Şimdi Ara

Ucretli Yamalari Sikayet Basligi (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
6
Favori
17.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam son durum ile ilgili bilgiyi nerden aldınız? boşuna umutlanmayalım
  • Muhatap kelimesini “muhattap olarak yazıyordun iki T ile aferin öğrenmişsin:) Bu arada yazdıklarına cevap vermeye gerek duymadım discord kanalındakiler bile şaşırmıştır şu an eminin, sabahtan akşama kadar dh sitesine, kullanıcılara ve özellikle modlara etmediğin küfür kalmıyordu. R sizde huy sanırım neyse kolay gele



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 25 Temmuz 2020; 12:58:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boş boş işlerle uğraşma bizi de uğraştırma. Ananymus ne güzel civizaliton 5 türkce yapmış oynuyorum anlayarak zevkle. Sen kim oluyorsunda bizim gibi türkce oynamak isteyen insanları fikrini almdan tek başına şikayet edicem diyorsun.Kendi reklam etme git habersizce yap yapıcağını.Firma ofical türkce yapmaz oyuna indirimdeyken alırım arkadşlarda emek harcamış saat harcamış dışarda geziceklerine yada özel işlerini yapıcaklarına bize keyifli bir oyun keyfi yaşatmak için çalışıyorlar.İstedikleri parada helali hoş olsun.
  • Ucretli yamalar bir an once yok olup bitmeli👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar şikayetçi olan arkadaşlar almazsanız yamalara para vermezsiniz kaldıkı bu kadar rahatsızsanız konuşmak yerine türkçe oyun yapın o zaman bedava örnek rdr2 ile başlıyabilirsiniz
  • 2 yildan beri translate yamalara engel olduklari icin.
    Ucretli yamalari surekli sikayet edicem.kolluk bende killik bende😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Yorumunu şikayet ettim bir daha düzeysiz mesaj atma anladın mı kardeş?. Benim demek istediğim belli, bu işe karşıyasanız haklı olarak sözlerinizle değil eylemlerinizle gösterin. Yarın bununla ilgili başlığı açıp bu hareketi ortaya koyacağım. Bakalım Rdr 2'yi çevirecek bir tane baba yiğit çıkacak mı buradan.

    Alıntıları Göster
    Konuyu açacaktım Xbox sunumundan sonra unutmuşum ama şimdi bakınca vaz geçtim. Hiç uğraşasım yok zaten baktım da şöyle kimse artık Türkçe çeviri yapmıyor.




  • Alinda1453 kullanıcısına yanıt
    Ucrew, trgamestudios, apex yama satıyor. Şikayet ettin mi onları? Yoksa derdin RDR2 miydi seninde? O oyunun yamasıysa, o burada yok. Taze bitti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinda1453 kullanıcısına yanıt
    Ben niye zorlayıp, kudurup ağlayayım. O grupla bir alakam yok ki. Ağlayan varsa o da sensin. Baksana oyunu yamayla oynayamıyorsun. Ama ben RDR2 Türkçe oynuyorum. Sen ağlamaya devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuiks kullanıcısına yanıt
    Bu grubu şikayet eden herkesi ücretli yama sattıkları için mi şikayet etti sanıyorsunuz? Neden diğer grupları örnek veriyorsuz? Saydığınız gruplardan hangisi bu kadar antipati kazandı? Kendi adıma benim ücretli yamalarla hiçbir sıkıntım yok. Güzel yama çıkınca alırım. Bu gruba saygısızlıklarından dolayı, aşırı güç zehirlenmesi yaşayıp isteyen alır isteyen almaz kafasında olduklarından dolayı taktım ben. Şu an sadece yapımcı firmayla sıkıntı yaşıyorlar, henüz işin maliye boyutunu cimer boyutunu görmediler. Şaka zannediyorlar bu işleri. T2 ye benzemez maliye sarı taksiyle geldiler mi yanlarına anlarlar hanyayı konyayı.

    Diğer gruplara ve tek başına çalışan çevirmenlere naçizane tavsiyem. Kullanıcılarla sakın ola ters düşmeyin, yaptığınız yamanın kalitesinden ve reklamdan bile daha önemli bu. Eğer halkı arkanıza alırsanız kesinlikle sırtınız yere gelmez bu her alanda böyledir. Bu grup halkın gücünü son ana kadar çok iyi arkasına almıştı zaten o yüzden bu kadar gönüllü çevirmen başvurdu ama sonunu getiremediler. Kesinlikle amatörlük ya da tecrübesizlik değil güç zehirlenmesi sonları oldu, bu büyük sevgiyi nefrete dönüştürdüler. Ben bu hesabı onları desteklemek için açmıştım, şu an yazdıklarıma bakın! Var mı daha ötesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 27 Temmuz 2020; 18:59:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Senin onceki msjlarini da bildigim icin senin yorumlarini suna benzetiyorum bir insanin en yakin arkadasi kavga ettiginde bakti dayak yiyor en yakin arkadasina arada vuran tipinsan yorumlarina benzetiyorum
    Yok ben tum ucretli yamalara karsiyim basindan beri diyorsan cok gecmise gerek yok
    Biraz arastirmak yeterli geliyor
    Ruzgar hangi taraftaysa o yana esiyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.