Şimdi Ara

Ücretsiz 1 Yıllık Avira VPN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
10
Favori
3.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

chrome kullananlar bilir, uzantılar diye de geçer. ek uygulama kuruyorsun chrome...

Google Chrome'u aç, bu adrese gir ve kur. Bu kadar. Tabi sonrasında uygulamadan login olacan tabi.

https://chrome.google.com/webstore/detail/free-avira-phantom-vpn-–/dfkdflfgjdajbhocmfjolpjbebdkcjog

tarifiniz ile yaptım.. login oldum

vpn forumda görürdüm derinlemesine incelemedim hiç.. tam olarak nerde işimize yarıyor

vpn chrome tarayıcı da mı geçerli şimdi sadece

xplorer ile girince görmeyecek vpn i o zaman..internet bankacılığını filan ordan girmem

• güzel bilgi eyvallah
  • Çok sağol mobil için aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyv iyi oldu bu arada lazım oluyor
  • program güzel çalışıyor fakat sürekli çalışıyor. Başlangıçta kendi otomatik çalışıyor. görev çubuğundan kapatılamıyor. Görev yöneticisinden başlangıç kısmında gözükmediği halde başlangıçta çalışıyor. Msconfig sistem yapılandırmasından hizmetlerden kapattım ama yine de başlangıçta açık geliyor. pc windows 10
  • türkçe versiyonunu aktif ettim bilgi veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Güzel fırsat. Mobilde kullandığım programdı ancak kotası vardı. Umarım mobilde de kullanılabiliyordur kotasız olarak.

Edit : Mobilde de geçerli.

Mobilde hala 500mb gözüküyor bende hocam nedeni nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi veren arkadaşa teşekkürler
  • 1 aylık verdi hayırdır?

"Hello,

Thank you for selecting Avira Phantom VPN Pro. You can now use it free for 30 days. Thereafter, you can renew the premium license or allow it to be automatically downgraded to the free version... "
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhdk

1 aylık verdi hayırdır?

"Hello,

Thank you for selecting Avira Phantom VPN Pro. You can now use it free for 30 days. Thereafter, you can renew the premium license or allow it to be automatically downgraded to the free version... "

Bana da maalesef 30 günlük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 mail adresim denedim ikisindede 30 Günlük veriyor.
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Üye girişi yaptınız mı mobilden?
  • yaf antivirüsün dili değişti keşke yüklemeseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 25 Aralık 2017; 21:52:16 >
  • Mobilden ve PC den giriş yaptım ama 30 günlük verdi.
  • Ben de ios uygulamasını indiriyorum uygulamayı açıyorum açılır gibi oluyor açılmadan kapanıyor çözümü bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Aralikta baslamis, belli bir kotaya ulasti herhalde artik 30 gunluk veriyor.
  • kafabandi kullanıcısına yanıt
    İlk yüklendiğinde default olarak sistem başlangıcında çalışması kapalı olarak geliyor olması lazım:

Kırmızı çerçeve içindeki "Bei systemstart starten" (sistem başlangıcında çalışsın) seçeneği yeşil değil gri olmalı.

Bu ayara da okla işaretli yerden ulaşılıyor:

Ücretsiz 1 Yıllık Avira VPN
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

18 Aralikta baslamis, belli bir kotaya ulasti herhalde artik 30 gunluk veriyor.

banada 30 günlük verdi bir yolu var mı 1 yıllık için. kendi sayfasında 1 yıllık diye yazıyor
  • fazla kodu olan var mı ?
  • bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.