Şimdi Ara

ucretli oyunu silersem tekrar para odermiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- google playdan parayla oyunlar almaya basladim ama hafiza kalmadigi icin yeni bi hafiza karti almayi dusunuyorum oyunlari tamamen kaldirsam sonra tekrar indirmek icin para oder miyim yoksa direk indirebilirmiyim
    2-telefonu fabrika ayarina dondursem google playa icinde parali oyun aldigim hesabima baglandigimda oyunlara tekrar para oder miyim

• up

bende merak ettim?
  • Odemezsın o marketten hesabına ıner ıstedıgın zaman tekrae aynı yda badka telefona ucretsız yuklersın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Odemezsın o marketten hesabına ıner ıstedıgın zaman tekrae aynı yda badka telefona ucretsız yuklersın

peki hocam kuzenimde bende androidli tel kullanıyoruz aynı hesabı kendi tellerimizde giriş yapsak 2 mizde ücretli alınmış oyunlar indirebiilirmiyiz?
  • Merhaba

Eğer google playdan indirdiyseniz sildikten sonra tekrar ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı telefonlara yukleyebilirsiniz .Ayni hesap uzerinden giriş yapmak lazim.Eger daha sonra farkli bir gmail hesabini kullanirsaniz programi gene kullanabilirsiniz ama belki guncellemelerde sorun cikabilir.Bunun cozumu de arada tekrar kurdugunuz gmail hesabindan google playe girip kontrol edersiniz olur biter.
    Google play ucretli olsun olmasin her turlu programi ve aygiti kayit altinda tutuyor.Onceden kurup kaldirdiginiz programlarin kaydi google play gecmisinde kaliyor ve isteseniz de silinmiyor.Bu sayede ucretli yazilimlari istediginiz kadar silip kurabiliyorsunuz.
  • saolun teredut ediyodum silip silmedede hafiza lazim diye ogrenmis oldum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.