Şimdi Ara

ücret karşılığı Bitirme Tezi,Projeler,Ödevler vb... yapılır! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
34.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook gibi bi site fakat daha güzel ama sosyal ağ olmicak arkadaşlık sitesi olacak türk sitesi olacak yani aklımda bütün tasarımı var. Phpte yazdırmayı düşünüyorum. Site bir kaç yıl içinde 20 ye katlicağını garanti ettiğim için uygun bi fiyata yapabilir misin? hissede verebilirim site üzerinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

facebook gibi bi site fakat daha güzel ama sosyal ağ olmicak arkadaşlık sitesi olacak türk sitesi olacak yani aklımda bütün tasarımı var. Phpte yazdırmayı düşünüyorum. Site bir kaç yıl içinde 20 ye katlicağını garanti ettiğim için uygun bi fiyata yapabilir misin? hissede verebilirim site üzerinden?

hayal etmek güzel ama fazla da hayalci olmamak lazım. Piyasa arkadaşlık sitesi kaynıyor. Bu saatten sonra çok enteresan veya yenilikçi bir fikrin yoksa boşuna zaman kaybetme. Başka fikirler düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

facebook gibi bi site fakat daha güzel ama sosyal ağ olmicak arkadaşlık sitesi olacak türk sitesi olacak yani aklımda bütün tasarımı var. Phpte yazdırmayı düşünüyorum. Site bir kaç yıl içinde 20 ye katlicağını garanti ettiğim için uygun bi fiyata yapabilir misin? hissede verebilirim site üzerinden?

hayal etmek güzel ama fazla da hayalci olmamak lazım. Piyasa arkadaşlık sitesi kaynıyor. Bu saatten sonra çok enteresan veya yenilikçi bir fikrin yoksa boşuna zaman kaybetme. Başka fikirler düşün.

mükemmel bir fikrim var facebooku çürütecek derece deil sonuçta facebook sosyal ağ orada bir id oluşturuyosun ve tanıdığın kişileri ekliyosun benimki çok orjinal eminim hemde %200 piyasa değeri artıcak sadece yaptırıcak birini bulmam lazım

• var olan bir script üzerinden oynamalar,eklemeler yapılması gerekiyor ilgilenirseniz pm ile detayları görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

var olan bir script üzerinden oynamalar,eklemeler yapılması gerekiyor ilgilenirseniz pm ile detayları görüşelim.

bu mesaj banaysa facebooktan tamamen farklı olucak. tamamen yeni bir projeyle piyasaya çıkıcaz ve garanti ediyorum fikrimi alan ve oluşturan herkes maddi anlamda çok büyük kazanç sağlicak
  • php ile ilgilenmediğimden yardımcı olamayacağım kusura bakmayın....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar...

lütfen özelimden " şuna yardım edermisin? az bir kısmı kaldı" ve benzeri isteklerde bulunmayınız...

Projelerinizi sıfırdan yapıyorum ve emeğimin karşılığını istiyorum. O yüzden bu tür isteklerinizi yazılım geliştirme bölümünde ayrıca konu açarak iletiniz

Saygılar!

• Slm öğrenciyim 11. sınıfta okuyorum bilişim teknolojileri alanı veri tabanı dalında okuyorum ve visual basic.net 2008 görüyoruz. Bizden yıl sonu proje yapamızı istediler ben çok düşündüm bir türlü bulamadınbide size danışim dedim.Lütfen bi yardımcı olun... ücretli kod alabilirim...
  • pm ledim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whocares

pm ledim...

Kusura bakmayın ben size pm atamyorum gsm onay olması gerekiyormuş. E-mail adresimi vereyim ordan haberleşelim isterseniz.(besler.06@hotmail.com).
  • onaylasaydınız keşke... lazım olur sonrası için...

ben mail attım

• Öğrenci arkadaşlara özel kampanyamız var arkadaşlar duyurulur :))

• ya sen madem bu işten anlıyorsun, niye kendine gerçek bir iş bulmuyorsun da burada öğrencileri hazıra alıştırıyorsun. bırakın herkes ödevini kendisi yapsın.
  • var zaten işim

bir şirkette uzman yazılım mühendisi olarak çalışıyorum

• hemde uzman!! ünvanı almışssın. hala okul ödevleriyle uğraşıyorsun. çok enterasan.
  • öğrencilik dönemimde zora girip intenetüzerinden yardım aldığım kişiler olmuştu zamanında ve sıkışık dönemlerimde gerçekten çok faydası olmuştu ( Okurken de çalışıyordum ben )

Okul öğrencilerine o yüzden yardım etmeyi borç biliyorum çünkü bende o dönemlerden geçmiştim...

Buradan tanıştığım ve gerçekten ciddi projeler yaptığım kişiler oldu. Öğrencilere ise ona göre cuzi bir miktarda yardım ederek mutlu etmeye çalışıyorum.
    Buraya gelip yardım isteyen insanlar zaten son çare olarak yardımistiyorlar. Ya yapamadığından yada zaman darlığından. Gayet mantıklı bir olay aslında.

İnsanın kendisini ayarlayıp kendi projesini kendisi yapması en güzeli mantıklısı ama insan bazen yardım almak durumunda kalabiliyor

Öğrenci arkadaşlar için ; maddi anlamdan çok manevi yardım olayını gözetiyorum o yüzden uzman olmama rağmen onlara yardım etmeyi seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 8 Mart 2011; 16:03:22 >

• özelden gelen Pm ler doğrultusunda....

c# ve asp.net konusunda yardımcı olabilirim arkadaşlar...

Herkez herşeyden anlarım tarzında yaklaşıyor ama ben iyi bildiğim konu üzerinde...

• hocam bende c# ta bi proje yaptırmak istiyorum...pm attım...geldimi bilmiyorum...e mail adresinizi alabilirmiyim...ordan mailleşelim...
  • slm kolay gelsin öncelikle ben istanbul da ikamet ediyorum siz neredesiniz
    benim projemde
    corel 5 te çizim yapılacak
    .plt veya dxf kaydedilecek
    sonra programımız açılınca çizim,dizin yolu gösterilecek
    sonra bekleyin gözükecek ekranda bu arada arkada bu dosyanınn g code una ddönüştürülecek
    ve sonra paalel porttan 24c512 ye atılacak
    ekranda tamam diyecek

bu konuda görüşebilirmiyiz mail: bulentkuku@hotmail.com

iyi çalışmalar..
  • Java, JSP, JSF, PHP ile yazılımlarınıza yardımcı olabilirim arkadaşlar. Bu diller dışında Sn. Whocares'in ilgilendikleri dışındakilerde yardımcı olabilirim. Ankara'dayım.

İlgilenenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeat -- 1 Nisan 2011; 18:48:28 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.