Şimdi Ara

Ücretsiz 1 adet yudali (Orijinal Ürün) Ürün Verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar aranızda yuda-li kullananlar var ise elimde 1 adet yuda-li saç çıkarıcı ürün var zamanında aldım ve kullanmamıştım, isteyen var ise kendisine kargoyu kendisi ödemesi karşılığında ücretsiz yollayabilirim piyasa değeri 45-50 tl arası olan bu ürünü içinizden birine ücretsiz olarak göndereceğim ilgilenenler konuya yazabilir bende seçeceğim birine bu ürünü yollayacağım..!!

Not: Ticaret ya da ürün satışı değildir, forum yardımlaşması diye bakabilirsiniz, yöneticilerimiz ticaret olarak görmesin uyarı ya da ban almakta istemem..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 26 Ağustos 2012; 18:26:18 >

• Kardesim bana yollayabilirsin.ama isin icinde ib.... Yoktur umarım . )) var olan saclarimizida kaybetmeyelim sonra...))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün mahmutali1 arkadaşımıza verilmiştir..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

Kardesim bana yollayabilirsin.ama isin icinde ib.... Yoktur umarım . )) var olan saclarimizida kaybetmeyelim sonra...))

Kaç yaşındasın sen ? senin tabirinle üründe ib... olsa kime garezim olacak para ile mi satıyorum, insanlara kötülük yapmakla amacım mı olacak, alakasız konuşmaya gerek, maksat insanlara iyilik yapmak..!
  • Madem baskasına verecektim ki ilk ben teklif ettim burda. Niye burda ilan verdin anlamadım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

Madem baskasına verecektim ki ilk ben teklif ettim burda. Niye burda ilan verdin anlamadım şimdi.

Özelden ulaşıldı da ondan
  • Niye burda yazında olmuyormu.sacma bi cevap .cepten yaziyorum.zaten özelden atabilseydim sana yazacaktım.okadar ugrastim yazmak için ugrastim burdan.adil degilsin dostum kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada ikinci ürün 1 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.