı serial ile aktivasyon yapılabiliyor.
    ancak bu özellik sadece lisans sahipleri için, lisansı olmayan ev ve iş kullanıcılarının için yasal değil
  • Hocam yazdığın listede Acrobat Pro 8.0 yazmışsın ama üye olduktan sonra çıkan sayfada Acrobat Pro 7.0'ın lisansını veriyor. 8.0'ın değil malesef.
  • nasıl yani sifreyi girdikten sonra kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz? aktivasyonunun mantığı neydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

cs2 nin online desteğini kapattı bu nedenle offline aynı serial ile aktivasyon yapılabiliyor.
    ancak bu özellik sadece lisans sahipleri için, lisansı olmayan ev ve iş kullanıcılarının için yasal değil

olayı biraz acsanız.... simdi bu serial yasal değil mi? yada verdiği serial ne işimize yarar? ben photoshop u ögrenmek için kuracaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faroo1453

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

cs2 nin online desteğini kapattı bu nedenle offline aynı serial ile aktivasyon yapılabiliyor.

olayı biraz acsanız.... simdi bu serial yasal değil mi? yada verdiği serial ne işimize yarar? ben photoshop u ögrenmek için kuracaktım.

seriali kullanıp programı kurup kullanabilirsin ama bu kullanımın crackli kullanımdan yasal olarak hiçbir farkı olmaz, her ikisi de yasa dışı kullanım olur.
    çünkü bu özellik adbenin sadece lisans sahibi müşterilerine açtığı bir özellik. cs2 nin online ını kapatınca bu tür bir çözüme gittiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolasın olayı iyi özetledin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faroo1453

saolasın olayı iyi özetledin :)

Umuma açık dağıttığı için yasal. sadece eski satın alan müşterilerine özel bir şekilde ulaştırsaydı key leri o zaman yasal olmayacaktı. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceden verilmişti yanılmıyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.